Keystone logo
Southern Cross University Master in Internationaal toerisme en hotelmanagement, Master of Business Administration
Southern Cross University

Master in Internationaal toerisme en hotelmanagement, Master of Business Administration

Bilinga, Australië

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 27.600 *

Op de campus

* Jaarlijkse kosten (internationale studenten): $ 26,400 ($ 3,300 per eenheid)

Invoering

Master in Internationaal toerisme en hotelmanagement, Master of Business Administration

Cursuscode: 1229102

Cursus samenvatting

Deze dubbele graad is speciaal ontworpen om afgestudeerden een concurrentievoordeel te geven in een dynamische en diverse industrie die mogelijkheden biedt om te reizen en te werken op enkele van de meest aantrekkelijke bestemmingen ter wereld.

De cursus combineert geavanceerde onderwerpen in bedrijfs- en toerismebeheer met de kernkennis van bedrijfskennis en managementvaardigheden van een MBA, inclusief ondernemerschap en marketing, boekhouding en management, toerismeplanning, systemen en hedendaags hotelmanagement.

Een eenheid van het Industry Research Project biedt studenten de kans om zelfmotivatie en discipline aan te tonen bij het bepalen en ontwikkelen van hun eigen studieproject. Dit project ontwikkelt onderzoeksonderzoek en -vaardigheden van studenten door middel van een wetenschappelijk werkstuk dat een onderwerp van individueel belang diepgaand onderzoekt.

Afgestudeerden zijn goed geschikt voor senior managementrollen in het bedrijfsleven, hotelmanagement of toerisme.

Grote studiegebieden

Er zijn geen majors in deze cursus, maar vakken hebben betrekking op geavanceerde onderwerpen in bedrijfs- en toerismebeheer, ondernemerschap en marketing, boekhouding en management, toerismeplanning, systemen en hedendaags hotelmanagement.

Leerresultaten

Cursus leerresultaten drukken leerprestaties uit in termen van wat een student moet weten, begrijpen en kunnen doen na voltooiing van een cursus. Deze uitkomsten zijn afgestemd op de afgestudeerde attributen.

Graduate Attribuut

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen hogere managementposities vinden in resorts, hotels, instanties voor overheidstoerisme, non-profit, bestemmingsmarketing en toeristische organisaties, luchtvaartmaatschappijen, congres- en evenementoperators en andere speciale toeristische toeristenbedrijven.

Professionele plaatsing

Als onderdeel van deze cursus kunnen studenten kiezen voor een stage van 300 uur (gelijk aan twee eenheden) in een betaalde of vrijwilligersrol. Deze praktische ervaring, gecombineerd met theoretisch inzicht, verbetert de leerervaring voor studenten die een professionele en persoonlijke interesse hebben in deze dynamische industrie.

Over de school

Vragen