Keystone logo
Sacred Heart University MBA IN FASHION BUSINESS MANAGEMENT
Sacred Heart University

MBA IN FASHION BUSINESS MANAGEMENT

Bauru, Brazilië

Request duration

Engels, Spaans, Portugees

Request pace

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De MBA-cursus in Fashion Business Management vormt een aanvulling op de opleiding van professionals op het gebied van onder meer modeontwerp, design, administratie, reclame, public relations en biedt fundamentele kennis voor retailbeheer en -diensten op verschillende niveaus en schalen met als doel te perfectioneren processen en het garanderen van kwaliteit in de modeproductenbusiness van productie tot marketing.

Mode van zoveel functies kan ook als zakelijk worden geclassificeerd. De focus ligt op assertiviteit bij de aan- en verkoop van producten, het vergroten van het succes en het nettoresultaat van het bedrijf. Je studeert van consumentenanalyse tot e-commerce en visuele merchandisingstrategieën van de fysieke winkel. Uiteraard door middel van aankoop en onderhandeling, voorraadberekening, prijsstelling en marketingstrategieën. Tot het analyseren van de meest innovatieve technieken van moderetail.

In deze MBA kennen studenten de belangrijkste zwangerschapsmethoden en -tools, zodat ze panorama's kunnen ontwikkelen om een bedrijf te leiden waarvan het belangrijkste doel het modeproduct is.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MBA + Graduate Certificate in Modemanagement
  • Amsterdam, Nederlanden
 • LCF MBA
  • London, Verenigd Koninkrijk
 • MBA in duurzaam modebeheer
  • Gland, Zwitserland
  • Switzerland Online, Zwitserland
  • + 1 meer