We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

Invoering

Wie we zijn

Rome Business School is een van de toonaangevende Business Schools in Italië die zowel master- en MBA-programma's op de campus als online aanbiedt, evenals Executive Education-opleidingen. We hebben altijd een internationale visie en onze missie is om wereldleiders op te leiden die zijn toegerust om bedrijven over de hele wereld te leiden vanuit een innovatief en duurzaam perspectief.

Rome Business School is de meest internationale business school in Italië met:

 • Meer dan 2.100 studenten per jaar uit 161 landen
 • Ongeveer 269 universitaire partnerschappen en overeenkomsten in 26 landen en 4 continenten wereldwijd

Rome Business School is sterk verbonden met de wereld van het werk: +616 bedrijven werken samen om te netwerken, vacatures te creëren en mastercolleges te geven.

Een familie die zich inzet voor wereldwijd onderwijs

Rome Business School is lid van Planeta Formación y Universidades, een internationaal netwerk dat in 2003 is opgericht door De Agostini en Grupo Planeta en dat de sterke betrokkenheid van beide bedrijven bij universitair en managementonderwijs belichaamt. De meer dan 100.000 studenten, van meer dan 114 nationaliteiten, worden begeleid bij het verwerven van een uitstekende voorbereiding door middel van open, flexibele en functionele modellen die geschikt zijn voor elk professioneel niveau.

Master- en MBA-programma's

Rome Business School biedt onderwijstrajecten die je talenten versterken en je carrière versnellen door middel van master- en MBA-programma's, zowel op de campus als online, en Executive Education-trainingsprogramma's, gebaseerd op een praktijkgerichte methodologie, workshops en ontmoetingen met internationale professoren en professionals.

Gebaseerd op diversiteit, innovatie en duurzaamheid, maar sterk gekoppeld aan de arbeidsmarkt.

Internationale

We maken deel uit van Planeta De Agostini Formación y Universidades, een internationaal netwerk dat meer dan 100.000 studenten per jaar ontvangt en alle programma's de mogelijkheid biedt om hun opleiding af te ronden met een internationaal Bootcamp in Silicon Vally, Parijs of Barcelona, naast andere belangrijke bestemmingen.

 • Wereldwijde ervaring
 • Internationaal Bootcamp
 • Internationale faculteit
 • Klasgenoten uit meer dan 150 landen
 • Globaal netwerk

Professionele impact

Gebruik je passie als uitgangspunt en krijg ondersteuning van het Career Services-team, dat zich inzet voor een IMPACT op je carrière.

 • RBS Ondernemerschap
 • Carrière diensten
 • Bedrijfsbijeenkomsten
 • Individuele coaching en buitentraining
 • Bedrijfssimulatie
 • Bedrijven schaduwen
 • Baan & Plaatsing
 • Leiderschapsprogramma

Hogere doelen

De kwaliteit van onze programma's is gebaseerd op een sterke verbinding met de professionele wereld, in een omgeving waar deelnemers ervaringen delen en leren van hun collega's.

 • Creëren van duurzame bedrijfsmodellen
 • CRS Bedrijfsbenadering
 • Maatschappelijk verantwoorde mentaliteit

Echte link met bedrijven

Je leerreis bij RBS wordt altijd begeleid en aangevuld door de inzichten van managers die in nationale en internationale topbedrijven werken en hun ervaring en inzichten met studenten delen.

 • Bedrijfspraktijk LAB
 • Virtuele koffie met CEO's
 • Capstone-project
 • Virtueel en Look and Touch bedrijfsbezoek

Ranglijsten

De kwaliteit van onze Masters-cursussen wordt erkend in de internationale ranglijsten van Eduniversal 2024. Rome Business School heeft ook de EOCCS-certificering (EFMD Online Course Certification System) verkregen, wat de kwaliteit van online cursussen aantoont, aangeboden door EFMD, het meest gezaghebbende accreditatie-instituut in Europa.

Prijzen & accreditaties

De prestigieuze CEO Magazine Ranking heeft de MBA's van Rome Business School tot de beste ter wereld gerangschikt: onze internationale MBA werd wereldwijd geclassificeerd als Tier One en onze International Online MBA stond op de 18e plaats in Europa en 33e in de wereld. Deze erkenning bevestigt Rome Business School een van de toonaangevende instellingen op het nationale en internationale onderwijslandschap is, ook op het gebied van MBA-aanbod, en bevestigt opnieuw onze consistente toewijding aan het bieden van kwalitatief hoogstaand, toegankelijk en internationaal erkend onderwijs.

Campusleven & Faciliteiten

De Rome Business School Campus kijkt uit op de Tevere en ligt in de prestigieuze wijk Prati. Vier verdiepingen met klaslokalen, vergaderzalen, een bibliotheek, een creatieve arena en een prachtige tuin waar u samen kunt komen om te genieten van de interculturele en internationale sfeer van RBS.

Innovative technologies

We use innovative technologies in our classrooms to enrich the overall educational experience and improve student learning outcomes on campus and online. The platforms and technologies in use have a profound impact on student learning.

Alle klaslokalen zijn met een netwerk verbonden en beschikken over SMART Board-technologie. Professionele audiomixers en microfoons in elke klas zijn vereist voor de interactie van leerlingen in het klaslokaal met gelijktijdige leerlingen online. Webcam met hoge resolutie in de klaslokalen die zijn aangesloten op het platform en het grote pad, zodat online studenten de leraar en hun collega's op de campus op afstand kunnen zien.

Networking and partners

Rome Business School heeft sterke partnerschappen met verschillende wereldberoemde toonaangevende bedrijven, zoals Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italia, Land Rover en vele anderen. Om ervoor te zorgen dat onze studenten een sterk professioneel netwerk kunnen opbouwen, organiseren we voortdurend bijeenkomsten, bezoeken, evenementen en gastcolleges met vertegenwoordigers van elite zakelijke ecosystemen, waardoor de interactie tussen vooraanstaande professionals en studenten wordt aangemoedigd en het leerproces wordt gefaciliteerd.

Multicultural classes

Due to the purely international focus of the school, students will have the opportunity to be part of classes with students from more than 150 countries. This will allow participants to increase their knowledge of other cultures different from their own.

Student Hub

Elk jaar verwelkomen we studenten van over de hele wereld: uit steden en kleine dorpen, van alle culturele, etnische en religieuze achtergronden. Rome Business School verbetert de ervaring van de studenten door hen te ondersteunen bij het verkrijgen van visa en het vinden van accommodatie, waardoor mogelijkheden worden gecreëerd voor leren, betrokkenheid en persoonlijke en culturele ontwikkeling die veel verder gaan dan lessen.

Events

Onze studenten kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten: bezoeken buiten de stad, koffiebijeenkomsten met de CEO's van prestigieuze multinationals, bedrijfsbezoeken of eenvoudige evenementen die zijn ontworpen om socialisatie en interculturele uitwisseling te bevorderen, wat altijd het centrale punt is geweest van onze school.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Italy Online

  Italy Online, Italië

  Vragen