Keystone logo
Rotterdam School of Management | Erasmus University Executive MBA - 18 maanden
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Executive MBA - 18 maanden

Rotterdam, Nederlanden

18 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 57.500

Blended, Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Voor leiders in beweging, rijd je carrière verder bij RSM.

Aan je toekomst bouwen is meer nodig dan modewoorden en visitekaartjes. Als executive in opkomst weet u precies wat we bedoelen. Succes vereist grote ideeën en slim leiderschap. Het vergt een kritische blik met een focus op het nemen van duurzame beslissingen die waarde creëren op lange termijn. Er is een sterk netwerk van professionals voor nodig die klaar staan om grote stappen te zetten - en graag helpen om de jouwe te maken. Dit zijn allemaal aloude Nederlandse waarden die al eeuwenlang een schitterende carrière opbouwen over de hele wereld. En bij RSM profiteer je direct van dit soort waardevolle gedachten - het zit in elk aspect van onze parttime Executive MBA, die wordt gegeven in het Engels, de internationale taal van het bedrijfsleven. Ontdek hoe het toepassen van Nederlandse waarden op internationaal zakelijk onderwijs in Europa uw invloed zal vergroten en uw carrière verder zal brengen dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Dat ontdek je bij Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit.

Programma in één oogopslag

Voor wie is dit programma bedoeld?

Gemotiveerde, ervaren, mid-career individuen met de wens om werk en studie te combineren om hun managementkansen te verbeteren. Doorgaans managers met een internationale achtergrond, een bachelordiploma (of gelijkwaardig) en minimaal vier jaar postdoctorale professionele ervaring, evenals een goede beheersing van de Engelse taal.

Aan welke behoeften voldoet het programma voor deelnemers?

De mogelijkheid om managementvaardigheden verder te ontwikkelen in een professionele en uitdagende omgeving samen met gelijkgestemde individuen, evenals hun leiderschapsvaardigheden te verbeteren en een internationaal netwerk te ontwikkelen ter voorbereiding op een senior managementfunctie.

Wat haalt een deelnemer uit het programma?

  • Een MBA-graad van een van Europa's beste business schools;
  • Een programma dat betrokkenheid met gemak combineert, en de mogelijkheid om zakelijke kennis en nieuw verworven vaardigheden onmiddellijk toe te passen en te combineren;
  • Ontwikkeling van professionele leiderschapsvaardigheden ingebed in het hele programma;
  • Een managementprogramma dat is geworteld in duurzaamheid en innovatie en dat de basis vormt voor de voortdurende ontwikkeling van zakelijk en gemeenschapsleiderschap.

Programma resultaat

Ideale studenten

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen