Keystone logo
© Courtesy of Seton Hall University
Seton Hall University

Seton Hall University

Seton Hall University

Invoering

Uitzonderlijke beurs, persoonlijke groei en professionele prestaties zijn kenmerken van de graduate studie aan de Seton Hall University. Een van de toonaangevende katholieke universiteiten van het land, Seton Hall University is het ontwikkelen van studenten in geest, hart en geest sinds 1856. Thuisbasis van meer dan 10.000 undergraduate en afgestudeerde studenten, is onze academische uitmuntendheid uitgekozen voor onderscheiding door The Princeton Review, U.S. News & World Report, en Bloomberg Businessweek.

Seton Hall biedt meer dan honderd strenge en zeer gewilde graduate programma's in de gezondheidszorg, verpleegkunde, het bedrijfsleven, maatschappelijk werk, psychologie, communicatie, diplomatie en internationale betrekkingen, onderwijs, wetenschappen en geesteswetenschappen.

Naast een breed scala aan programma's biedt de universiteit ook een verscheidenheid aan traditionele, interdisciplinaire en joint degree-opties, zowel on-ground als online. Onze hoofdcampus van 58 hectare ligt in het pittoreske stadje South Orange, New Jersey, op slechts 14 mijl van Manhattan. De nationaal gerenommeerde School of Law van de universiteit bevindt zich in het nabijgelegen Newark, New Jersey. Op onze Interprofessional Health Sciences campus, gelegen in de steden Clifton en Nutley, New Jersey, zijn het College of Nursing en de School of Health and Medical Sciences gevestigd.

Seton Hall in een oogopslag

Seton Hall University is een van de toonaangevende katholieke universiteiten van het land en ontwikkelt al sinds 1856 studenten in geest, hart en ziel. Seton Hall heeft meer dan 10.000 studenten en afgestudeerden en biedt meer dan 90 studierichtingen. De academische uitmuntendheid van Seton Hall is onderscheiden door The Princeton Review, U.S. News & World Report en Bloomberg Businessweek.

De 58 hectare grote hoofdcampus van Seton Hall ligt in het pittoreske stadje South Orange, New Jersey, op slechts 14 mijl van Manhattan. De nationaal gerangschikte School of Law van de universiteit bevindt zich in het nabijgelegen Newark, N.J. Onze nieuwe Interprofessional Health Sciences (IHS) campus, gelegen in de steden Clifton en Nutley, N.J., werd geopend in juli 2018. De IHS-campus huisvest Seton Hall's College of Nursing en School of Health and Medical Sciences, evenals de Hackensack Meridian School of Medicine.

Mission Statement

Seton Hall University is een grote katholieke universiteit. In een diverse en collaboratieve omgeving, richt het zich op academische en ethische ontwikkeling. Seton Hall studenten worden voorbereid om leiders te zijn in hun professionele en maatschappelijke leven in een wereldwijde samenleving en worden uitgedaagd door een uitstekende faculteit, een technologisch geavanceerde omgeving en waarden-gecentreerde curricula.

Diversiteit vieren

Sinds 1856 is Seton Hall University een plek waar leiders leren. Toen bisschop James Roosevelt Bayley Seton Hall oprichtte, had hij een thuis voor ogen voor de geest, het hart en de ziel. Vandaag de dag vieren we een divers tapijt van ideeën en perspectieven die de dialoog en academische discussie in de klas verrijken. We zijn er trots op dat onze diversiteit innovatief onderwijs en leren stimuleert en we geloven dat het onze studenten voorbereidt op het leven en werken in een mondiale samenleving. Het standbeeld van Elizabeth Ann Seton in het hart van onze campus is een dagelijkse herinnering aan het soort gemeenschap dat we nastreven: een gemeenschap die de waardigheid van iedereen erkent, elke student volledig verwelkomt en hun gaven koestert.

Seton Hall University trekt studenten aan uit alle hoeken van de Verenigde Staten en uit meer dan 70 landen over de hele wereld. Bijna 40% van onze studenten identificeren zichzelf als kleurlingen. Buiten de VS zijn China, Colombia, India, Saoedi-Arabië en Thailand de meest vertegenwoordigde landen aan de universiteit.

Ranglijsten

Seton Hall University schittert op de nationale ranglijst vanwege zijn competitieve bachelor- en masterprogramma's, zoals benadrukt door US News, Princeton Review, Forbes en nog veel meer. Ontdek waarom Seton Hall wordt beschouwd als een van de 'beste van het beste'.

Uitmuntend leiderschap

 • Gerangschikt als het Gerald P. Buccino '63 Center for Leadership Development #1 in de natie, vijf jaar op rij.

US News & World Report

 • Een van Amerika's beste hogescholen (#151 nationale universiteiten)
 • Gerangschikt als een A-Plus-school voor B-studenten
 • Gerangschikt als een toppresteerder voor sociale mobiliteit
 • Hoogst gerangschikte Master of Science in spraak-taalpathologie in New Jersey

Ochtend consult

 • #36 meest vertrouwde universiteiten landelijk
 • #2 meest vertrouwde universiteiten in New Jersey

BestColleges.com

 • #1 in de beste online masteropleidingen in onderwijsleiderschapsprogramma's (2023)
 • #3 op de lijst van beste online masteropleidingen in gezondheidszorgadministratie (2023)
 • #3 op de lijst van beste online masterprogramma's voor schooladvies (2023)

Georgetown University Center on Education en het personeelsbestand

 • Gerangschikt in de top 10 procent op nationaal niveau voor de ROI van studenten

Zippia

 • Beste particuliere universiteit in New Jersey voor banen (2019)

Dichters en Quants voor studenten

 • Top 7 procent in het land voor beste undergraduate business schools (2024)
 • Top business school in NJ voor academische ervaring, sterk alumninetwerk en academische / loopbaanadviesdiensten (2024)

Seton Hall-wet

 • #1 in de natie onder de rechtenfaculteiten die zijn afgestudeerden naar staatsposten sturen (National Law Journal) – 2023
 • Beste rechtenfaculteit in New Jersey ( US News ) – 2023-2024
 • Top 50 Go-To Law School (National Law Journal) - 2021
 • Gerangschikt onder de "beste rechtsscholen" in de Verenigde Staten, Top 25 procent voor carrières (Princeton Review) - 2023
 • Top 35 rechtenfaculteit (boven de wet) - 2019
 • #31 voor tarief voor eerste barpassage; # 1 in New Jersey (statistieken vrijgegeven door de American Bar Association voor 2022-examenkandidaten)
 • #56 Beste rechtenfaculteiten ( US News ) – 2023-24
 • Top 15 programma voor gezondheidsrecht ( US News ) – 2022-2023
 • #12 Parttime rechtenprogramma in de natie ( US News ) – 2023-24

Locaties

 • South Orange

  South Orange Avenue, 400, 07079, South Orange

  • South Orange

   South Orange, Verenigde Staten

   Vragen