Keystone logo
Southern Cross University Master of Business Administration
Southern Cross University

Master of Business Administration

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 27.600 *

Op de campus

* $ 3300 per stuk, collegegeld in Gold Coast voor internationale studenten. $ 28.000 ($ 3.500 per eenheid) in Melbourne, Perth en Sydney, voor internationale studenten.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wil je geïnspireerd en uitgedaagd worden om te kijken naar zakelijke problemen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen?

Een Master of Business Administration (MBA) is een wereldwijd erkende en gewaardeerde kwalificatie waarmee u vaardigheden en kennis krijgt om complexe problemen op te lossen en een zakelijk leider te worden.

De Southern Cross MBA zal uw kennis ontwikkelen op belangrijke zakelijke gebieden, zoals wereldwijde activiteiten, corporate governance en het managen van mensen, evenals over accounting en financiën en marketing.

U krijgt ook de mogelijkheid om een ​​specialisatie in een specifiek bedrijfstak te ontwikkelen en een toegepast onderzoeksproject uit te voeren met een onderwerp dat u interesseert, onder toezicht van een branchedeskundige.

Als MBA-afgestudeerde open je de deur naar een toekomst in leiderschap in industrieën over het hele spectrum.

Carrièremogelijkheden

De MBA rust afgestudeerden uit voor leidinggevende functies in een breed spectrum van sectoren in de publieke en private sector.

Afgestudeerden kunnen managementrollen vinden op gebieden zoals boekhouding, informatie- en kennisbeheer, personeelsbeheer, gezondheidsdienstenbeheer en toerisme en hotelbeheer.

Grote studiegebieden

Studenten moeten vier basiseenheden, acht kerneenheden bestuderen en een specialisatie selecteren, die een onderzoeksproject uit de industrie omvat, of twee keuzevakken naast het onderzoeksproject in de industrie. Door een specialisatie te studeren, bouwen kandidaten substantiële en gespecialiseerde expertise op ter aanvulling van de algemene managementtoepassingen die ze in de kerneenheden leren. specialisaties:

  • Accounting *

  • Mensen beheren en leiden *

  • Toerisme en gastvrijheid Management

  • Onderzoek

* Deze specialisaties zijn ook beschikbaar voor internationale studenten in Sydney, Melbourne en Perth.

Evaluatiemethoden

De cursus omvat vooruitstrevende beoordelingen en examens. Studenten worden beoordeeld in elke eenheid op basis van schriftelijke en mondelinge opdrachten. Dit kunnen bedrijfsrapporten, casestudy's, presentaties, onderzoeksstudies en / of plannen zijn.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en podcast virtuele lessen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Lezingen kunnen live of vooraf opgenomen worden gestreamd; Hoe dan ook, studenten kunnen een opname naar eigen goeddunken downloaden.

Elke week gaan studenten verder met het leren door activiteiten, lezingen en case-study's stap voor stap op een website voor elke unit te volgen. Terwijl ze de leerresultaten doorlopen, kunnen ze hun voortgang in online forums bespreken en vragen stellen aan hun leeftijdsgenoten, docent of tutor.

Dit is nog steeds een rigoureuze graad en vereist tot 150 uur studie voor elke eenheid.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen