Keystone logo
S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA Uitvoerende mba (emba)
S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

Uitvoerende mba (emba)

Singapore, Singapore

18 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

SGD 35.310 *

Op de campus

* Algemene kosten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Programma overzicht

De SP Jain Executive MBA (EMBA) is een parttime geïntegreerd programma dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van werkende professionals die een MBA willen volgen zonder hun loopbaan te onderbreken. De cursussen zijn streng en veeleisend; het resultaat is de transformatie van veelbelovende managers naar algemene managers met een wereldwijd perspectief.

Waarom SP Jain's Executive MBA?

 • HET PROGRAMMA BRENGT JE AAN EN DENKT ALS EEN ALGEMENE MANAGER

Onze EMBA-studenten nemen deel aan een aantal geavanceerde multimediasimulaties waarmee ze slimme, winnende beslissingen kunnen nemen. Deze simulatieoefeningen, uitgevoerd in onze ultramoderne simulatiecentra, zijn uniek omdat ze studenten face-to-face voorzien van real-time zakelijke uitdagingen en hen in staat stellen hun realiteit en besluitvorming te oefenen en aan te scherpen vaardigheden op de meest innovatieve manier, en in een risicovrije omgeving.

 • MET HET PROGRAMMA KUNT U ONMIDDELLIJKE WAARDE AAN UW ORGANISATIE TOEVOEGEN

Ons EMBA-curriculum omvat een unieke Problem-at-Work-methodiek (PAW), die als doel heeft studenten in staat te stellen actuele werkgerelateerde kwesties naar de klas te brengen, met leeftijdsgenoten te bespreken en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Gedaan onder begeleiding van ervaren docenten en mentoren, heeft PAW bewezen dat het studenten helpt om immense (en onmiddellijke) waarde toe te voegen op het werk, resulterend in erkenning, beloningen en loopbaanontwikkeling.

 • HET PROGRAMMA BIEDT EEN WERK-LEVENSBALANS MOGELIJK

Ons EMBA-programma, op maat gemaakt voor drukke werkende professionals zoals u, maakt gebruik van een flexibel studieformaat dat uw tijd weg van werk en gezin tot een minimum beperkt, en helpt u tegelijkertijd de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om uw momentum op het werk te versnellen.

Veel van onze huidige EMBA-studenten hebben thuis partners en kinderen, en zij zullen u vertellen hoe ons programma hen in staat heeft gesteld meer verantwoordelijkheden op het werk op te nemen, winnende beslissingen te nemen en een ongeëvenaarde carrièregroei te ervaren, en dat terwijl ze hun tijd en familie.

 • HET PROGRAMMA BEVAT EEN WERELDWIJDE MINDSET IN STUDENTEN

Hoewel de EMBA-graad volledig op onze campus in Singapore kan worden voltooid, kunt u ook deelnemen aan buitenlandse studiemogelijkheden op onze hypermoderne campussen in Dubai, Mumbai en Sydney. Je mag zo weinig als een week doorbrengen in een van onze overzeese hubs en krediet krijgen voor je EMBA-vakken. Inzetten op buitenlandse studie zal u voorzien van nog meer attributen die werkgevers zoeken.

 • HET PROGRAMMA IS UW UITGANGSPUNT VOOR EEN LEVEN LANGS HET NETWERK

Ons EMBA-klaslokaal is een smeltkroes van culturen, achtergronden, werkervaring en professionele expertise. Het programma biedt u een platform om contact te leggen met mensen uit verschillende sectoren en om contacten op te bouwen die persoonlijk en professioneel kunnen worden gebruikt, naast dat het een leermiddel voor elkaar is.

 • U STUDEERT IN EEN VAN 's WERELDS BESTE BEDRIJFSSCHOLEN

In de laatste vijf jaar van onze korte maar versierde geschiedenis van twaalf jaar, zijn we gerangschikt door drie van 's werelds top vier business school rankings: Forbes, Financial Times en the Economist. In elk van deze ranglijsten zijn we de jongste school die er is - een prestatie die we toeschrijven aan ons unieke en innovatieve model van bedrijfseducatie.

Leerplan

Het doel van onze EMBA programma is te verzorgen 'General Managers' geschikt voor de veronderstelling dat verschillende rollen en het bereiken van een aantal organisatorische doelstellingen. Uit ons onderzoek van de trends in de sector, hebben we geïdentificeerd belangrijke vaardigheden en competenties die General Managers moeten bezitten, en deze vormen de belangrijkste pijlers van ons programma.

HET DNA VAN EEN ALGEMENE MANAGER MOET VAARDIGHEDEN BEVATTEN ZOALS:

 • Persoonlijke effectiviteit
 • De mogelijkheid om gebruik te maken technologie
 • Kritisch denken en problemen oplossen
 • Creativiteit en innovatie

HET DNA VAN EEN ALGEMENE MANAGER MOET COMPETENTIES BEVATTEN ZOALS:

 • De wereldwijde zakelijke omgeving begrijpen
 • Financiële intelligence voor de teelt van stakeholder value
 • Customer Value Management & groeiende markten
 • Toonaangevende teams en organisaties
 • Kostleiderschap en operationele uitmuntendheid
 • Integratieve intelligence voor duurzaamheid

60445_pexels-foto-313691.jpeg

Programma Architectuur

Om aan de vereisten van het EMBA-programma te voldoen, moet je 36 credits behalen.

Onderwerpen die in het programma worden onderwezen, zijn verdeeld in drie fasen: Essentials of Management, Practice of Management en Cross Functional Management.

 1. FASE 1: Essentials of Management, meestal uitgevoerd over een periode van 10 maanden, helpt kernbegrippen van business en management te verwerven.
 2. FASE 2: Practice of Management, meestal uitgevoerd over een periode van 6 maanden, stelt u in staat om u te specialiseren in een specifiek functioneel managementgebied.
 3. FASE 3: Cross Functional Management, dat meestal 2 maanden duurt, is het laatste segment waarin elk onderwerp wordt onderwezen met behulp van een reeks complexe bedrijfssimulaties.

Kern vakken

In de eerste termijn van het programma, studenten bouwen op hun ervaring en krijgen een solide basis in het bedrijfsleven door de kern van cursussen in algemene onderwerpen van het management, zoals Economie, Financiën, Statistiek en Marketing. Deze cursussen zijn vaak voor en zijn verplicht voor alle studenten, ongeacht hun gebieden van specialisatie.

Specialisaties

Industrie-experts zijn van mening dat het management vindt plaats op twee niveaus: cross-functionele en verticaal, en we weerspiegelen deze door het aanbieden van de studenten een waaier van specialisaties die hen uit te rusten met de kennis en specifieke tools die hun toekomstige loopbaan zal vergen.

De volgende specialisaties worden aangeboden aan EMBA studenten:

 • afzet
 • financiën
 • Operaties of
 • Een optie voor algemeen management

Het kiezen van de juiste nadruk kan iemands carrière groei in de toekomst te beïnvloeden. Deze keuzevakken zijn ontworpen rekening houdend met de eisen van elk aandachtsgebied. Rijk aan inhoud en kwaliteit, deze cutting-edge keuzevakken zijn ideaal voor leidinggevenden willen overtuigen van het verkrijgen van een voorsprong in de huidige competitieve economie.

Als EMBA-student bij SP Jain, heb je ook de flexibiliteit om te kiezen voor een algemene MBA door keuzevakken te kiezen uit alle vier de majors.

Toegepast bedrijfsonderzoek

Een uniek kenmerk van het EMBA-programma is het Applied Business Research Project dat door studenten wordt uitgevoerd in het kader van hun eigen organisaties.

Het project is verdeeld in twee fasen:

Fase 1:

Ontwerp van een onderzoeksvoorstel In deze fase moeten studenten uitgebreid secundair onderzoek uitvoeren. Ze zijn actief betrokken bij literatuuronderzoek en verzamelen ook gegevens uit tijdschriften, white papers, nieuwsartikelen en websites. Studenten moeten een business case opstellen, een bedrijfsprobleem / -kans definiëren en duidelijke onderzoeksdoelstellingen bereiken om de zakelijke uitdaging aan te gaan. Onderzoeksvoorstellen worden geëvalueerd en goedgekeurd door een panel bestaande uit docenten uit de faculteit en de industrie, voordat ze doorgaan naar fase twee.

Fase 2:

Onderzoek uitvoeren en bedrijfsaanbevelingen doen Studenten beginnen deze fase door hun onderzoeksvoorstel te verfijnen en primair onderzoek te verrichten. Elke student voert een grondige analyse uit met behulp van verschillende onderzoeksinstrumenten en -technieken om te komen tot strategische aanbevelingen met implicaties voor het management.

Na afronding van hun onderzoek presenteren studenten hun bevindingen aan hun organisaties, wat resulteert in meer erkenning en succes.

Faculteit-student verhouding

Gemiddelde faculteit-student verhouding: 8.15

Merk op dat dit cijfer is gebaseerd op de jaarlijkse informatie die aan TEQSA wordt verstrekt over voltijd- en deeltijdstudenten en onderwijzend personeel.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master in levenslange training in Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spanje
  • Barcelona, Spanje
  • + 1 meer
 • Executive MBA
  • Cape Town, Zuid-Afrika
 • Waseda-Nanyang Double MBA-programma
  • Singapore, Singapore