Keystone logo
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

DBA maand! 30% korting op onze online DBA-programma's!

Wacht niet! Grijp de kans voor 30% korting op het collegegeld op de online DBA-programma's van SSBM Geneva!

Invoering

Over SSBM

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM is een wereldwijde, innovatieve en unieke school met studenten van over de hele wereld. Onze programma 's zijn ontworpen met meer dan 30 industriële partners. We garanderen Zwitsers kwaliteitsonderwijs en excellentie.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Genève is ACBSP-geaccrediteerd en EduQua-gecertificeerd. ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) is een toonaangevende gespecialiseerde accreditatie-instantie voor bedrijfsopleidingen en wordt beschouwd als een van de beste accreditaties voor business schools.

EduQua is een Zwitsers kwaliteitslabel voor instellingen voor voortgezet onderwijs (EduQua) (in het Duits: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen "EduQua"), is de Zwitserse nationale kwaliteitsborgingsinstantie en het eerste Zwitserse kwaliteitslabel gericht op permanente educatie voor volwassenen. EduQua is een accreditatie-instelling die wordt erkend en ondersteund door de Zwitserse regering van de Confederatie; het is de eerste kwaliteitscertificering voor openbare en particuliere onderwijsinstellingen in Zwitserland. EduQua is het belangrijkste accreditatieschema voor kwaliteitsborging voor permanente educatie. De Zwitserse Conferentie van Kantonnale Ministers van Onderwijs (EDK) onderschrijft eduQua als een officieel erkend kwaliteitsborgingsschema.

Het EduQua-kwaliteitslabel kan alleen worden verkregen via een erkende inspectie-instelling door het Zwitserse Accreditatiebureau SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) onder het Zwitserse staatssecretariaat voor Economische Zaken SECO, dat deel uitmaakt van het Federale Ministerie van Economische Zaken, Onderwijs en Onderzoek.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Onze visie

Onze VISIE is om een unieke, innovatieve en internationale business & management school te zijn die eersteklas onderzoek, praktijk en onderwijs biedt.

Onze missie

We zetten ons in om voortdurend excellentie in het onderwijs en onze expertise op het gebied van bedrijfseducatie te bieden door middel van onze innovatieve geavanceerde technologie en onze hoogwaardige leerervaring, ondersteund door relevant onderzoek. We moedigen diversiteit en wereldwijde connectiviteit tussen onze studenten, docenten en zakelijke partners aan, terwijl we veel belang hechten aan de voordelen die ons bedrijf kan bieden voor zowel de samenleving als het milieu.

Een relevante opleiding

SSBM zal u helpen om gewoonten van reflectie en kritisch denken aan te leren die cruciaal zijn om de huidige samenleving te begrijpen. We erkennen het feit dat individueel succes verweven is met de grotere wereld en we moedigen studenten aan om hun kritisch denken te verbeteren.

Waarom kiezen voor SSBM?

 • SSBM is een echt innovatieve en toonaangevende business- en managementschool die tot doel heeft onderwijs naar een nieuw niveau te tillen!
 • We streven naar een superieure leerervaring die een directe impact zal hebben op uw professionele ontwikkeling.
 • Met onze unieke programma's versterk je je strategische visie, efficiëntie en leiderschap om de organisaties van vandaag te managen.

134557_Promo5.png

Onze programma's

Onze programma's zijn ontworpen in samenwerking met meer dan 30 internationale bedrijven!

Wij geloven dat kennis voortkomt uit sterke banden met marktleiders. Daarom werken we samen met enkele van de toonaangevende internationale bedrijven om programma's te ontwerpen die zijn aangepast aan de zakelijke realiteit.

134549_DSC_0272-Klein.jpg

Onze faculteit

Onze faculteit is wereldberoemd en de gemiddelde meerderheid van hen heeft meer dan 15 jaar in verschillende internationale bedrijven gewerkt. Dit feit helpt ons bij onze doelstelling om een superieure leerervaring te bieden die een directe impact zal hebben op uw professionele ontwikkeling.

Gevestigd in Genève, Zwitserland

Swiss School of Business and Management bevindt zich in het hart van het bedrijfsleven in de levendige stad Genève, Zwitserland. Gelegen langs de oevers van het Meer van Genève aan de voet van de Alpen, schittert Genève als een van de mooiste steden van Europa.

Genève is een wereldstad, een financieel centrum en een wereldwijd centrum voor diplomatie vanwege de aanwezigheid van talrijke internationale organisaties, waaronder het hoofdkantoor van veel bedrijven en internationale agentschappen.

Zakenpartners_

De faculteit en medewerkers van SSBM hebben advies, onderwijs en projectgebaseerde service verleend aan meer dan 70 internationale en nationale bedrijven.

Wij zijn van mening dat academische kennis nauw verbonden moet zijn met de industrie, die de drijvende kracht is voor betere kennis in de snel veranderende omgeving van vandaag.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Campusfuncties

  Locaties

  Locaties
  • Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

  • Savska cesta 106, 10000, Zagreb

  Vragen