Keystone logo
Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Invoering

De Stockholm School of Economics in Russia (SSE Russia) werd opgericht in 1997. Het idee achter de lancering van de SSE Russia was om bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzaam ondernemen in Rusland door het nastreven van gezonde, lange termijn, eerlijke en maatschappelijk verantwoorde handelspraktijken.

Tegenwoordig is SSE Russia de enige internationale businessschool die is geaccrediteerd om les te geven op het grondgebied van Rusland en biedt een volledig Europees Executive MBA-programma voor ervaren managers, open programma's voor leiders van verschillende ervaringsniveaus en speciaal op maat gemaakte programma's voor zowel Russisch als internationaal bedrijven. Dit betekent een unieke kans om binnen de Russische grenzen een kwaliteitsvol Europees onderwijs te krijgen van een internationale faculteit, dat concurrerend is op zowel binnenlandse als mondiale markten.

Met een wereldwijd netwerk van meer dan 500 buitenlandse en Russische faculteitsleden, gespecialiseerd in verschillende gebieden van wetenschap en zaken, vertrouwen we op de meest geschikte en meest relevante experts voor elke cursus. De docenten die we voor onze programma's inschakelen, hebben ervaring uit de academische wereld, en velen zijn doorgewinterde bedrijfsleiders of adviesdeskundigen.

Elk jaar wordt SSE Rusland steeds populairder onder internationale studenten uit West-Europa en het GOS: Kazachstan, Wit-Rusland, Azerbeidzjan, Oekraïne. We leren ze om het eens te worden over een aanvaardbare gemeenschappelijke oplossing in een bepaalde situatie, om consensus en hun vooraf gestelde doelen te bereiken.

Nauwe samenwerking met onze studenten en alumni - leidinggevenden en HR-specialisten van bedrijven uit alle sectoren van de economie, zorgt ervoor dat we up-to-date en hoogwaardige educatieve programma's bieden die zijn ontworpen om uw doelen te bereiken en u succesvol te maken in de moderne wereld.

Ongeveer 1.300 alumni in 2021 zijn onze betrouwbare bron, bestaande uit mensen die studeren aan de Stockholm School of Economics in Rusland een springplank waren geworden voor verdere groei.

Missie

Het doel van de Stockholm School of Economics Russia is een wederzijds verrijkende culturele omgeving van bedrijfseducatie te zijn die mensen inspireert om te leren, kansen creëert om te groeien en hun potentiële bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van de samenleving op de lange termijn te ontwikkelen.

Visie

De visie van de Stockholm School of Economics Russia is om de voorkeurskeuze te zijn voor iedereen die executive onderwijs zoekt in een unieke intellectuele nexus van culturen die kansen realiseert die niet door anderen zijn ontdekt, en zo een formatie van zakelijk leiderschap reproduceert die zijn tijd constructief uitdaagt.

Waarden

De Stockholm School of Economics Russia streeft ernaar een gemeenschap te zijn die verenigd is door een gevoel van wederzijds vertrouwen en tegelijkertijd streeft naar uitmuntendheid door anderen te respecteren in een transparant geheel.

Educatieve missie - GRATIS

De overkoepelende onderwijsdoelen van SSE gaan ervan uit dat een succesvolle beslisser van de toekomst de wereld met nieuwsgierigheid en vertrouwen zal benaderen en die, zoals de filosoof Ingemar Hedenius zei: "vrij en levend is in relatie tot het onbekende". Die beslisser kan cognitief beter worden gepresteerd door kunstmatige intelligentie, robots of machines. Maar de kerncompetentie van mensen is om mens te zijn, en de educatieve doelen van SSE nemen dit ad notam. Een succesvolle beslisser in de toekomst zal het potentieel van het mens-zijn maximaliseren. Daarom heeft SSE haar overkoepelende educatieve doelstellingen geformuleerd met het acroniem FREE. Het staat voor:

  • Feiten en op wetenschap gebaseerde mentaliteit
  • Reflectie en zelfbewustzijn
  • Empathie en culturele geletterdheid
  • Ondernemerschap en verantwoordelijkheid die de leiders hebben voor hun gemeenschappen

Locaties

  • Saint Petersburg

    1/3 Malaya Konyushennaya st., Entrance on Shvedsky lane, Business Centre Sweden House, office B 11, 191186, Saint Petersburg

    Vragen