Keystone logo
Rushford Business School

Rushford Business School

Rushford Business School

Invoering

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School is een EduQua-gecertificeerde Business School in Luzern, Zwitserland. De school biedt hogere opleidingen in Business en Management. Onze school is uniek in het aanbieden van verschillende MBA-programma's met belangrijke technische specialisaties. Onze 100% online programma's zijn zeer geschikt voor studenten van over de hele wereld die graag kwalitatief hoogstaand onderwijs willen volgen van een vooraanstaande Europese Business School tegen een betaalbaar collegegeld. We benutten de netwerken, kennis, ervaring en geografische spreiding in het voordeel van onze studenten.

Onze missie

Als onderzoeksgerichte instelling voeren we innovatieve en internationaal erkende bedrijfsprogramma's uit met een positieve impact op bedrijfsgroei en maatschappelijke ontwikkeling.

We blijven zakelijk gedrag en onderzoek benutten door:

 • Het ontwikkelen en uitbreiden van een internationaal netwerk van toonaangevende academische en uitwisselingspartners om een wereldwijde onderzoeks- en onderwijsomgeving te bieden.
 • Het ontwikkelen van branchespecifieke zakelijke vaardigheden door belangrijke opinieleiders in dienst te nemen.
 • Leiders ontwikkelen voor het nemen van sociale verantwoordelijkheid en het aangaan van unieke intellectuele en persoonlijke uitdagingen.
 • Het ontwikkelen van volwassen en zelfredzame persoonlijkheden met interculturele competentie en kritisch denken.

Onze visie

Onze visie is om tot de beste business schools in Europa te behoren en internationaal erkend te worden voor innovatieve bedrijfsprogramma's die bedrijven en instellingen helpen om op een gunstige groeicurve te blijven. Ons onderzoek zal een bloeiende impact hebben op bedrijfspraktijken, leiderschap en academische literatuur. We zullen leiders ontwikkelen met een wereldwijd bereik, die hun potentieel zullen aanwenden om met bedrijven en de samenleving in contact te komen om een waardevol, constructief en ethisch verschil te maken.

Onze waarden

 • De volgende waarden leiden ons bij het verwezenlijken van onze missie en onze visie:
  • Academische excellentie, speciale vaardigheden en een onderzoeksfocus.
  • Gedachtenleiderschap en innovatie.
  • Kritisch denken, rechtvaardigheid en integriteit.
  • Ethiek, sociale verantwoordelijkheid, welwillendheid, verantwoording, verantwoordelijkheid en transparantie.
 • We hebben een nooit eindigende aanpak om de verwachtingen voor kwaliteit en service te overtreffen in alles wat we doen. Het vormgeven van de carrière van onze studenten staat centraal in alles wat we doen. Om dit te bereiken, worden alle mogelijke middelen onderzocht, variërend van mentoring tot presentatie en verwijzing voor de relevante industrie.
 • We waarderen al onze studenten en investeren in hun persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling, en helpen hen op hun carrièrepad, van basisbehoeften tot zelfontplooiing.
 • We plannen zorgvuldig voor onze studenten door de belangrijkste veranderingen in de branche te volgen en passende maatregelen te nemen die hen van tevoren voorbereiden op toekomstige uitdagingen.

Aanpak online lesgeven

De onderwijsbenadering die we implementeren, is gericht op het identificeren van de specifieke opleidingsbehoeften en loopbaanambities van elk individu. Op basis van dit inzicht wordt de meest efficiënte gepersonaliseerde mentoroplossing ingevoerd, zodat het individu het meeste uit het trainingsprogramma kan halen.

We geloven heilig in het idee dat elk individu zijn eigen sterke punten heeft en dat deze kunnen worden benut door middel van het juiste leerplatform en de juiste aanpak. De studenten van Rushford zijn zich er terdege van bewust dat zelfkennis even belangrijk is als academische kennis.

Bij Rushford gebruiken we internettechnologieën om de leerefficiëntie in een moderne omgeving te maximaliseren, terwijl we studenten tegelijkertijd alle kennis bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Rushford heeft een groot aantal hooggekwalificeerde professionals uit de industrie in dienst als mentor voor de studenten om hen echte perspectieven op de industrie te bieden. Dit helpt onze aspirant-professionals om een interface met de industrie zelf te bereiken. Mentorschap geeft veel advies met betrekking tot opleiding en loopbaanplanning.

Wij geloven in het voorbereiden van onze studenten op situaties uit het echte leven door middel van ervaringen uit de eerste hand, door mock-sessies te implementeren via onze efficiënte online trainingsplatforms.

Onze accreditaties

138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua gecertificeerde Zwitserse instelling

Rushford Business School is gecertificeerd door EduQua, een Zwitsers kwaliteitslabel voor instellingen voor voortgezet onderwijs. EduQua is een accreditatie-instelling die wordt erkend en ondersteund door de Zwitserse Confederale regering.

EduQua is de eerste kwaliteitscertificering voor openbare en particuliere onderwijsinstellingen in Zwitserland en wordt erkend, ondersteund en onderschreven door de volgende organisaties:

• Zwitserse federale overheid
• Zwitserse Conferentie van Kantonnale Ministers van Onderwijs (EDK)
• Staatssecretariaat van Economische Zaken (SECO)
• Afdeling Zwitserse Conferentie voor Beroepsopleiding (SBBK)
• Zwitserse vereniging van arbeidsbureaus (VSAA)
• Zwitserse Federatie voor Volwassenenonderwijs (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Raad voor Accreditatie voor Business Schools en Programma's

Rushford Business School is lid van de “Accreditation Council for Business Schools and Programmes (ACBSP)

ACBSP is de enige wereldwijde accreditatie-instantie die sinds 1988 wereldwijd zakelijke programma's accrediteert op het niveau van associate, baccalaureaat en graduaat. Rushford Business School maakt deel uit van een lidmaatschap dat zich uitstrekt tot meer dan 60 landen. ACBSP-leden behoren tot de beste opvoeders in hun respectieve vakgebieden, geïnteresseerd in het leren van innovatieve onderwijsmethoden, het verbeteren van de levering van zakelijke onderwijsprogramma's en het creëren van waarde voor hun studenten.

189796_qs-star-rating_la-voz_logo-03-web.jpeg

Rushford heeft een waardering van 5 sterren gekregen voor lesgeven en voor online leren; met een algemene beoordeling van 4 sterren via het befaamde QS Star Rating System. Een algehele QS-sterbeoordeling van vier sterren is een bewijs van de kwaliteit en reputatie van een instituut en is een prestigieuze onderscheiding om te behalen.

172483_166809_IACBE_logo_Educational_2color_Horiz-768x235.png

Rushford Business School is lid van de "International Accreditation Council for Business Education (IACBE)". De IACBE accrediteert bedrijfsprogramma's die leiden tot graden op associate-, bachelor-, master- en doctoraalniveau in instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld. Alle leveringswijzen, campussen, locaties en instructiesites, evenals alle zakelijke programma's, ongeacht het diplomaniveau, worden normaal gesproken opgenomen in de IACBE-accreditatiebeoordeling.

179310_prme_un_500.jpeg

Als organisatie zijn we er trots op deel uit te maken van het initiatief Principles for Responsible Management Education (PRME). PRME is een wereldwijd initiatief dat in 2007 werd gelanceerd door het Global Compact van de Verenigde Naties om business schools en universiteiten over de hele wereld aan te moedigen duurzaamheid te integreren in curricula en onderzoek.

189889_aacsb-business-education-alliance-member.png

We zijn er trots op lid te zijn van de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB is een wereldwijde accreditatieorganisatie, opgericht in 1916, die kwaliteitsonderwijs, leren en onderzoek in business schools ondersteunt, promoot en bevordert. Door lid te worden van AACSB, tonen we onze toewijding aan uitmuntendheid door de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven in alle aspecten van onze academische activiteiten. Ons lidmaatschap stelt ons in staat deel uit te maken van een netwerk van meer dan 800 business schools over de hele wereld die best practices delen voor het bevorderen van bedrijfs- en managementopleidingen.

189890_BGA_Member_logo-1-300x300.png

Rushford Business School is een trots lid van de Business Graduates Association (BGA). De Business Graduate Association maakt deel uit van AMBA, een internationaal orgaan voor lidmaatschap en kwaliteitsborging van wereldwijd toonaangevende en veelbelovende business schools die een toewijding delen voor positieve impact, verantwoorde managementpraktijken en levenslang leren.

Statistieken

Met studenten uit meer dan 80 landen en meer dan 5000 alumni over de hele wereld, is onze groeiende wereldwijde gemeenschap een bewijs van het uitstekende onderwijs en de ontwikkeling van vaardigheden van studenten bij Rushford.

  Campusfuncties

  Rushford Business School

  Rushford Campus ligt in het hart van het stadscentrum van Luzern. Deze locatie ligt direct naast het openbaar vervoer voor de beste connectiviteit en gemak. Het meer van Luzern ligt op slechts 6 minuten met de bus van de campus.

  De faciliteit biedt royale klaslokalen en collegezalen uitgerust met whiteboards en projectoren; een bibliotheek; een cafetaria en recreatieruimtes waar studenten kunnen ontspannen en een praatje kunnen maken.

   Getuigenissen van studenten

   Locaties

   • Geneva

    James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

    • Lucerne

     Maihofstrasse 76, 6006, Lucerne

     • Geneva

      Rue de la Cité,1, 1204, Geneva

      • Valencia

       Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

       • Valencia

        Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

        Vragen