Keystone logo
San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

Invoering

Wat betreft San Diego Flight Training International

Welkom bij San Diego Flight Training International gelegen in het prachtige Zuid-Californië. SDFTI is een gecertificeerde en goedgekeurde alt="14alt="1 school met examenautoriteit voor vliegproeven en studeert sinds alt="1989 af voor professionele piloten. SDFTI heeft honderden ambitieuze piloten geholpen hun professionele vliegopleidingsdoelen te bereiken met een vlekkeloos veiligheidsrecord. We kijken ernaar uit u te helpen hetzelfde te doen. We bieden een uitstekende sfeer om uw luchtvaarttraining te voltooien en Montgomery Field (San Diego) geniet gemiddeld meer dan 350 vliegtrainingsdagen per jaar vanwege het uitstekende weer. San Diego heeft ook een warm en droog klimaat, prachtige stranden en toeristische attracties in een veilige en informele omgeving.Het gecontroleerde luchtverkeerssysteem en een mix van lange witte oceaanstranden, kleurrijke woestijnen en ruige met sneeuw bedekte bergen in het gebied maken San Diego de meest ideale en mooiste luchtvaarttrainingslocatie van het land Uw beslissing om een vliegschool te kiezen is een belangrijke stap en recente onderzoeken tonen aan dat een cruciaal verschil voor ervaren studenten ts is de stijl en kwaliteit van de beschikbare instructie. Dit is het gebied waarop SDFTI het hoogst scoorde in een recent onafhankelijk marketingonderzoek. Elke cursus heeft een syllabus die is ontwikkeld om u zo efficiënt mogelijk door de cursus te loodsen met de nadruk op structuur, veiligheid en kwaliteit. Onze afgestudeerden zijn zeer succesvol in het bereiken van hun doelen. Bijna alt="100% slaagt voor hun schriftelijke tests bij de eerste poging en meer dan 80% slaagt voor hun praktische vliegtest met slechts één poging.

Waarom kiezen voor SDFTI ?

Omdat SDFTI trainingen van wereldklasse biedt en bewezen succesvol is... We trainen al meer dan 20 jaar piloten hier in de omgeving van San Diego.

STRUCTUUR We geven je het soort gestructureerde training dat elke luchtvaartmaatschappij wenst bij het kiezen van de beste mensen voor de meest begeerde posities op een vliegtuigvliegdek. We bieden training onder zowel Deel 61 als Deel 141 met examenbevoegdheid zoals voorgeschreven door de Federal Aviation Regulations (FAR).

INTERVIEWS VOORBEREIDING Elke student krijgt het sollicitatiegesprek en de voorbereidingsvaardigheden om een baan te krijgen bij het grootste aantal luchtvaartmaatschappijen dat beschikbaar is in de branche. Het is meer dan ALLEEN een interview; het is een carrière die je wilt ... we brengen je daar snel, effectief en veilig.

TRAININGSOMGEVING Het is meer dan dagen per jaar dat je kunt vliegen, het is het totaal aantal uren en het comfort waarin je ze veilig kunt beleven. AT SDFTI profiteert u van de Southern California Flying Experience, die u de grootste kans geeft om dag na dag uren in te loggen.

DIVERSITEIT VAN TERREIN In één enkele vlucht kun je gemakkelijk van 70 mijl aan oceaanstranden naar valleien in het binnenland naar mijlhoge bergtoppen naar de woestijnparken van de Anza-Borrego naar een agrarisch rijke Imperial Valley en de Salton Sea. Je hebt de mogelijkheid om hier meer te beleven dan waar dan ook.

VERSCHEIDENHEID VAN LUCHTRUIM EN LUCHTHAVENS Er is meer variatie binnen alt="20 mijl van SDFTI dan enige andere school op de planeet. Van meerdere Class Bravo commerciële en militaire operaties tot klasse 8 gecontroleerde burgerluchtvaartbanen te kleine ongecontroleerde stroken. Hier heb je de mogelijkheid om te worden blootgesteld aan vrijwel alles wat je in je carrière tegenkomt.We hebben ook een van de twee "tower-en-route"-corridors in de Verenigde Staten.

NIEUWSTE VLIEGTUIGEN SDFTI bezit, exploiteert en onderhoudt een vloot van 15 vliegtuigen. Dit omvat twee- en eenmotorige complexe vliegtuigen en de nieuwste collectie Cessna 17alt="2's in de regio, waaronder de met Garmin® G1000® uitgeruste glazen cockpit.

Locaties

  • 8745 Aero Dr., Ste. 103 , 92123, San Diego

Vragen