Keystone logo
© SSBM Geneva
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

SSBM Genève Campus aprilintake 2024!

Profiteer van deze kans om aan een reis van academische en professionele groei te beginnen. Verzeker uw plek voor de intake in april bij SSBM Genève – 10 april is de laatste dag voor inschrijving.

Invoering

Over SSBM

SSBM is een wereldwijde , innovatieve en unieke school met studenten van over de hele wereld. Onze programma's zijn ontworpen met meer dan 30 branchepartners . We garanderen Zwitsers kwaliteitsonderwijs en excellentie.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Genève is ACBSP geaccrediteerd en EduQua gecertificeerd. ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) is een toonaangevende gespecialiseerde accreditatie-instantie voor bedrijfseducatie en wordt beschouwd als een van de beste accreditaties voor business schools.

EduQua is het Zwitserse kwaliteitslabel voor instellingen voor voortgezet onderwijs (EduQua) (in het Duits: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen "EduQua"), is de Zwitserse nationale kwaliteitsborgingsinstantie en het eerste Zwitserse kwaliteitslabel gericht op permanente educatie voor volwassenen. EduQua is een accreditatie-instantie die wordt erkend en ondersteund door de Zwitserse Geconfedereerde Regering; het is de eerste kwaliteitscertificering voor openbare en particuliere onderwijsinstellingen in Zwitserland. EduQua is het belangrijkste accreditatiestelsel voor kwaliteitsborging van instellingen voor permanente educatie. De Zwitserse Conferentie van Kantonnale Ministers van Onderwijs (EDK) onderschrijft eduQua als een officieel erkend kwaliteitszorgsysteem.

Het EduQua-kwaliteitslabel kan alleen worden verkregen via een erkende inspectie-instelling door het Zwitserse Accreditatiebureau SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) onder het Zwitserse staatssecretariaat voor Economische Zaken SECO, dat deel uitmaakt van het Federale Ministerie van Economische Zaken, Onderwijs en Onderzoek.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Onze visie

Onze VISIE is om een unieke, innovatieve en internationale business & management school te zijn die eersteklas onderzoek, praktijk en onderwijs biedt.

Onze missie

We zetten ons in om continu onderwijskwaliteit en onze expertise in bedrijfseducatie te bieden door middel van onze innovatieve geavanceerde technologie en onze hoogwaardige leerervaring ondersteund door relevant onderzoek. We moedigen diversiteit en wereldwijde connectiviteit tussen onze studenten, docenten en zakenpartners aan, terwijl we veel belang hechten aan de voordelen die ons bedrijf kan brengen voor zowel de samenleving als het milieu.

Een relevante opleiding

SSBM zal u helpen om reflectiegewoonten en kritisch denken te ontwikkelen die cruciaal zijn voor het begrijpen van de hedendaagse samenleving. We erkennen het feit dat individueel succes verweven is met de grotere wereld en moedigen studenten aan om hun kritisch denken te verbeteren.

Waarom kiezen voor SSBM?

 • SSBM is een echt innovatieve en toonaangevende business- en managementschool die onderwijs naar een nieuw niveau wil tillen!
 • We streven ernaar een superieure leerervaring te bieden die een directe impact heeft op uw professionele ontwikkeling.
 • Met onze unieke programma's versterkt u uw strategische visie, efficiëntie en leiderschap om de organisaties van vandaag te beheren.

134557_Promo5.png

Onze programma's

Onze programma's zijn ontworpen in samenwerking met meer dan 30 internationale bedrijven !

Wij geloven dat kennis voortkomt uit het hebben van sterke banden met marktleiders. Daarom hebben we samengewerkt met enkele van de toonaangevende internationale bedrijven om programma's te ontwerpen die zijn aangepast aan de zakelijke realiteit.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Onze faculteit

Onze faculteit is wereldberoemd en heeft gemiddeld meer dan 15 jaar bij verschillende internationale bedrijven gewerkt. Dit feit helpt ons bij onze doelstelling om een superieure leerervaring te bieden die een directe impact heeft op uw professionele ontwikkeling .

Gevestigd in Genève, Zwitserland

Swiss School of Business and Management bevindt zich in het hart van het bedrijfsleven in de levendige stad Genève, Zwitserland. Gelegen aan de oevers van het Meer van Genève aan de voet van de Alpen, schittert Genève als een van de mooiste steden van Europa.

Genève is een mondiale stad, een financieel centrum en een wereldwijd centrum voor diplomatie vanwege de aanwezigheid van talloze internationale organisaties, waaronder het hoofdkantoor van veel bedrijven en internationale agentschappen.

Zakelijke Partn ERS

De faculteit en medewerkers van SSBM hebben advies, onderwijs en projectgebaseerde service verleend aan meer dan 70 internationale en nationale bedrijven.

Wij geloven dat academische kennis nauw verbonden moet zijn met de industrie, die de motor is voor betere kennis in de snel veranderende omgeving van vandaag.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Statistieken

 • Internationale studenten:

  100%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  18 naar 1

Campusfuncties

Onze campussen

SSBM Genève biedt de educatieve programma's aan op 4 locaties: Genève (Zwitserland), Zagreb (Kroatië), Shanghai (China) en Moskou (Rusland).

134554_DSC_0283-Klein.jpg134546_2.jpg134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Klein.jpg134547_DSC_0267-Klein.jpg134551_DSC_0284-Klein.jpg

  Statistieken van alumni

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Geneva

   Avenue des Morgines 12, 1213, Geneva

  • Petit-Lancy

   Avenue des Morgines,12, 1213, Petit-Lancy

   Vragen