Keystone logo
Steinbeis University – Schools of Next Practices Master of Business Administration (90 ECTS), gespecialiseerd in bedrijfs- en organisatiepsychologie
Steinbeis University – Schools of Next Practices

Master of Business Administration (90 ECTS), gespecialiseerd in bedrijfs- en organisatiepsychologie

Berlin, Duitsland

3 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.600 / per semester *

Op de campus

* Plus een eenmalig inschrijvingsgeld van € 500 en een eenmalig examengeld van € 500

Invoering

Wat je zult leren:

Leer de basis met onze verplichte Management Foundation-cursus en leer onderwerpen die zijn afgestemd op uw interesses en behoeften via de door u gekozen specialisatie, Bedrijfs- en organisatiepsychologie.

Beheer Stichting:

  • Economie, politiek en samenleving
  • Strategisch management
  • Marketing
  • Innovatie Project
  • Bedrijfsorganisatie
  • Project management
  • Leiderschap & Communicatie
  • Onderzoeks- en wetenschapsproject
  • Wetenschapsfilosofie en onderzoeksmethode
  • Geavanceerde statistieken

Bedrijfs- & Organisatiepsychologie Specialisatie:

Ons MBA-programma biedt een specialisatie in bedrijfs- en organisatiepsychologie en biedt u essentiële vaardigheden op het gebied van bedrijfspsychologie, diagnostiek, organisatieadvies en -ontwikkeling, verandermanagement en leiderschap. Deze specialisatie is ideaal voor professionals in organisatieontwikkeling, wervingsadvies, HR en coaching.

Door uw leiderschapskwaliteiten, kritisch denken en expertise te versterken, kunt u een positieve impact hebben op zowel uw team als uw organisatie. Deze specialisatie voorziet je van de tools om de motivatie en attitudes op de werkplek te verbeteren, diversiteit te ondersteunen, veerkrachtige leiders te bevorderen en het moreel van het team te stimuleren, wat uiteindelijk leidt tot een hogere productiviteit van de organisatie.

Word lid van onze specialisatie Bedrijfs- en organisatiepsychologie om de nodige vaardigheden te ontwikkelen om uw team effectief te leiden en te beheren en het voortdurende succes van uw organisatie te waarborgen.

Waarom naar Duitsland verhuizen om te studeren?

Ben je geïnteresseerd in een Duitse opleiding in een van de meest opwindende Europese steden? Zoek niet verder.

Al meer dan 20 jaar weerspiegelt de naam Steinbeis de uitstekende reputatie van Duitsland op het gebied van academische excellentie - het aanbieden van eersteklas, flexibele studieprogramma's, zowel online als in de dynamische steden Berlijn en München.

Hoewel beide steden veel te bieden hebben op het gebied van toekomstige werkgelegenheid bij grote technologieondernemingen, kmo's en start-ups, zijn er nog veel meer redenen om je in een van deze fantastische steden te vestigen. Door naar de Duitse hoofdstad of het economische hart van Duitsland te verhuizen om te studeren, zijn je kansen niet alleen beperkt tot opleiding en carrière.

Berlijn is een wereldwijd knooppunt

De stad heeft een grote internationale gemeenschap, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe mensen te ontmoeten en snel te integreren in je nieuwe huis. Ook is Engels een veelgebruikte taal, dus hoewel we je aanmoedigen om in ieder geval de basis te leren, is het zeker mogelijk om in Berlijn rond te komen zonder vloeiend Duits.

Berlijn is een cultureel mekka

Als het epicentrum van talloze historische evenementen is Berlijn een uitstekende plek voor nieuwsgierige studenten - en met zijn vele galerijen, restaurants en beruchte clubscene is er voor elk wat wils en genoeg plekken om te verkennen met al je nieuwe kameraden en vrienden.

Berlijn is betaalbaar

Berlijn behoort tot de top vijf van goedkoopste hoofdsteden in West-Europa, dus de prijs van huur, transport en eten is zeer redelijk. Verwacht ongeveer 40% van uw maandsalaris te betalen voor uw accommodatie in Berlijn, wat in vergelijking met ander groot kapitaal zeer redelijk is.

München is een groene stad

De overvloed aan groene ruimte in München zorgt voor een mooi evenwicht tussen stadsleven en natuur door een ontspannende onderbreking te bieden van de drukte van het leven in de grote stad. Van de vele parken die men kan kiezen om wat frisse lucht in te ademen, is de Englischer Garten een favoriet onder de lokale bevolking en toeristen.

München is goed verbonden

Hoewel reizen met de fiets populair is in München vanwege het dichte netwerk van fietspaden en -routes, maken de vele metro- en bovengrondse treinen, trams en bussen het gemakkelijk om je te verplaatsen. Directe intercity's maken ook spontane weekendjes weg mogelijk!

München is het centrum van technologie

München heeft een van de sterkste economieën van het land en staat bekend als een van Europa's grootste technische hubs. Veel van de grote Duitse bedrijven zijn hier gevestigd en verschillende internationale reuzen hebben ervoor gekozen om hun hoofdkantoor ook in München te vestigen.

Steinbeis University - Scholen voor volgende praktijken

Bij Steinbeis University - Schools of Next Practices helpen we mensen hun weg te vinden en een positieve impact op de wereld te hebben. Door ons kernstudieconcept, de 5 cirkels, in uw leven te implementeren, kunt en zult u erin slagen het volgende niveau van uw professionele leven en persoonlijke reis te bereiken. Maak van onze 5 cirkels — PURPOSE, CONTENT, TRANSFER, METAVERSE en SUSTAINABILITY — uw dagelijkse drijfveren om de weg vrij te maken voor uw carrière.

Stel je je DOEL voor en vorm je leven en carrière om te passen bij je uiteindelijke einddoel met de steun van de zeer ervaren docenten en het vakkundig opgeleide studentenadviesteam van Steinbeis University - Schools of Next Practices.

Versterk uw professionele en persoonlijke kwalificaties en bereik uw Next Level door middel van eigentijdse studie-INHOUD. Breng de nieuwste door de industrie geleide innovaties en inzichten die in de klas zijn geleerd in de praktijk, dankzij onze unieke TRANSFER-georiënteerde lesmethode, en word onderdeel van METAVERSE - de toekomst van werk - met onze meeslepende technologieën en diverse, digitaal onderwezen onderwerpen. De leerzame kennis en toekomstgerichte perspectieven die je opdoet tijdens onze innovatieve studieprogramma's zorgen gegarandeerd voor compatibiliteit met moderne werkomgevingen en functies.

Gebruik de kennis en kwalificaties die je hebt opgedaan tijdens en na je tijd bij Steinbeis University - Schools of Next Practices om verder te gaan en een echt DUURZAAM verschil te maken voor de wereld - sociaal, ecologisch en economisch.

leerplan

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen