Keystone logo
Singapore Business School

Singapore Business School

Singapore Business School

Invoering

Singapore Business School (SBS) is opgericht in 2014 en was tot 2020 vooral actief in het B2B-segment. Vanwege de situatie met Covid-19 is de school overgestapt naar het B2C-segment.

De belangrijkste reden voor de oprichting van deze school was om mogelijkheden voor iedereen te openen. SBS is een toonaangevende online business school die het meest betaalbare MBA-programma biedt en het programma met de laagste vereisten. Ons doel is om toegang te bieden tot een zeer gewaardeerde bedrijfsopleiding aan een zo breed mogelijk scala van mensen uit vele landen.

We hebben veel stappen ondernomen om ons programma zo goedkoop mogelijk te maken, zodat het zelfs betaalbaar zou zijn voor mensen met een lager dan gemiddeld inkomen die het meest geïnteresseerd zijn in het veranderen van hun financiële situatie. Het behalen van een MBA-diploma kan leiden tot een belangrijke carrièreverandering.

We snijden alle onnodige kosten om dat te bereiken. We nemen niet deel aan ranglijsten en kopen geen dure accreditaties. De resultaten van onze studenten spreken voor zich. We hebben geen campus en ons onderwijs is 100% online.

Maar wat belangrijker is, we veranderen het leven van onze studenten ten goede, en dat is onze meest opmerkelijke prestatie.

Locaties

  • Singapore

    Singapore, Singapore

    Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen