Keystone logo
SRH Berlin University of Applied Sciences MBA - focus algemeen of HR of gezondheidszorg of ondernemerschap
SRH Berlin University of Applied Sciences

MBA - focus algemeen of HR of gezondheidszorg of ondernemerschap

Berlin, Duitsland

3 Semesters

Engels, Duits

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 1.100 / per month *

Op de campus

* EU/EER-burgers inclusief Westelijke Balkan en Zwitserland: EUR 1100 per maand | niet-EU/EER-burgers: EUR 7200 per semester | Executive MBA General Management voltijds: EU/EER-burgers inclusief Westelijke Balkan en Zwitserland: EUR 1200 per maand |

Invoering

Nieuw, veeleisend, uitdagend

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe antwoorden. Onze innovatieve MBA-programma's benadrukken zowel economische haalbaarheid als sociale verantwoordelijkheid, waarbij grote waarde wordt gehecht aan de ontwikkeling van je soft skills en andere competenties, zoals communicatieve en interculturele vaardigheden.

Afhankelijk van de professionele carrière en uw managementexpertise kunt u:

  • kies de klassieke General Management track of focus op
  • Zorgmanagement, HR-management of Duurzaam Innoveren & Ondernemen

Alle MBA-programma's zijn gericht op universitair afgestudeerden met ten minste een paar jaar professionele ervaring die hun zakelijke kennis op een bepaald gebied willen vergroten en die hun persoonlijke vaardigheden willen ontwikkelen. Doe mee: de toekomst wacht op je.

Internationaal personeelsbeheer

Los de HR-uitdagingen op van een steeds globalere en complexere werkomgeving. Door de MBA in HR te volgen, profiteert u van een innovatieve projectgebaseerde onderwijsaanpak die uw expertise en leiderschapsvaardigheden versterkt.

Wat ga je leren?

Het MBA-programma International Human Resource Management bereidt je voor op huidige en toekomstige uitdagingen in het veld. Je houdt je bezig met HR-specifieke onderwerpen zoals werving en selectie, personeelsontwikkeling, diversiteitsmanagement en HR analytics en koppelt deze aan klassieke managementgebieden zoals finance en accounting, economie of marketing.

Dankzij ons skill-based concept leer je de nieuwste HR-managementtechnieken toepassen in een internationale context en ontwikkel je je communicatieve, interculturele of onderhandelingsvaardigheden.

Gezondheids management

Help mee de toekomst van de zorg vorm te geven! Onze MBA in Healthcare Management bereidt je voor op uitdagende wereldwijde taken op dit gebied van management. Versterk je soft skills en expertise en word gekwalificeerd voor leidinggevende posities.

Management, marketing, boekhouding

Je verwerft uitgebreide managementkennis en een duurzaam en goed begrip van de uitdagingen van het hedendaagse gezondheidszorgsysteem. Naast klassieke managementonderwerpen, zoals economie, marketing of boekhouding, verwerft u branchespecifieke expertise op gebieden zoals kwaliteitsbeheer, ziekenhuisbeheer en beheer van de openbare gezondheidszorg.

Dankzij de keuzemodules en de projectgerichte aanpak kunt u uw professionele horizon verbreden en tegelijkertijd uw teamwerk, communicatie en interculturele vaardigheden versterken.

Duurzame innovatie en ondernemerschap

Hevige concurrentie, veeleisende klanten en een steeds veranderend ecosysteem - er zijn veel uitdagingen. Ontwikkel nieuwe oplossingen met beperkte middelen en versterk uw ondernemende en creatieve mindset met onze MBA Sustainability Management.

Wat ga je leren?

Leer anders denken. Combineer creativiteit, innovatie en een ondernemersmentaliteit met bekende managementtheorieën en -strategieën. Het curriculum omvat zowel klassieke managementmodules als cursussen over innovatiemanagement, ondernemerschap en duurzaamheid. Kies keuzevakken om je horizon te verbreden en bespreek actuele onderwerpen zoals circulaire economie, organisatiegedrag of managementethiek met je internationale klasgenoten.

Dankzij onze ervaringsgerichte en op vaardigheden gebaseerde onderwijsaanpak, kunt u uw nieuwe expertise toepassen in concepten en projecten en uw onderhandelings-, interculturele en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen