Keystone logo
Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration Professionele mba
Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Professionele mba

0 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het MBA-programma van Saint Mary's College zal u helpen bij het ontwikkelen van de perspectieven, kennis en vaardigheden die nodig zijn voor leidersposities in de bedrijfswereld. De meeste professionele MBA-studenten hebben al een aantal jaren gewerkt en teruggekomen naar school om het potentieel van hun huidige carrière of trein voor een nieuwe te verhogen. Anderen hebben al aanzienlijke managementervaring en komen terug om hun werkervaring te verrijken door middel van theoretische inhoud.

 • Opgericht in 1984
 • Een toegepaste curriculum die een basis vormt voor langdurig carrière succes
 • Concentraties in financiën en marketing
 • Kleine klassen (gemiddeld 20)
 • Hooggekwalificeerde klasgenoten (gemiddelde GMAT 550, gemiddelde GPA 3.0)
 • Full-time faculteit met uitstekende credentials en aanvullende faculteit met uitgebreide professionele ervaring en uitstekende academische achtergronden
 • Een samenwerkende en collegiale omgeving
 • Flexibiliteit in cursusbelasting en klasplanning
 • Frequente, voorspelbare cursussen
 • Wekelijkse vergaderingen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag van 6:00 tot 22:00 uur of (beginnend herfst kwartaal 2007) zaterdagochtend of middag. Elke klas komt vier uur per week bij elkaar
 • Vier kwartalen per jaar
 • Er kunnen maximaal zeven basiscursussen worden afgeweken op basis van het verleden coursework
 • Overdrachtskrediet voor maximaal twee MBA kerncursussen
 • Het programma kan elk kwartaal van het jaar worden gestart

Ongeëvenaarde flexibiliteit
Het professionele MBA-programma van Saint Mary's College biedt aanzienlijke flexibiliteit. U bepaalt uw cursusbelasting elk kwartaal en kan tijdelijk trekken voor specifieke kwartalen. Het programma kan gedurende een kwartier worden gestart, en u kunt uw individuele achtergronden inzetten door basiscursussen op basis van eerdere cursussen af ​​te zien.

Een keuze uit weeknight of zaterdaglessen
Begin in het najaar van 2007 worden de lessen voor de professionele MBA op zaterdagmorgen en de middag aangeboden naast maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond. Het gehele programma kan worden voltooid door les te nemen tijdens de week of op zaterdag.

Een evenwicht tussen theorie en praktijk
De filosofie van het Professional MBA Programma is een professioneel onderwijs aan te bieden dat zorgvuldig zowel de cutting-edge theorie als de praktische, dagelijkse kennis bevat. Onze faculteit bestaat uit Ph.D. geleerde-leraren en zeer ervaren bedrijfspraktijken, en is uniek gekwalificeerd om een ​​conceptueel geluid, onmiddellijk toepasbaar onderwijs te leveren.

Concentraties binnen een algemeen managementonderwijs
Het Professional MBA Program bereidt studenten voor de hogere en bredere organisatorische verantwoordelijkheden die later in hun loopbaan zullen komen. Wij behalen specialisatie door onze concentraties, die betrekking hebben op geavanceerde cursussen op specifieke terreinen. Studenten kunnen kiezen uit drie verschillende concentraties: financiën, marketing en internationaal management.

<!-- InstanceEndEditable -->

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen