We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Invoering

De Strathclyde MBA in Zwitserland

Sinds 1996 biedt de universiteit van Strathclyde de Strathclyde MBA aan als Executive MBA in haar Study Centre in Zwitserland.

Triple geaccrediteerd door AACSB , AMBA en EQUIS , ons internationaal erkende MBA-programma staat voor vervolgonderwijs in het bedrijfsleven op het hoogste niveau. Met onze focus op strategisch bedrijfsbeheer , hebben we de afgelopen jaren consequent gerekend tot de top 10 MBA's wereldwijd op het gebied van bedrijfsstrategie.

De EMBA, die flexibel is ontworpen als een deeltijdprogramma over 2 jaar, kan volledig in Zürich worden gevolgd of delen van het programma kunnen worden voltooid in onze 7 andere studiecentra in Azië, de Golfregio en Europa, en op de hoofdcampus in Glasgow. Net zoals je persoonlijke planning toestaat.

We kijken ernaar uit om u te begeleiden tijdens uw educatieve reis!

Triple Crown Accreditatie

EQUIS Accreditatie

EQUIS is het toonaangevende internationale systeem voor kwaliteitsbeoordeling, verbetering en accreditatie van instellingen voor hoger onderwijs in management en zakelijke administratie. Het is de nieuwste van de grote 3 accreditatie-instanties en heeft het kleinste lidmaatschap. Het werd opgericht om het Europese probleem van verschillende nationale accreditatiesystemen aan te pakken, maar wint terrein buiten Europa.

AMBA Accreditatie

De Vereniging van MBA's is afkomstig uit het VK en is de enige van de drie belangrijkste instanties die MBA-cursussen accrediteert in plaats van de gastinstellingen.

AACSB Accreditatie

Association to Advance Collegiate Schools of Business is het bekendste accreditatieorgaan van de VS. Ondanks een zeer Amerikaans lidmaatschap (maar weinig bedrijfsscholen buiten de VS hebben deze prijs), blijft het de kitemark voor elke businessschool met ambities van wereldklasse. Slechts 5 scholen die in Zwitserland actief zijn, zijn geaccrediteerd, IMD, Univ. van St. Gallen, Univ. van Zürich en Strathclyde Business School.

114984_Strathclyde.jpeg

getuigenissen

"Als een Strathclyde MBA-student bij het Zwitserse Centrum, genoot ik van de docenten met hun expertise en verschillende achtergronden .Ik kreeg kennis met nieuwe ideeën en concepten en praktische praktische kennis van zaken.

Ik heb het studentenlichaam ervaren als zeer divers etnisch, sociaal, professioneel en cultureel. Dit gaf me inzichten over mijzelf en anderen, het maakte mijn wereld groter en globaler.

Ik hield van de flexibiliteit van het programma en de steun van de Zwitserse centrale administratie - omdat ik mijn eigen bedrijf runde omdat flexibel zijn een groot voordeel was. "

Violeta Naydenova

Medeoprichter bij Poushe AG - Poushe Strudels

"De Strathclyde MBA was de perfecte aanvulling op mijn wetenschappelijke achtergrond en versterkte mijn carrière om een wereldwijd actief farmaceutisch bedrijf te leiden."

Dr. Peter Kaufmann

Directeur

Selectchemie AG

"De Executive MBA van Strathclyde was intens, compact, praktisch georiënteerd en van grote waarde voor mij als ik kijk naar strategische uitdagingen vanuit een mondiaal perspectief."

Urs Brütsch

Managing Director Flugplatz Dübendorf AG

114983_shutterstock_1024092049.jpg

Locaties

  • Zürich

    Prime Center 1 South, 8060, Zürich

    Vragen