We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Eli Haney, Northwest University photographer
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Invoering

Het John L. Grove College of Business , opgericht in 1971, is een van de belangrijkste business schools in de Mid-Atlantische regio. Sinds 1981 is ons college internationaal geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze bedrijfsaccreditatiebureau.

De Grove College of Business van Shippensburg University biedt een hoogwaardige en hoogwaardige educatieve ervaring die je voorbereidt om uit te blinken als een principiële leider in de internationale zakenwereld. De zakelijke programma's in Shippensburg zijn relevant en uitdagend.

Grove Hall beschikt over moderne klaslokalen die zijn ontworpen met het oog op een onderwijs van de 21e eeuw. Met kleine klassen kan de faculteit nauw met u samenwerken om sterke communicatie-, interpersoonlijke en teamworkvaardigheden te ontwikkelen, die van vitaal belang zijn in de hedendaagse zakenwereld.

We zijn trots op het aanbieden van internationaal erkende zakelijke programma's tegen lage kosten. Naast uitstekende academische programma's, wil ik je ook laten kennismaken met onze faculteit , studentenorganisaties , diensten en studentgerelateerde programma's. We hebben een uitstekende faculteit met uiteenlopende professionele, onderzoeks- en onderwijsinteresse. De lessen worden gegeven in kleinere settings met ultramoderne faciliteiten, die onze inspanningen ondersteunen om aan uw educatieve behoeften te voldoen. Ontdek de mogelijkheden van ons nationaal befaamde Grove College of Business, waar "Ons doel is jouw succes!" ~ Dr. John Kooti, ​​Dean

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Shippensburg

    1871 Old Main Drive, 17257, Shippensburg

  • Harrisburg

    2986 North Second Street, 17110-1201, Harrisburg

    Vragen