Keystone logo
Thammasat Business School GEMBA: Master of Business Administration in Global Business Management
Thammasat Business School

GEMBA: Master of Business Administration in Global Business Management

Bangkok, Thailand

17 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

THB 704.000 *

Op de campus

* Baht 650.000 (Thaise studenten); Baht 704.000 (internationale studenten)

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

OVER GEMBA

Master of Business Administration Programma in Global Business Management is ontworpen voor degenen die minstens 3 jaar ervaring hebben na het behalen van een bachelordiploma op elk gebied.

Het programma legt de nadruk op casestudy's, best practices en dynamische leerervaringen om studenten in staat te stellen de oost- en west-bedrijfsstrategieën te benchmarken op gebieden zoals management, financiën, marketing, innovatie, digitale ondernemingen en wereldwijde activiteiten.

WAAROM GEMBA TBS?

Compact

 • 36 studiepunten in 17 maanden (3 semesters en 1 zomer)
 • Onderwerpen worden aangeboden in 'modules' die erop gericht zijn een beknopte, interactieve en productieve klaservaring te bieden
77063_Profile1.jpg

PROGRAMMA OVERZICHT

De details van Master of Business Administration (MBA) in Global Business Management zijn zoals hieronder

Benodigde cursussen

Bedrijfsmodel in de geglobaliseerde wereld

 • Strategieën en casestudy's van organisaties bij het leveren van bedrijven in landen met verschillende economische en sociale omstandigheden. Management, marketing, human resources en operationele problemen van bedrijven in fusies en overnames worden besproken.

Wereldwijde consumenten en marketing

 • Consumentbehoeften van verschillende marktniveaus zoals Business-to-Business en Business-to-Consumer worden geanalyseerd. Kenmerken en segmenten van consumenten in verschillende landen en contexten worden besproken. De cursus bespreekt ook hoe bedrijfsbeleid en marketingstrategie worden ontwikkeld en inspelen op de behoeften van de consumenten, vooral in het digitale tijdperk.

Besluitvorming met behulp van boekhouding

 • Het gebruik van boekhoudkundige en financiële informatie van de onderneming voor de analyse, planning en besluitvorming van de uitvoerende macht. Casestudy's van de uitvoerende macht in het gebruik van boekhoudkundige en financiële informatie bij het meten van de prestaties van het bedrijf worden besproken.

ASEAN Economische Gemeenschap I

 • ASEAN geografische, economische en sociale omgeving als kansen voor bedrijven in deze regio. Aanwijzingen en trends van industrieën en bedrijven in ASEAN.

ASEAN Economische Gemeenschap II

 • Case-studies van succesvolle bedrijven die hun voetstappen hebben in de ASEAN en hun marketing-, management- en financiële strategieën. Uitdagingen om het concurrentievoordeel op lange termijn te behouden, worden besproken.

CEO Vision Series I

 • De visie van CEO's van succesvolle geglobaliseerde bedrijven wordt besproken. Dit omvat bedrijfsbeleid, marketing, financiën

CEO Vision Series II

 • De visie van CEO's van succesvolle geglobaliseerde bedrijven wordt besproken. Dit omvat managementstrategie, organisatieverandering en innovatie. Studenten zullen case studies van verschillende landen onderzoeken.

Leiderschap voor wereldwijd zakendoen

 • De rollen van leiders bij het managen van de verschillen, teams en culturele diversiteit van mensen worden bestudeerd. Principes van leiders met visie en gepassioneerd in verandering van wereldwijde business zullen ook worden besproken.

Global Business Strategy Management

 • Strategieën voor organisatiemanagement worden besproken. Interne en externe milieubeoordeling en het formuleren van een bedrijfsstrategie voor regionaal en wereldwijd concurrentievermogen worden ook besproken.

Wereldwijde bedrijfsfinanciering

 • Beginselen van financiële planning voor bedrijfsdoelen, overleving en succes. Case studies van de strategie van de uitvoerende macht inzake financiën. Dit omvat de manier waarop CFO financiële bedrijfsactiviteiten beheert voor het concurrentievermogen van het bedrijf in verschillende landen.

Innovation Management for Global Business

 • Het innovatieontwikkelingsproces van het bedrijf en de strategie voor innovatiemanagement in geglobaliseerde bedrijven. Case-studies van succesvolle innovatie in verschillende markten. Dit omvat hoe een bedrijf erin slaagt om te reageren op verandering en innovatie.
77065_Profile2.jpg

Keuzevakken

Seminar in Organisatie Management

 • Bespreking van perspectieven op bedrijfsbeheer en de belangrijkste succesfactoren bij het bereiken van een wereldwijd bedrijf. Dit omvat de bedrijfsstructuur, de organisatiestructuur en de bedrijfsstrategie voor verschillende vormen van bedrijfsuitbreiding.

Seminar in Global Marketing Management

 • Bespreking van perspectieven op de marketing van het bedrijf en de belangrijkste succesfactoren in wereldwijde zakelijke marketing. Dit omvat de bespreking van case studies in de wereldwijde merkstrategie.

Seminar in Global Human Resources Management

 • Bespreking van perspectieven op het personeelsbeleid van de onderneming en de ontwikkeling van menselijke hulpbronnen in de wereldhandel. Dit omvat de bespreking van werving, selectie, ontwikkeling, prestatiebeoordeling en vergoeding van leidinggevenden en leiders in verschillende niveaus van wereldwijde activiteiten.

Onafhankelijke studie

Onafhankelijke studie

 • Onderzoek naar belangrijke aspecten van wereldwijd bedrijfsbeheer. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn op het gebied van wereldwijde marketing, financiën, operaties, human resources of innovatie. Het creëren van een onafhankelijke studie onder advisering en supervisie van een adviseur.

TENTAMATISCH STUDIEPLAN

77057_Skjermbilde2018-05-27kl.23.57.04.png

TOELATINGSEISEN

 • Bachelor of gelijkwaardig (op elk gebied) van een geaccrediteerde instelling, uit Thailand of het buitenland met 3 jaar werkervaring , of een TBS Bachelor's degree met 3,00 cumulatieve GPA en 6 credits van Internship .

 • Een Engelse test (zoals gespecificeerd door de universiteit), niet langer dan 2 jaar genomen tot de laatste datum van de toelating.
  • een. TU-GET Score van minstens 550, of
  • b. TOEFL-score van ten minste 550 voor op papier gebaseerd, of ten minste 213 voor op computer gebaseerd, of ten minste 79 voor op internet gebaseerd, of
  • c. IELTS-score van minstens 6,5

 • Studenten die moedertaals Engels spreken, zijn in dit geval vrijgesteld.

 • Als kandidaten niet de score hebben van een Engelse test zoals hierboven gespecificeerd, en zij hebben de score van TU-GET op zijn minst 400, of TOEFL Paper-gebaseerd op ten minste 400 / Computer-gebaseerd op ten minste 97 / op internet gebaseerd op ten minste 32 of IELTS tenminste 4,5, kandidaten moeten een GPA hebben van een bachelordiploma van ten minste 3,00 of zij moeten een onderzoekspublicatie hebben of een uitvoerende ervaring hebben. Let op: kandidaten moeten de Engels-test afleggen met een score van niet meer dan 2 jaar tot de laatste datum van de toelating. In dit geval kan het programma de kandidaten accepteren en moeten de kandidaten de Engelse score indienen zoals vereist door de universiteit vóór het onderzoek van de onafhankelijke studie. Als dat niet het geval is, worden kandidaten automatisch uit het programma verwijderd.

 • Een inzending van een verklaring van doel en / of een bespreking van relevante werk- / bedrijfservaring gerelateerd aan het programma van niet meer dan één pagina.

 • Geslaagd Engels interviewtest door de commissie die is aangesteld door de universiteit. Degenen die zijn gevestigd in het buitenland kunnen worden vrijgesteld van het interview in Thailand en de programmacommissie zal een alternatief proces van geval tot geval overwegen.

TOEGANGSDATA

77058_Skjermbilde2018-05-28kl.00.02.29.png

PROGRAMMAKOSTEN

COLLEGEGELD

Baht 650.000 (Thaise studenten) en Baht 704.000 (internationale studenten) met betrekking tot instructie, lesmateriaal en de meeste maaltijden tijdens de lessen.

BIJKOMENDE KOSTEN

Vluchten, lokale reiskosten en accommodatie zijn niet inbegrepen in het bovenstaande collegegeld. Deze extra kosten, die volledig verantwoordelijk zijn voor de aanvrager, bedragen ongeveer 300.000 Baht.

77064_Profile3.jpg

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen