Keystone logo
Sacred Heart University MBA IN ONTWERP EN NIEUW BEDRIJFSMANAGEMENT
Sacred Heart University

MBA IN ONTWERP EN NIEUW BEDRIJFSMANAGEMENT

Bauru, Brazilië

Request duration

Engels, Spaans, Portugees

Request pace

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Request study format

Invoering

De MBA-cursus Design en New Business Management vormt een aanvulling op de opleiding van professionals op het gebied van Design en aanverwante gebieden, waarbij ze de nodige vaardigheden en bekwaamheden verwerven om met technische capaciteit te handelen, gecombineerd met een systemische, strategische en marktvisie voor projectmanagement, producten, diensten en processen in de operationele, functionele en strategische gebieden in het bedrijfsleven.

Het is een relevant en strategisch segment tussen de functies die relevant zijn voor Design. Gezien de Bauru-regio, die een grote commerciële en industriële kern omvat, is de vraag naar dit professionele ontwerpersprofiel belangrijk. Daarom is dit een onmisbare training voor het managen van innovatie, het opbouwen van klantrelaties en de duurzaamheid van het bedrijf en zijn bedrijven.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen