We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Southern States University

Southern States University

Southern States University

Invoering

Southern States University (SSU) wordt steeds een leider in executive business onderwijs door de studenten met de vaardigheden die nodig zijn voor het beheer van een klein bedrijf of het bevorderen van in senior management posities in een groot bedrijf. Of uw interesse is in het bedrijf van de technologie, gezondheidszorg, overheid, retail of non-profits, zal SSU leer je de vaardigheden die nodig zijn voor het bereiken van succes in de huidige concurrerende markt.

SSU heeft campussen in het aantal van de mooiste locaties in de Verenigde Staten - van wereldklasse South Coast Plaza aan de stranden van de Stille Oceaan met hun adembenemende zonsondergangen. Onze campus in het Newport Beach gebied van Orange County (het "OC") ligt in de buurt van prime restaurants, winkels en entertainment bestemmingen in Zuid-Californië. Disneyland, Universal Studios, Hollywood en andere grote attracties zijn slechts een korte auto rijden.

In 2010, Zuidelijke Staten University nationale accreditatie ontvangen van de accrediterende Raad voor Onafhankelijke Hogescholen en scholen (ACICS). Onze accreditatie laat SSU om alle opleidingen (BBA en MBA) en de Intensief Engels Programma helemaal SSU locaties bieden - Fashion Valley, Newport Beach en La Jolla.

Southern States University is ook een licentie om te werken door het California Bureau voor Private Postsecondary Onderwijs (BPPE).

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Newport Beach

  1601 Dove Street, Suite 105 Newport Beach

  • San Diego

   3252 Holiday Court, Suite 111 La Jolla

   • San Diego

    123 Camino de la Reina Suite 100 East San Diego

    Opleidingen

    Vragen