Keystone logo
Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Invoering

Je bent klaar om te creëren en te innoveren, om diep in data en trends te graven, om computervaardigheden toe te passen om analytische problemen op te lossen en om het volgende grote ding te plannen. Wij geloven in het bieden van krachtige mogelijkheden om uw vaardigheden die nodig zijn op de wereldwijde markt te verfijnen.

 • Enige Amerikaanse team in de 2018 Network of International Business Schools Worldwide Case Competition.
 • Human Resource Management-curriculum goedgekeurd door de Society for Human Resource Management.
 • Zes keer over de hele staat Missouri Collegiate Cyber Defense Competition-kampioenen.
 • Bedrijfsfaculteit leidt wereldwijd meer dan 30 studiereizen naar het buitenland.
 • Mode-majors reizen als onderdeel van het curriculum naar de wereldberoemde modemarkten in New York.
120748_2017-Cybersecurity-DempsterExterior-MP-0406-001_full003.jpg

Je droombaan doen voordat je je droombaan krijgt

Ervaringsleren, actief leren, leren door te doen. Bij Southeast geloven we dat je opleiding wordt verbeterd door te ervaren wat professionals in je vakgebied weten en worden verwacht. Daarom krijg je hier de kans om je eigen bedrijf te starten, veilige softwareoplossingen te ontwerpen en te bouwen, interactieve AI-games te maken of een daadwerkelijk financieel portfolio te beheren. Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan competities van het hoogste niveau, samen te werken met docenten en medestudenten aan een onderzoeksproject, een marketingcommunicatiecampagne te ontwerpen of deel te nemen aan een wereldwijde denktank.

Buitengewone carrières lanceren

 • 92% van onze afgestudeerden in Business & Computing heeft een jaar na hun afstuderen een baan of zit op de middelbare school.
 • Meer dan 20.000 Harrison College of Business & Computing alumni-verbindingen wachten wereldwijd.
 • Meer dan 88% van onze afgestudeerden zegt dat hun cursussen hen de vaardigheden/kennis hebben gegeven die nodig zijn in hun vakgebied.
 • Bijna 550 corporate partnerships die banen en stages aanbieden.
 • AACSB-accreditatie is in handen van slechts 5% van de instellingen die bedrijfsdiploma's wereldwijd aanbieden.
120749_2013-CL-Algemeen-1028-014_full002.jpg

Leren van een ervaren en innovatieve faculteit

De theorie is een belangrijk onderdeel van leren, maar wat onze faculteit zo geweldig maakt, is dat ze de theorie in de praktijk hebben gebracht: in hun eigen bedrijven, in bedrijven, in non-profitorganisaties, in de echte wereld. En ze staan klaar om hun beproevingen en fouten en successen met u te delen. Ze blijven relevant in hun vakgebied door branchepartnerschappen te zoeken en best practices te leren. Laat je leiden door docenten in de Southeast Innovation Challenge, Start-Up Pitch Competition of een Artificial Intelligence Hackathon. Bovendien werkt het college samen met een in St. Louis gevestigde Corporate Advisory Board en leden van de Kamers van Koophandel om het curriculum actueel te houden. Welk pad je ook neemt, je wordt begeleid vanaf het moment dat je bij ons begint tot je een sluitstukproject voltooit.

Leerruimten van wereldklasse creëren

Onze ultramoderne Dempster Hall biedt u toegang tot de huidige technologieën en omgevingen om u op een dieper leerniveau te betrekken. Het gebouw is rijk aan ervaringsgerichte leerlabs: presentatielabs, verkooplab, focusgroeponderzoekslab, evenals meerdere computerlabs, waaronder het cybersecurity-instructielab, ondersteund met een private cloudinfrastructuur. Dit najaar komt er een Cyber Range, een educatief virtueel computerplatform dat studenten, docenten en onderzoekers toegang geeft tot computerbronnen in een groot aantal configuraties van educatieve, experimentele en tegenwerkende structuren. Dit alles is bedoeld om u voor te bereiden op de professionele zakenwereld.

In de buurt van de campus ligt Catapult Creative House, dat studenten en docenten uit verschillende disciplines de mogelijkheid biedt om zakelijke ondernemingen op te richten of een nieuw product of nieuwe dienst te lanceren. De geest van ondernemerschap leeft bij Catapult en wordt bevorderd door programma's en wedstrijden die worden ondersteund door het Douglas C. Greene Center for Innovation and Entrepreneurship.

120751_2016-BS-Professionalisme-1118-MP-MP-1118-001_full003.jpg

Financiering van uw onderwijs

Hier is de bottom line voor uw bottom line: Zuidoost is een van de top 2 instellingen in Missouri in accreditaties, en het staat in de top 5 van de goedkoopste universiteiten in de staat! Dat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u kwalitatief goed onderwijs krijgt tegen een betaalbare prijs. Bovendien kennen we elk jaar $ 20 miljoen aan academische beurzen en 1600 toegekende beurzen toe om je verder te helpen met de kosten van je diploma. College kan een uitdaging zijn, we werken eraan om ervoor te betalen gemakkelijker te maken.

Een wereldwijd netwerk smeden

We hebben een netwerk van bijna 20.000 alumni die over de hele wereld werken bij enkele van 's werelds grootste bedrijven tot enkele van de meest innovatieve startups van vandaag. Lees meer over wat onze alumni doen.

120753_2019-LOC-Dempster-Exterieur-MP-0401-014_full004.jpg

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Cape Girardeau

  Southeast Missouri State University One University Plaza Cape Girardeau, MO 63701, , Cape Girardeau

Vragen