Keystone logo
Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Invoering

registratie

de School

Gebouwd op een fundament van meer dan 40 jaar van consulting activiteiten, de Graduate School Roberto Miranda Zakelijk Onderwijs had zijn DNA gevormd door de vraag van de klant voor effectieve resultaten in gedrag, technische vaardigheden en talenten van hun teams.

Terwijl de traditionele scholen werden betaald voor hun certificaten, werd Roberto Miranda aangeklaagd om content kunnen bevorderen significante veranderingen in veel verschillende multinationals te leveren.

Deze beweging, door de jaren heen, geslepen een school vol effectief leren systemen in staat om echte verandering in het leven en het succes van de studenten en de bedrijven waar ze werken tot stand te brengen.

op

learning Systems

student

voorbereiding modules

Om ervoor te zorgen dat de inhoud van de programma's aangeboden kan alleen omgaan met problemen en geavanceerde onderwerpen, de School biedt voorbereidende modules voor de toegang tot de belangrijkste disciplines, zodat er vooraf een gelijkschakeling van kennis onder studenten in de klas.

De voorbereidende modules kan worden geëlimineerd door degenen die een minimum aan kennis die nodig is voor opname in elke discipline door middel van tests tonen aan online of in persoon.

Pre-Works

Voor sommige klassen is verplicht voorafgaand aan de voltooiing van de werken die helpen om de problemen aan te passen aan worden aangepakt, ten gunste van het leerproces.

FIT - Inleiding tot Learning Sheet

Elke klasse is een inleiding tot het leren record dat beschikbaar is in de virtuele omgeving is en kan direct op de Ipad leerlingen worden gedownload.

De chip, ook wel de inleiding op het onderwerp vorm, heeft tot doel studenten te instrueren over wat zijn de problemen in de klas (inputs), waarin wordt aanbevolen bibliografie worden aangepakt, die het doel van de school om deze zaak en wat onderwijzen verwacht dat de student na de les (outputs).

Leren Sedimentatie oefening

Om ervoor te zorgen dat wat werd gegeven in de kamer is bezonken zo effectief leren, leraren bereiden unieke oefeningen voor de MBA School, waarbij uit onderzoek, tot de ontwikkeling van een Business Plan.

De kopgroep - Advanced Study Group

De kopgroep is de groep van geavanceerde studies van Roberto Miranda Zakelijk Onderwijs. onderwezen modules uitsluitend in een vreemde taal op de actualiteit van de wereldmarkt.

Deze groep is toegankelijk voor alle studenten en werken onder mentorschap van internationale docenten.

Video, audio podcasts en andere activiteiten op de site zijn de basis voor de rondetafelgesprekken groepen gevormd door studenten is geïnteresseerd om verder te gaan.

Menthoring

Studenten hebben tot hun beschikking, mentoren die als leidraad voor het bedrijfsleven, het leven en de carrière. Vergaderingen op afspraak en exclusieve aandacht voor uw succes.

Locaties

  • São Paulo

    Avenida Paulista 1009, 21° andar Bela Vista, 04011-031, São Paulo

Vragen