Keystone logo
San Diego State University Sport mba - mba in sportmanagement
San Diego State University

Sport mba - mba in sportmanagement

0 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* Prijs voor hele cursus (18 maanden)

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Gekozen als een van de top 5 beste mastersgronden in sportmanagement in de wereld door sport business magazine 2017

San Diego State University Sterke activa Bij het kiezen van het juiste afgestudeerde programma om sportactiviteiten te bestuderen, zijn er een aantal factoren die u kunt overwegen. Hieronder staan ​​de principale redenen waarom we van mening zijn dat SDSU Sports MBA de ideale plek is om een ​​MBA te streven naar sport. Wij zijn van mening dat onze recente ranking van # 4 wereldwijd in Sports Business International, de toonaangevende ranking voor Postgraduate Sports Business-programma's, weerspiegelt het werk dat we en onze alumni hebben ingezet om dit een top keuze te maken voor ambitieuze studenten. Bovendien is de Fowler College of Business gerangschikt in de TOP 50 US Public Business Schools.

academici: De eerste en belangrijkste factor bij het kiezen van een afgestudeerd programma in sportactiviteiten is de kwaliteit van het onderwijs. Sport is een bedrijf, en dit programma bereidt u voor om dit bedrijf te betreden met een MBA-diploma van de San Diego State University Fowler College of Business. Hoewel veel universiteiten meestersgraden bieden die gericht zijn op sportmanagement of dat u twee graden nodig heeft om een ​​MBA te behalen, biedt dit programma studenten een business degree waarin alle lessen sportief zijn. Naast het type diploma worden de cursussen in het Sports MBA-programma door SDSU's beste faculteitsleden geleerd, uitzonderlijk streng en richten zich op het ontwikkelen van een MBA-toolkit van vaardigheden die nodig zijn voor succesvolle sportleiders.

Locatie: San Diego, Californië is misschien wel de ideale locatie om sportactiviteiten te bestuderen. We zijn thuis voor twee professionele teams, verschillende NCAA atletische afdelingen, waaronder de stijgende Aztec Atletiek op onze eigen campus, een regionaal sportnetwerk en een US Olympic Training Center. Dit is een actieve stad die van zijn sport houdt, en het is thuis voor honderden sportorganisaties die de industrie bestrijken, zoals uithoudingsport, actie sport, kleding, MMA, golf, apparatuur, memorabilia en meer. We hebben een opkomende en levendige sportstartscène die een aantal technologiebedrijven omvat die zich richten op sport. Naast county lijnen, zijn we slechts twee uur van Los Angeles, en we grenzen aan de opkomende voetbal- en honkbalmarkt in Tijuana in het zuiden. Deze uitzonderlijke locatie biedt onze studenten de gelegenheid om meerdere dagen per week in dienst te nemen en essentiële ervaringen in de industrie te verwerven tijdens hun lessen. Onze campus is niet in een universiteitsstad met beperkte professionele vooruitzichten; De San Diego gebied presenteert SDSU Sports MBA studenten met veel mogelijkheden. Simpel gezegd, dit is een plek waar studenten een netwerk kunnen bouwen en een succesvolle en lonende carrière in sportactiviteiten starten.

Er is elk weekend een sportevenement in San Diego. In feite schopt het programma elk jaar met de studenten die alle vijf dagen werken van een PGA Tour evenement, de Farmers Insurance Open, voor zowel de evenementenorganisatie, de Century Club van San Diego en de titel sponsor Farmers Insurance.

Alleen al dit jaar hebben studenten honderden uren vrijwilligerswerk doorgebracht in de weekenden voor nabijgelegen evenementen zoals de 2016 Major League Baseball All-Star Game, de Dew Tour, de speciale Olympische Spelen, de Rock 'n Roll Roll San Diego Marathon, de ESPYs, SurfGirl, Sports Business Journal Conferences, de SEAT Conference, de Sweet 16, de basketbal kampioenschappen van de Mountain West Conference, Ironman-evenementen, de Amgen Tour of California, het IMG Academy World Junior Golftoernooi, een AVP-evenement en SDSU Atletische evenementen, .

Versneld tijdschema: De meeste MBA-programma's vereisen een tweejarige inzet van studenten, maar onze intensieve 18-jarige kalender (12 maanden op de campus en 6 maanden in de beroepsbevolking) gebruikt opeenvolgende termijnen zonder zomervakantie om een ​​typische tweejarige MBA te condenseren en een Stage in 18 maanden. Het programma start in januari. De aanvraagperiode loopt van augustus tot eind oktober van het voorafgaande jaar.

alumni: Ons toegewijde netwerk van alumni in de sportindustrie bedraagt ​​meer dan 300 leidinggevenden, en zij zijn veel meer actief betrokken dan de meeste alumni netwerken die u mogelijk heeft. Begin met het toelatingsproces, waarin zij kandidaten interviewen en beslissingen nemen over acceptatie, zijn onze alumni bij elke beurt betrokken bij het onderwijsproces. SDSU Sports MBA alumni keren voortdurend terug naar de campus om lessen te geven, softwareprogramma's, hostworkshops, werk met faculteit en studenten aan te tonen. Naast hun werk met huidige studenten werken onze alumni in belangrijke posities met toporganisaties in sport over de hele wereld en zijn als zodanig uitzonderlijk waardevolle professionele middelen voor elkaar. De universiteit beschikt over meer dan 300.000 alumni over de hele wereld.

Diversen: Misschien is het belangrijkste onderscheid dat het SDSU-programma biedt aan onze concurrenten, dat het een echt boetiekprogramma is waarin elke student naar verwachting op een hoog niveau zal presteren en bijdraagt ​​aan de ervaring voor zijn of haar klasgenoten. Dit programma is internationaal gericht, met een globaal gericht curriculum, geografisch divers studentenlichaam en een indrukwekkende internationale ervaring die in het curriculum wordt opgenomen. We zijn voortdurend aan het veranderen, en leggen zware nadruk op opkomende technologie en praktische softwarecompetentie. Studenten zullen opzettelijk deelnemen aan een aantal extra lesessies per week, buiten het academische curriculum waarin studenten elkaar leren, Skype met auteurs, gastsprekers en kennis van de industrie ontwikkelen. We liever lange dagen in het klaslokaal en aanvragen extra projecten daarbuiten, omdat we houden van wat we studeren en uitkijken naar elke dag met onze medestudenten en faculteiten.

Een snel groeiende, spannende industrie De sportactiviteit van meer dan een miljard dollar is voortdurend aan het veranderen, en de industrie laat geen tekenen zien van een vertraging van de snelle groei, zowel in de VS als in het buitenland. Een gespecialiseerde diploma in deze sector is een waardevolle investering voor toekomstige studenten, gezien de steeds grotere invloed van de sportwereld. Naast deze rationele keuze om een ​​diploma in deze groei-industrie te streven, maken onze studenten ook een gepassioneerde keuze. Onze studenten en alumni houden van wat ze doen.

De investering in de diploma Of u nu al een eerdere sportieve industrie hebt of niet, de waarde van het toevoegen van een MBA aan uw referenties kan niet worden overschat. Uw tijd in San Diego staat verbreden uw business skillset, en onze nadruk op kwantitatieve cursussen zal u voorbereiden op een data-driven sportindustrie. Simpel gezegd, een MBA is een gerespecteerde graad in de meeste industrieën, en aangezien de sportwereld nog steeds analytische besluitvorming in de managementranks benadrukt, zijn afgestudeerden met MBA-graden in een nog grotere vraag.

Wat is het verschil tussen een MBA en een Sport Management Degree? Veel sportgerelateerde afgestudeerde programma's bieden diploma's in sportadministratie, sportmanagement, en bieden alleen een MBA als een tweediploma-optie met een van deze master's degrees. Aangezien sportorganisaties op alle niveaus blijven groeien en innovatie bevorderen, zijn de vaardigheden van MBA-afgestudeerden steeds meer in de vraag. Verder, afgestudeerden met een MBA-graad hebben hogere professionele flexibiliteit indien hun carrières ze uit de sportindustrie halen; Een MBA is van toepassing op sectoren, terwijl een sportmanagement diploma niet is.

Heb ik een eerdere sportervaring of bedrijfscursussen nodig? Veel van onze studenten sluiten ons aan zonder voorafgaande opleiding in disciplines zoals Statistiek, Financiën of Analytics, maar snel leren het materiaal en werk samen met hun collega's die dergelijke cursussen hebben gevolgd.

Er zijn veel redenen om een ​​afgestudeerd programma in sportactiviteiten te kiezen, en we hopen dat sommige van de bovenstaande verdiensten van het SDSU Sports MBA-programma u oproepen. Voor meer informatie over enkele extra functies van het programma dat betrekking heeft op u en uw specifieke carrierebelangen, kunt u contact met ons opnemen via @ [email protected].

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master of Business Administration - Sportmarketing
    • Rock Hill, Verenigde Staten
  • Master of Business Administration: Sportmanagement
    • Livingston, Verenigde Staten
  • Online MBA in sportmanagement
    • Geneva, Zwitserland