Keystone logo
Spark Training and Development

Spark Training and Development

Spark Training and Development

Invoering

Wie we zijn

Spark Egypte voor opleiding en ontwikkeling

Opleiding is niet alleen een cursus of een stukje informatie gegeven, maar een vloeiende rivier van ontwikkeling en verbetering streeft ernaar om je geest te voeden, je toekomst te voeden en je verbeteringstest te blussen. Mensen verschillen en variëren in smaken en mentaliteiten. Spark zorgt er echter voor om zijn klanten te dienen en te voldoen aan zijn / haar toekomstige opleidingseisen, door zijn goed opgeleide medewerkers. Nu.

Ons doel is de bedrijven en bedrijven te ontwikkelen en de klant volledig te verzorgen en zijn toekomstige opleidingsbehoeften. Op zoek naar het opzetten van een nieuw tijdperk in het management, verleent Spark For Training and Development, Cambridge International College Affiliate, zijn kennis, vaardigheden en ervaring in de zakenwereld in het Midden-Oosten.

Onze wettelijke sterke vorm (Joint Stock Company gespecialiseerd in Training en Onderwijs Services) staat in staat om gerenommeerde kandidaten en organisaties in de Arabische wereld sinds 2000 te dienen.

Spark is sinds 2003 de exclusieve partner van de School of Business van Cambridge Int College, Groot-Brittannië, toegekend en heeft duizenden leden, studenten en stagiaires in de Arabische wereld, de Afrikaanse wereld, vooral Nigeria, de afgelopen 15 jaar bijgedragen.

Onze visie

Onze visie is om duurzame trainings- en menselijke ontwikkelingsprogramma's te implementeren die mensen vaardigheden, capaciteiten, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen en waardering verbeteren en verhogen en bovendien vooruitgang boeken in alle levensaspecten.

Onze Missie

SPARK geeft zeer aandacht aan het beeld dat het achterlaten nadat een opleiding over is. De missie van SPARK is meer dan het aanbieden van opleidingen, die slechts één keer duren. Toch geven we er veel om, dat we een relatie hebben met een langdurige relatie met onze klanten. SPARK staat op de ranglijst als één van de top-trainingsorganisaties, wetend dat dit niet een gemakkelijke taak is, maar we zorgen er voor dat we op de top blijven zoals we nu zijn. Daarom zijn onze medewerkers niet alleen alle PhD-houders, maar ze gaan jaarlijks naar verschillende landen om hun kennis bij te werken door trainingen bij te wonen en de nieuwste tools te kennen, zodat ze het kunnen toepassen in het werkelijke geval bij het doceren. SPARK's belangrijkste missie voldoet aan elke klant door hem / haar de beste kwaliteit te ontvangen die ze verdienen en dit maakt SPARK uniek en anders onder andere. We waarderen en zorgt veel voor klanten, omdat we veel zorgen maken over het handhaven van SPARK, zoals het vroeger was en altijd zal blijven. We zeggen wat we precies doen omdat we afhankelijk zijn van acties en niet alleen woorden zeggen. De opdracht van SPARK is om zowel lokale als algemene sectoren te vergroten en te maximaliseren en ook het massale publiek, Saudis bedrijfsorganisaties door:

1) Ontwikkeling van manieren van beheer.
2) Upgraden en verbreden Top Executive Management filosofieën en talenvaardigheden.
3) Uitbreiding van de maximale kennis binnen managementniveau, om als volgt te worden gespecificeerd:

 • Verbreden en uitbreiden van de meeste kennis van topmanagement, die zijn / haar niveau van denken zal verbeteren om te veranderen voor de allerbeste van zijn / haar instituut.
 • Het faciliteren en helpen van beslissers bij elke Saoedi-instituut om precies te weten hoe u met verschillende problemen omgaan en oplossen
 • Het bijwerken van top managers met de laatste problemen die betrekking hebben op management discussies die vergelijkbare problemen op de markt delen
 • Update het onderwijsniveau voor topmanagementsposities in onze maatschappij voor betere baanopdrachten voor diploma's, master en doctoraal

Unieke Uitstaande Doelen

Bij het omgaan met verschillende klanten concentreert SPARK zich meer op het voldoen aan de volgende punten:

 • Volledige verantwoordelijkheden voor het werken binnen dezelfde onderwijssystemen die voor elk instituut in hun opleidingsafdeling zijn ingesteld
 • Presenteer de beste tools en topmanagementmethoden en voorkom normen
 • Pas elk pakket aan een specifieke organisatie aan, zodat het past en voldoet aan hun exacte eisen om ze het meest te bevredigen
 • Heel betrokkenheid voor elke klant op alle niveaus bij het aanbieden van een opleidingsprogramma dat voor de betere lange termijn toekomst is
 • We geven ons zorg voor de maximale tevredenheid van klanten door te bieden wat we, SPARK, precies beloven te doen
 • Onze missie is verder dat alleen klanten de diensten geven, maar het gaat verder naar een succesvolle praktijk door ervoor te zorgen dat elk geval correct wordt gemanipuleerd om het beste resultaat te hebben
 • Management consultatie en training is onze eerste missie

Waarom Spark?

1) SPARK bereidt de registratie documenten op en stuurt ze naar Cambridge International College.

2) SPARK regelt en betaalt voor de kosten van verzending naar Cambridge International College door UPS OF DHL.

3) SPARK regelt het toezicht op studies door specialisten in bedrijfs-, administratie- en andere vakken.

4) SPARK stelt een professioneel studieplan op voor elk ingeschreven lid voor zijn / haar Cambridge International College programma.

5) SPARK kan, indien nodig, een aantal individuele of groepslessen regelen, meer uitleg geven over onderwerpen, en om te helpen bij het uitvoeren van examens.

6) SPARK is de exclusieve waakzaamheid voor alle Cambridge International College programma's in Egypte.

7) SPARK is het exclusieve geautoriseerde Test Center voor Cambridge International College programma's in Egypte.

8) SPARK regelt en coördineert de tijd en de datum van elk Cambridge International College Examen met Cambridge International College volgens de vereisten van de leden.

9) SPARK biedt de exclusieve dienst van het Arabisch Taalvertalingssysteem voor Cambridge International College Exams, en voor samenvattingen van studiemateriaal.

10) SPARK regelt het verzenden van examen antwoorden aan Cambridge International College door DHL of UPS voor beoordeling en markering.

12) SPARK stelt de leden van zijn / haar uitslag in kennis zodra ze door Cambridge International College zijn vrijgegeven.

13) SPARK levert transcripties aan leden voor de examens waarin ze succesvol zijn, bij ontvangst van Cambridge International College, of advies en herhalende documentatie wanneer een herhaling vereist is.

14) SPARK levert de prijzen uitgereikt door Cambridge International College, nadat het lid alle vereisten van Cambridge International College heeft afgerond.

15) SPARK draagt ​​de verantwoordelijkheid om door zijn team extra stempeldiensten te leveren door de Britse autoriteiten, indien nodig door de ingeschreven lid. Lid dient de kosten te betalen die relevant zijn voor deze dienst.

16) SPARK regelt alle afbetalingsfooien via zijn bankrekening direct aan het Cambridge International College in Jersey, Groot-Brittannië.

17) SPARK nodigt alle leden uit om een ​​jaarlijkse afstudeerceremonie bij te wonen.

18) SPARK is een zeer professionele en zeer ervaren instelling die het hoogste niveau van service en zorg biedt, en SPARK is het exclusieve partner van Cambridge International College voor Egypte.

Locaties

 • Giza

  80 Mossadak St.، Ad Doqi, Giza, Giza Governorate, , Giza

  Opleidingen

  Vragen