We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Strathclyde Business School International

Strathclyde Business School International

Strathclyde Business School International

Invoering

Ons MBA-programma is bedoeld voor drukke leidinggevenden die carrière- en gezinsverplichtingen moeten combineren met de eisen van MBA-studies. Waar je ons MBA-programma ook studeert, je studeert hetzelfde programma en onze faculteitsleden reizen naar onze internationale centra om intensieve seminars te organiseren, met continue ondersteuning voor onze studenten door ons centrumpersoneel. Studenten hebben de mogelijkheid om keuzevakken te volgen in zomercursussen in Glasgow, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Strathclyde Business School is drievoudig geaccrediteerd door de drie internationale accreditatie-instanties, AMBA, EQUIS en AACSB. AMBA accrediteert specifiek MBA-programma's. In de VAE zijn we ook geaccrediteerd door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de VAE. Al ons onderwijs wordt ondersteund door het sterke onderzoek dat door onze faculteit wordt uitgevoerd. Het Research Excellence Framework (REF) in 2014 beoordeelde Strathclyde Business School in de top 10 van scholen in het VK voor de kwaliteit en breedte van zijn onderzoek en kreeg ook een hoge waardering voor onderzoeksimpact, een maatstaf voor hoe het onderzoek de praktijk in het bedrijfsleven beïnvloedt.

Locaties

 • Al Sufouh

  Al Sufouh, Verenigde Arabische Emiraten

  • Petaling Jaya

   Jalan 16/11,9, 46350, Petaling Jaya

   Vragen