Keystone logo
Southern Cross University Master of Engineering Management, Master of Business Administration
Southern Cross University

Master of Engineering Management, Master of Business Administration

Bilinga, Australië

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 28.000 *

Op de campus

* $ 3.300 per eenheid, internationale studenten.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het leiden van een groot infrastructuurproject vergt een enorme hoeveelheid vaardigheid en expertise in zowel zakelijke als technische disciplines - van het begrijpen van financiën tot het beheren van personeel en middelen, allemaal met ongelooflijk effectieve communicatie.

Deze unieke 2-jarige double degree wordt aangeboden op onze Gold Coast-campus aan het strand - op een steenworp afstand van een internationale luchthaven - en wordt gegeven door experts uit de sector om u voor te bereiden als innovator en leider.

Je gaat studeren om je vaardigheden te verbeteren in project- en strategisch vermogensbeheer, stakeholderbetrokkenheid, boekhouding en economie, en het managen van digitale ondernemingen. Je zult ook een onderzoek uitvoeren en een belangrijk project voltooien over een onderwerp dat je kunt toepassen op echte problemen.

Afgestudeerden van de Master in Engineering Management, Master of Business Administration zullen worden erkend als experts, met vaardigheden zeer aantrekkelijk in verschillende sectoren, zowel in de overheid of de particuliere sector of als een consultant.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden hebben verbeterde kansen op werk binnen organisaties op zoek naar ingenieurs met geavanceerde vaardigheden in management, technologie en probleemoplossing. De cursus bereidt studenten voor op hogere technische rollen en management-, leiderschaps- of adviseursrollen binnen een breed scala van industrieën.

Professionele erkenning

Eenheden die in deze cursus worden ondernomen, kunnen meetellen voor uw voortdurende vereisten voor professionele ontwikkeling (CPD) met Engineers Australia of uw relevante professionele registrerende instantie.

Afgestudeerden komen in aanmerking om een ​​lidmaatschap aan te vragen bij het Australian Institute of Management (AIM).

Professionele plaatsing

Professionele plaatsing is geen vereiste voor deze cursus.

Grote studiegebieden

Belangrijke onderzoeksgebieden zijn asset management van strategische infrastructuur, betrokkenheid van belanghebbenden, engineering voor een duurzame toekomst, projectmanagement en leiderschap en management.

Evaluatiemethoden

Eenheden bevatten meestal schriftelijke en / of mondelinge opdrachten die overeenkomen met echte taken: rapporten, literatuuroverzichten, discussieposten, casestudies, presentaties, onderzoeken en plannen. We ondersteunen uw prestaties via activiteiten die het leren ondersteunen en fungeren als een oefenruimte voor de beoordelingen.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van een podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MBA in Engineering Management
  • Berlin, Duitsland
 • Master of Engineering Management Master of Business Administration
  • Sydney, Australië
  • Moore Park, Australië
  • + 2 meer
 • MBA in internationaal industrieel management
  • Esslingen, Duitsland