We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Invoering

De School of Economics and Business Administration bereidt studenten voor op uitdagende en interessante carrière, in het kader van de fijne vrije kunsten onderwijs. In overeenstemming met het College 's katholieke en Lasallian Christian Brother ' s erfgoed, integriteit en ethisch bewustzijn worden benadrukt. &nbsp De School of Economics and Business Administration biedt onderscheiden undergraduate opleidingen, zoals de Bachelor of Science in Accounting, de Bachelor of Science in Business Administration, en de keuze van een Bachelor of Arts of Bachelor of Science in Economics. &nbsp Onze programma's bereiden studenten voor op uitdagende en interessante carrière, in het kader van de fijne vrije kunsten onderwijs aan alle studenten van Saint Mary's.Essentieel voor zowel professionele als de liberale onderwijs zijn sterke interpersoonlijke mogelijkheden, zoals mondelinge en schriftelijke communicatie, en het vertrouwen en het vermogen om zowel de technische en menselijke aspecten van de organisatie het leven te pakken. In overeenstemming met de katholieke van het college en de Lasallian Christian Brother's erfgoed, zijn integriteit en ethisch bewustzijn benadrukt. &nbsp Graduate Business, een afdeling binnen de School of Economics and Business Administration van de Universiteit Saint Mary's, biedt een verscheidenheid aan part-time programma's die zijn geworteld in intellectueel onderzoek en de toepassing van de theorie-gebaseerde concepten. Graduate Business is opgericht in 1975 met de inhuldiging van het Executive MBA-programma. In 1984 werd de Professional MBA Program geïntroduceerd en in 2004 Gradate Zaken lanceerde het MS in Financial Analysis and Investment Management (MS-FAIM) Program. &nbsp Veel van onze studenten zijn al werkende professionals.Saint Mary 's zorgt voor een rustige, mooie en veilige haven van de werkplek routine, zodat u zich volledig richten op het nastreven van academische en professionele doelen. De gemiddelde groepsgrootte is 20, met een hoog niveau van de student / faculteit interactie, en we gebruiken een combinatie van seminar en case study formaten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Moraga

    Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration 1928 Saint Mary's Road PO Box 4240,

    Opleidingen

    Vragen