Keystone logo

Spain Business School

A logo

Invoering

Spain Business School is een digitale native school, een leider in het opleiden van particuliere, onafhankelijke en meervoudige digitale bedrijven met een zeer belangrijke sociale functie. We zouden kunnen aangeven dat we te maken hebben met een van de weinige social business schools, zo niet de enige. Het bestaat uit actieve professionals en managers die hun ervaring met het toevoegen van waarde aan de samenleving willen delen. We willen getalenteerde mensen van dienst zijn en opleiden, ongeacht leeftijd, ras of kwalificaties. Ook versterken we het onderwijsvoorstel met de kwaliteit van universitaire masteropleidingen.

Spain Business School richt zich op bedrijfstraining, marketing, cyberbeveiliging, big data, juridisch en operationeel, volgens een hoogwaardige eLearning-methodologie die nu wordt gebruikt door 's werelds toonaangevende business schools.

Spain Business School aanwezig om de erkenning van de internationale gemeenschap te verkrijgen als training in kwalitatief hoogstaand digitaal zakendoen dankzij het onderwijzend personeel, de grote vraag van de academische programma's en het concurrerende kostensysteem. Wat werd gedacht (digitale transformatie) was een toekomst, en nu is het een heel reëel heden, we zagen het als aanwezig in 2012.

missie

De missie en visie van de Spain Business School

 • Dat jij de hoofdrolspeler bent in je leren
 • Ze begeleiden de besluitvorming. We geven je de antwoorden niet. Je leert vragen te beantwoorden die ik je nog nooit eerder heb gesteld
 • De focus op kwaliteit en service.
 • De formatieve groei van de samenleving.

waarden

De waarden zijn gebaseerd op personen en bedrijven zijn gemeenschappen van mensen.

 • Respect voor anderen, persoonlijk en professioneel. Bedrijfs mensen-centered management.
 • Geest van de dienstverlening en uitmuntendheid in kwaliteit als een middel om goed werk.
 • Nederigheid, het vermogen om te leren en te luisteren.
 • Integriteit en teamwerk.
 • maatschappelijke betrokkenheid.
 • Internationalisering.
 • Ondernemerschap.

SBS Kennis Ervaringsmethodiek

De wereld heeft zijn regels veranderd. De digitale transformatie is 6 jaar versneld en het onderwijs is getransformeerd. We zagen de weg al 7 jaar geleden. Daarom, als je wilt studeren in een hoogwaardige methodologie die al jaren is getest, studeer dan aan de Spain Business School .

Ons leren is ervaringsgericht en vereist een hoge mate van toewijding en toewijding, net als een persoonlijk programma, maar met het voordeel van flexibiliteit die alleen online training van hoge kwaliteit kan bieden.

We passen “agile” lestechnieken toe waarbij je elke week doelen stelt en de leraar je gids, je mentor is. Tussen de weken wordt de flexibiliteit door u gemaakt. We promoten sociaal en samenwerkend leren omdat leren momenteel overal plaatsvindt en een ander van uw doelstellingen zal zijn om te leren leren, wat gebeurt door observatie en ervaring bij het uitvoeren van praktijkcases.

En daarbij speelt technologie een belangrijke rol. Om deze reden hebben we bij Spain Business School ons op maat gemaakte platform hiervoor ontwikkeld in de voorhoede van onderwijsinnovatie en, belangrijker nog, om je leervermogen te maximaliseren en zo de beste aanpassing aan verandering te garanderen, het belangrijkste kenmerk van de huidige samenleving. We zetten de dreiging van verandering om in een kans

Uw deelname is erg belangrijk en verbetert dus ons leren door model te doen, dat wil zeggen, leren door te doen, te oefenen, de situatie te begrijpen en te handelen, alleen, als team, in samenwerking en altijd onder begeleiding van uw mentor.

Het uiteindelijke doel van onze training is om uw kritisch en creatief denken te versterken, zodat u leert denken en vanuit het denken situaties en problemen kunt analyseren om de juiste beslissingen te nemen.

STUDIE ONLINE. Ervaringsgericht leren

Combineer uw werk, uw gezinsleven, uw vrije tijd met onze ervaringsgerichte methodologie. We garanderen succes met onze disruptieve methodologie, bewezen in meer dan 7 jaar en meer dan 20.000 studenten.

Wij zijn leiders in online training!

STUDIE ONLINE. PRESENTIËLE STUDIE. HYBRIDE METHODOLOGIE. Ervaringsgericht leren droeg bij aan het beleven van de ervaring in de eerste persoon.

Als je ook geïnteresseerd bent in netwerken, contact met docenten, de ervaring van studeren in Europa, aarzel dan niet. Beleef de SBS-ervaring!

U kunt in de zomer van 2 tot 4 weken face-to-face, fulltime of het hele jaar door experimenteren met een intensief model met behulp van de uitvoerende methodiek.

Met het geavanceerde kennisplatform van SBS bent u nooit alleen, u zult nooit verdwalen.

Toonaangevende innovatieve methodologie bij het toevoegen van kennis die werk en kennis overdraagt buiten het klaslokaal. Teamwerk, samenwerkend leren, case-analyse, inhoud gebaseerd op praktijk, met uw flexibiliteit, vanaf de begeleiding van uw leraar en dankzij uw inzet, toewijding en inspanning.

We stellen een uniforme studiemethode voor met wekelijkse lessen die uw leerproces verbeteren en verbeteren:

Leren door te doen en samenwerkend leren

· Kennisnetwerk met een praktische agenda

· Evaluatietest. Evalueer uw bases

· CrowdLearning door discussievragen, onderzoek en brede concepten.

· Individuele monitoring, forums en begeleide gesprekken

· Live lessen. Studenten kunnen de lessen live en opgenomen volgen. Neem ook contact op met de docenten en los uw twijfels op.

· Digital Business webinars en masterclasses die uw kennis vergroten

Maar wat ons echt onderscheidt

Jij bent de hoofdrolspeler in je leren

We promoten uw inzet

De expert beheert en verbetert wat je leert

Het maakt uit wat je leert

Wij versterken uw kritisch denken

U krijgt echte, gepersonaliseerde feedback van een branchedeskundige

Je leert vragen te beantwoorden die niemand ooit eerder heeft gesteld

Visumvereisten

Als je in Spanje wilt komen studeren, leer je hoe je het visum aanvraagt. Hier bieden we u meer informatie van uw interesse om al uw twijfels op te lossen, maar we raden u aan om het consulaat of de ambassade van Spanje in uw regio te informeren.

Studiebeurzen en financiering, optie 2

Ranglijst

Spain Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/167246_acreditaciones-rankings-sbs.jpg" alt="Rankings Spain Business School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Locaties

 • C/ Antonio Toledano 7, 28028, Madrid

 • Calle de Antonio Toledano,7, 28028, Madrid

Vragen