We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Invoering

De zakelijke onderwijs geschiedenis van de Universiteit van Shanghai van Financiën en Economie (SUFE) is terug te voeren tot 1917 wanneer een commerce programma werd vastgesteld op de Nanjing Higher Normal School. YANG Xingfo, de bekende sociale activist en patriottische democratische personage, was de programmadirecteur. In 1921 werd het programma oosten overgebracht naar Shanghai en werd de Universiteit van Shanghai van Koophandel. Deze universiteit was de eerste handel universitair onderwijs China's geschiedenis. GUO Bingwen, de beroemde pedagoog, was de eerste kanselier. MA Yinchu, de beroemde econoom, werd de eerste directeur van de academische zaken.

Als China's eerste hoger onderwijsinstelling van bedrijfskunde, SUFE gesuggereerd omdat het werd opgericht "om te trainen en te ontwikkelen die talenten die begeleiding en organisatorische capaciteiten en kan de leiding in de industrie en de handel te nemen." Vasthouden aan deze traditie en geest, hebben verschillende generaties van uitstekende opvoeders SUFE dit is het plegen van zichzelf om business onderzoek, de waarheid te verkennen en bij te dragen aan de samenleving met hun onderzoek en onderwijs prestaties van de vorming van een nauwe samenwerking met de samenleving.

Na een aantal generaties van niet-aflatende inspanningen van het bedrijfsleven opvoeders ', is SUFE uitgegroeid tot een multi-disciplinaire universiteit die zich richt op toegepaste economie en management wetenschap en onderhoudt een gecoördineerde ontwikkeling van financiën, economie, management, recht en wetenschap. In 1981, SUFE werd de eerste financiële universiteit toegekend zich het recht voor doctoraten verlenen. In 1992, SUFE was een van de eerste scholen om mobiele stations te vestigen. In 1996, SUFE toegetreden tot de "211 Project ', een programma om 100 belangrijkste universiteiten op te bouwen. In 2000 en 2007 kreeg SUFE "uitstekende" undergraduate onderwijs beoordelen van het ministerie van Onderwijs. De universiteit ingeschreven in de nationale universitaire programma's op hoog niveau (985 projecten) in 2007.

De universiteit heeft op dit moment 3 nationale belangrijkste disciplines - boekhouding, financiën en de geschiedenis van het economisch denken, 1 nationaal belangrijke verzorgende discipline - financiën, 4 belangrijkste disciplines van het ministerie van Financiën en 6 Shanghai belangrijkste disciplines. De universiteit huizen 3 nationale bases die het trainingskamp van de nationale economie talenten, de nationale culturele kwaliteit onderwijs basis voor studenten, en de sleutel onderzoeksbasis van de geestes- en sociale wetenschappen van het ministerie van Onderwijs zijn - het Instituut van de boekhouding en financiën. SUFE heeft nu 4 doctorale opleidingen van het eerste niveau disciplines die theoretische economie zijn, toegepaste economische wetenschappen, bedrijfskunde en management science & engineering, 3 mobiele stations voor post-doctoraal onderzoek naar de theoretische economie, toegepaste economie en bedrijfskunde respectievelijk 44 doctoraal degree programma's van het tweede niveau disciplines, 6 master's van het eerste niveau disciplines, 74 master programma's van het tweede niveau disciplines, en 36 undergraduate programma's.

Volgens de universiteit ontwikkeling oriëntatie van "het zijn een multi-disciplinair onderzoek universiteit met onderscheidende financiële functies", de algemene doelstelling van "het bouwen van een eerste klas socialistische universiteit onder de gemoderniseerde, geïnternationaliseerde en informationized ontwikkelingskader", de open-deur concept, en de internationale trends bedrijfsleven het onderwijs, SUFE hervat college van het bedrijfsleven in het begin van 2011 om kracht en voordelen van de disciplines te integreren, bouwen het vlaggenschip project van het bedrijfsleven het onderwijs, de inhoud en de kwaliteit van het bedrijfsleven het onderwijs te verbeteren, en zich verbinden tot op hoog niveau en innovatieve zakelijke leiders 'teelt voor China en de wereld. Wij geloven in de nabije toekomst, College of Business, Shanghai Universiteit van Financiën en Economie zal een opmerkelijke kracht bij te dragen voor de groei en de integratie van China in de wereldeconomie.

Visie van The College of Business

Als een van de meest geavanceerde instellingen voor bedrijfskunde in China en uniek gelegen in Shanghai, een centrum van handel en het transport van de natie, evenals een financiële hub van Oost-Azië, het College of Business, Shanghai Universiteit van Financiën en Economie wil volledig maken zich van de uitstekende locatie, om te dienen als een bedrijf laboratorium en bij te dragen aan de maatschappij met haar onderzoek en onderwijs prestaties van de vorming van een nauwe samenwerking met de samenleving en elkaar aanvullen.

Missie van het College of Business

Het College of Business, Shanghai Universiteit van Financiën en Economie, wordt gepleegd, met een globale visie, tot het ontwikkelen van business talent, het doen van vernieuwend business onderzoek, het begeleiden van bedrijfsleiders, en het bevorderen van het bedrijfsleven beschaving.

Locaties

  • Shanghai

    369 North Zhongshan 1 Road, Shanghai, 200083 People's Republic of China , 200083, Shanghai

    Vragen