Keystone logo
Swiss School of Management Dubai MBA in gezondheid, veiligheid en milieu
Swiss School of Management Dubai

MBA in gezondheid, veiligheid en milieu

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

1 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

EUR 13.900 *

Op de campus

* voltijd collegegeld

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Aan de Swiss School of Management leer je bij een echt internationale studentenorganisatie, aangezien onze studenten van over de hele wereld komen. We zijn trots op deze diversiteit omdat het bijdraagt aan uw leerervaring. Werkgevers waarderen vooral een student die zich aanpast aan een diverse werkplek. Met ons MBA-programma studeren studenten leiderschap, zaken, ondernemerschap en managementfilosofieën die kunnen worden toegepast op elke managementrol in verschillende industrieën. Onze business school geeft studenten ook praktische praktische ervaring met het leiden van groepen en klassikale discussies.

Het programma omvat internationale lezingen, bedrijfsbezoeken, gastsprekers, zelfevaluatieoefeningen en CV / stagebegeleiding. Ons doel is om de netwerken van studenten te laten groeien vanaf het moment dat ze aankomen.

MBA in gezondheid, veiligheid en milieu

Deze cursus biedt een inleiding tot de managementsystemen en kwaliteitsborgingsmethoden die worden gebruikt om de operationele en compliance-effectiviteit in gezondheids-, veiligheids- en milieuafdelingen en -programma's te verbeteren. De vertaling van zakelijke gezondheids-, veiligheids- en milieuprojecten naar het management in een bedrijfsformaat door inzicht te krijgen in kosten, budget en rendement op investering.

Wat kun je doen met een MBA-diploma?

Veel MBA-opleidingen bieden een opleiding in algemeen management samen met een meer gespecialiseerd curriculum. Wij bij SSM beoordelen studenten en helpen hen een specialisatie na te streven die hun inherente talenten optimaal benut. Hoewel de MBA duur is, een grote emotionele investering vereist en je kan afleiden van je dagelijkse werk, kan alleen de MBA een verscheidenheid aan relevante voordelen bieden in een relatief kort tijdsbestek, in een uitgebreid kader en met een blijvende referentie. Het is alleen een MBA die relevant is voor alle industrieën en sectoren, het zal waardevol zijn, ongeacht de carrière die na het afstuderen wordt gekozen.

Omdat je vooruit wilt komen in je carrière.

Hoewel het in de loop van de jaren mogelijk is om hogerop te komen, leert een MBA je om problemen en kansen holistisch te bekijken. Het biedt ook analytische kaders, zoals risicobeoordelingen, kosten-batenanalyses en strategische plannen, die u kunt toepassen op elk probleem of elke gelegenheid die u tegenkomt, zodat u waarde kunt toevoegen en uw carrière kunt bevorderen. Daarnaast zijn er enkele carrières waarvoor een MBA vereist is om door te groeien. Voorbeelden zijn onder meer de financiële sector en het bankwezen en consultancy.

Omdat je van loopbaan wilt veranderen.

Als je geïnteresseerd bent in het veranderen van loopbaan, het veranderen van bedrijfstak of jezelf een verhandelbare werknemer maken op verschillende gebieden, kan een MBA-graad je helpen bij alle drie. De MBA benadrukt uw verlangen om te leren, bereidheid om hard te werken en toewijding aan een specifiek doel. Bovendien verandert de MBA-ervaring de taal die u gebruikt in gesprekken met zakenmensen en bevestigt u dat u klaar bent voor een hogere functie of een volledige verandering. Terwijl u bent ingeschreven voor een MBA-programma, krijgt u de mogelijkheid om algemene zakelijke en managementexpertise te leren die in bijna elke branche kan worden toegepast.

Omdat u een leiderschapsrol wilt opnemen.

Niet elke bedrijfsleider of leidinggevende heeft een MBA. Het kan echter gemakkelijker zijn om leidinggevende functies op zich te nemen of in aanmerking te komen als u een MBA-opleiding achter de rug heeft. Het goede nieuws is dat je die leiderschapskenmerken kunt ontwikkelen, zelfs als je er niet mee bent geboren. Terwijl je bent ingeschreven voor een MBA-programma, bestudeer je leiderschaps-, bedrijfs- en managementfilosofieën die op bijna elke leiderschapsrol kunnen worden toegepast. Business School kan je ook praktische ervaring geven met het leiden van studiegroepen, klassikale discussies en schoolorganisaties

Omdat je echt geïnteresseerd bent in een studie bedrijfskunde.

Een van de beste redenen om een MBA te behalen, is omdat je echt geïnteresseerd bent in het bestuderen van verschillende onderdelen van het bedrijf. Als je het onderwerp leuk vindt en het gevoel hebt dat je je kennis en expertise kunt vergroten, is het waarschijnlijk een waardig doel om een MBA te volgen om simpelweg een opleiding te volgen.

Onze belofte aan jou:

We beloven dat ons MBA University Degree-programma je leven zeker zal veranderen. Je zult niet dezelfde persoon zijn. Je kijkt met andere ogen naar de wereld en je omgeving. Op het werk zullen mensen merken dat u anders bent. U bevindt zich op een pad van succes, tevredenheid en het creëren van rijkdom.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master's Degree in International Building and Construction Management MBA Online
  • Online Spain
  • Villaviciosa de Odón, Spanje
 • EGADE MBA
  • Mexico City, Mexico
  • Monterrey, Mexico
  • + 2 meer
 • MBA in Health and Safety Leadership - UCAM, Spain
  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten