We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Seattle Pacific University School of Health Sciences

Seattle Pacific University School of Health Sciences

Seattle Pacific University School of Health Sciences

Invoering

Wij zijn een nationaal gerangschikte, particuliere christelijke liberale kunstuniversiteit in Seattle, Washington. We zetten ons volledig in om mensen met bekwaamheid en karakter af te studeren, mensen met wijsheid te worden en een met genade gevulde gemeenschap te vormen.

Seattle Pacific University werd opgericht door pioniers van de Free Methodist die waarde hechtten aan een niet-sektarische benadering van onderwijs die iedereen verwelkomde die op zoek was naar wetenschappelijke excellentie die geworteld is in het christelijk geloof. Pioniers van de Free Methodisten richtten in 1891 Seattle Pacific op. Geleid door het Wesleyaanse erfgoed van de SPU, combineert onze benadering van geloof het belang van overtuigingen en begrip met praktijken die een leven van spirituele groei en dienstbaarheid aan anderen aanmoedigen. Onze diverse leergemeenschap biedt studenten een plek om te groeien, te ontdekken en grote uitdagingen aan te gaan.

Locaties

  • Seattle

    3rd Avenue West,3307, 98119, Seattle

    Vragen