Keystone logo
Savannah State University Master of Business Administration
Savannah State University

Master of Business Administration

Savannah, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De programma's van de bedrijfskunde aan de Savannah State University zijn geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze en strenge accreditatieorgaan ter wereld. Minder dan vijf (5) procent van de business schools in de hele wereld heeft deze accreditatie behaald. AACSB-accreditatie weerspiegelt academische excellentie en een streven naar continue verbetering. Het College of Business Administration aan de Savannah State University is toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige niet-gegradueerde en afgestudeerde bedrijfsprogramma's aan een diverse studentenpopulatie. Via innovatieve instructie, mentoring, toegepast onderzoek en betrokkenheid van de gemeenschap ontwikkelt het College afgestudeerden in het bedrijfsleven die waarde toevoegen aan de publieke en private sector.

Wie we zijn...

Door actief deel te nemen aan hun vakgebied door zich actief bezig te houden met onderzoek en wetenschappelijk werk, biedt onze faculteit een rigoureuze en rijke educatieve ervaring in bedrijfskunde. De meerderheid van onze faculteitsleden heeft Ph.D.'s behaald aan internationaal erkende instellingen en beschikt over een aanzienlijke bedrijfservaring die hen in staat stelt effectief les te geven in hun zakelijke disciplines. Onze faculteitsleden zijn toegewijd aan het leren van studenten en gebruiken een breed scala aan instructietechnieken om de algehele ervaring van hun studenten te verbeteren.

Avond MBA-programma ...

Flexibiliteit

Studenten kiezen het aantal cursussen dat bij uw planning past. Lessen worden aangeboden van maandag tot en met donderdagavond, één keer per week. 'S avonds MBA-lessen zijn beschikbaar tijdens de herfst, lente en zomer semesters.

De duur van het Evening MBA-programma hangt af van het aantal lessen dat een student per jaar voltooit. Typisch, studenten verdienen hun MBA in twee tot drie jaar.

MBA-cursussen ...

MBA-kerncursussen bieden een algemeen inzicht in de functionele gebieden van het bedrijfsleven. Ons curriculum en instructie zijn afgestemd op uw carrièredoelen en interesses.

 • Bedrijf
 • Statistieken en kwantitatieve methoden
 • management informatie systemen
 • Boekhouding en besluitvorming
 • Organisatietheorie
 • Bedrijfseconomie
 • Financieel management
 • Marketing Management
 • Organisatorisch leiderschap
 • Strategisch management

Admissions

Toelating tot de MBA-programma is concurrerend, en beslissingen worden gemaakt op roll-basis. Dit betekent dat toepassingspakketten worden beoordeeld wanneer ze zijn voltooid en dat beslissingen binnen een redelijke periode zijn genomen. Stoelen worden gevuld als beslissingen worden genomen, dus kandidaten worden aangemoedigd om hun aanvragen zo snel mogelijk te voltooien.

Het programma kijkt naar een verscheidenheid aan criteria die het potentieel van de kandidaat meten om een ​​succesvolle afgestudeerde student en bedrijfsleider te zijn. Factoren die worden gebruikt bij het bepalen van de toelating omvatten:

 • Afgelopen academische prestaties
 • Huidige officiële GMAT- of GRE-score *
 • Professionele werkervaring

Wat is vereist?

Een complete applicatie omvat de MBA-applicatie (inclusief $ 25 aanvraagkosten en één 500 - 1000 woord vereist essay), transcriptie van elk bijgewoond college / universiteit, drie letters van aanbevelingen, huidig ​​CV, immunisatiecertificaat en officiële GMAT / GRE-scores * van binnenuit de afgelopen vijf jaar.

* Pre-MBA-programma

Het Pre-MBA-programma is bedoeld voor studenten die geen tijd hebben om zich voor te bereiden op, of niet willen zitten voor, de GMAT of de GRE. Het Pre-MBA-programma vereist 20 uur zittijd en bereidt de student voor op de striktheid van het werk in het MBA-programma. Succesvolle afronding van het pre-MBA-programma kan de student naar de Savannah State University MBA-programma.

Niet-ingezetenen van de VS kunnen ook worden gevraagd om een ​​officiële test van de score van de Engelse taal als een vreemde taal (TOEFL) in te dienen en academische transcripties te vertalen. We moedigen internationale kandidaten ten stelligste aan vroeg te solliciteren; De lessen starten in januari (lente) en augustus (herfst).

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen