Keystone logo
Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Invoering

Een moderne universiteit gevestigd in Saarbrücken, De hoofdstad van de Duitse deelstaat SaarlandEn Homburg. Het werd opgericht in 1948 in Homburg in samenwerking met Frankrijk en is georganiseerd in acht faculteiten dat alle belangrijke gebieden van de wetenschap te dekken. Internationaliteit heeft een onderscheidend kenmerk geweest van Saarland Universiteit sinds de universiteit werd opgericht.

De universiteit is gevestigd in een deel van Europa dat zichzelf omschrijft door de gemeenschappelijke grenzen tussen Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en België. Dit gebied vormt de basis voor de nauwe internationale banden die de universiteit geniet. Saarland Universiteit is gewijd aan de bevordering en uitbreiding van haar internationale activiteiten op wetenschappelijk onderwijs, onderzoek en administratie. De universiteit biedt mogelijkheden voor studenten en docenten en onderzoekers om tijd te besteden in het buitenland werken, en biedt een warm welkom aan internationale studenten, wetenschappers en onderzoekers uit de hele wereld.

De Europa-Institut is een van de weinige onderzoekscentra socio-economische in de eerste plaats richten op de Europese integratie. Het Europees recht en MBA in European Management programma's unieke focus op kansen die uit een groeiende en meer geïntegreerd Europa.

De MBA-programma wordt gecoördineerd en wordt gerund door de Economics Sectie bij Saarland Universiteit's Europa-Institut. Het programma kan worden bestudeerd zowel part-time of full-time. De cursussen worden gegeven door universitaire docenten of door internationale gastprofessoren. Het aanbod van cursussen op het aanbod is zeer breed en bestaat uit lezingen en terreinen zoals "International Management", "Europese economie" of "European Law" en de onderwerpen van grote actualiteit, zoals 'Corporate Sustainability en Social Responsibility "of" Marketing en beheer in de opkomende landen ".

Visie Mensen, markten en moreel!

het succesvol managen van (in) Europa is onze visie voor onze afgestudeerden die komen uit alle hoeken van de wereld. In onze MBA-programma bieden we ook de mogelijkheid om te leren, onder andere, hoe om te gaan met de verschillende resterende nationale verschillen in een verenigd Europa en specifieke culturele verschillen. "Beheren met (in) Europa" betekent aan de ene kant alle operationele en strategische activiteiten die nodig zijn voor bedrijven die werkzaam zijn binnen Europa. Aan de andere kant het gaat om de uitdaging voor bedrijven buiten Europa om zaken te doen met Europa.

Tegen deze achtergrond heeft de lopende Europese integratie betekent dat zowel de kans en uitdaging voor de managers: in de gelegenheid is om de diversiteit van de lidstaten te ontdekken en om te worden gefascineerd door hun land-specifieke kenmerken; De uitdaging is om deze verschillen met succes te gebruiken in de achtergrond van de ondernemingsdoelstellingen. De MBA-programma "European Management" is dan ook van overtuigd dat een moderne vorming van managers niet alleen professionele kennis, maar ook de culturele diversiteit als een kader eis moet geven. Mensen moeten altijd worden beschouwd als de ontwerper van elke vorm van commerciële relatie. Daarom zijn onze programma richt zich op drie aspecten mensen, markten en morele: - Mensen omdat het management gaat over mensen, hun behoeften en hun culturen. Trouwens, de mensen zijn werknemers en klanten.

  • Markten omdat het management deals met de markten. Op het einde, de markt beslist over het succes of falen.
  • Morele omdat het management is ook verantwoordelijk voor de verantwoordelijkheid, zowel in de richting van milieu en medewerkers.

Aan het einde van onze afgestudeerden zijn voorbereid op "beheren met (in) Europa".

Locaties

  • Saarbrücken

    Saarland University EIABM / Europa-Institut; Campus, Building A5 4 1st floor, room 1.07, 66123, Saarbrücken

    Vragen