Keystone logo
Stanton University

Stanton University

Stanton University

Invoering

De Universiteit

Stanton University (SU) werd in 1996 opgericht als een academische instelling voor hoger onderwijs die zich richt op die benaderingen van het hoger onderwijs die leiden tot studentensucces. Om tegemoet te komen aan de behoeften van zijn studenten, is de universiteit georganiseerd in een educatief bezorgsysteem gebaseerd op het democratisch proces waarin de student de belangrijkste zorg is. In de zoektocht naar academische kwaliteit streeft de universiteit ernaar de kwaliteit van het lesgeven in de klas te verhogen en te versterken door verschillende lesmodellen, zorgvuldige evaluatie en feedback te proberen.

Stanton University is een particuliere, non-profit, openbare instelling voor algemeen nut die diensten biedt die de inspanningen van studenten ondersteunen om academisch, beroepsmatig en persoonlijk te slagen. Om zijn missie te vervullen, streeft de universiteit ernaar excellentie in het onderwijs te bieden door goed voorbereide en ervaren docenten en personeel aan te nemen; door een geactualiseerde faciliteit te handhaven die onderwijsgroei bevordert in een aangename en veilige omgeving met moderne klaslokaaluitrusting en bibliotheekfaciliteiten; en door het verstrekken van uitstekende academische adviserende diensten om studenten te helpen met het succesvol afronden van hun studieprogramma's.

De Campusgemeenschap

Stanton University hoofdcampus van Stanton University bevindt zich in het hart van Orange County, Californië, in de stad Garden Grove, die een diverse multi-etnische en multiculturele bevolking heeft. De universiteit ligt op enkele minuten van Disneyland, Disney's California Adventure, Knott's Berry Farm, professioneel honkbal en ijshockey en ontelbare entertainment-, artistieke, theater- en recreatiemogelijkheden. Nabijheid van de Santa Ana Freeway, Hwy 5; de San Diego Fwy, Hwy 405; de Garden Grove Freeway, Hwy 22; de Costa Mesa Fwy, Hwy 57 en de Orange Fwy, Hwy 55 betekent gemakkelijke bereikbaarheid voor de meeste provincies van Orange en Los Angeles.

In aanvulling op de hoofdcampus op 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. De universiteit biedt ook lessen aan in de satellietlokaalvoorzieningen van de universiteit (hulplocaties / leerlocaties) op 3700 Wilshire Boulevard, Suite # 100 , Los Angeles, CA 90010.

Onze visie

Stanton University wordt een toonaangevende instelling voor postsecundair onderwijs in Californië, die beroepsopleidingen opleidt en een gerichte, zorgzame en stimulerende omgeving biedt waar alle studenten hun volledig potentieel zullen herkennen en bereiken, terwijl ze zich voorbereiden op het leveren van hun beste bijdragen aan de samenleving.

Onze missie

Stanton University missie van Stanton University is om studenten een betaalbaar en kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden in een cultureel diverse omgeving om hen te helpen kennis en vaardigheden te ontwikkelen die hun succespotentieel in hun huidige en toekomstige loopbaan zullen vergroten.

Educatieve filosofie

De kwaliteit van de onderwijservaring aan de Stanton University wordt bevorderd door de hechte menselijke en intellectuele relaties tussen studenten en faculteiten en door de open uitwisseling van ideeën. De universiteit streeft naar een studentgerichte benadering van leren die de ontwikkeling van de hele persoon bevordert. We dagen onze studenten uit om een leven van leiderschap en service na te streven door hen curricula aan te bieden die relevant, geïndividualiseerd en ondersteunend zijn in het ondersteunen van een levenslange liefde voor leren en een persoonlijk lonende carrière.

Doelen

 • Ondersteuning van de ontwikkeling en implementatie van programma-beoordelingsplannen die de leerdoelen en -resultaten van studenten definiëren, meten en evalueren.
 • Zorg voor relevante faciliteiten en apparatuur.
 • Biedt uitstekende docenten die zich bezighouden met lesgeven, studiebeurzen en creatieve inspanningen, en met service aan de universiteit en haar gemeenschap.-
 • Promoot zelfdiscipline en motivatie zodat studenten kunnen genieten van succes in hun professionele carrière.
 • Stimuleer en ondersteun levenslang leren en maatschappelijke betrokkenheid als een fundamenteel element van professioneel succes.
 • Bied studenten betaalbare en kwalitatieve niet-gegradueerde programma's die een uitgebreid algemeen onderwijs bieden, evenals gespecialiseerde loopbaanvoorbereiding voor een steeds veelzijdigere wereldeconomie.
 • Geef studenten een snelle, beleefde en respectvolle service

Campusfuncties

Stanton University's hoofdcampus bevindt zich in de stad Garden Grove, in het noordelijke deel van Orange County, Californië, dat een diverse multi-etnische en multiculturele bevolking heeft. De universiteit ligt op enkele minuten van Disneyland, Knott's Berry Farm en sportarena's. Nabijheid van de Santa Ana Freeway, Hwy 5; de San Diego Fwy, Hwy 405; de snelweg Garden Grove, Hwy 22; de Costa Mesa Fwy, Hwy 57, en de Orange Fwy, Hwy 55 betekent gemakkelijke toegang tot de meeste provincies van Orange en Los Angeles.

Naast de hoofdcampus op 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. De universiteit biedt ook lessen aan in de satellietklasfaciliteiten van de universiteit (hulpklaslokaal / leerlocaties) op 3700 Wilshire Boulevard, Suite #100, Los Angeles, CA 90010.

  Locaties

  • Garden Grove

   Garden Grove Boulevard,9618, 92844, Garden Grove

  Vragen