Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Graduate School of Management at UC Davis

The Graduate School of Management at UC Davis

The Graduate School of Management at UC Davis

Invoering

UC Davis werd in 1908 opgericht om de staat Californië te dienen. Dat doen we en dat zullen we altijd doen.

En vandaag is het zaadje dat jaren geleden werd geplant uitgegroeid tot een van de beste universiteiten ter wereld. Onze getalenteerde studenten werken eerder samen dan dat ze elkaar beconcurreren. Deze vriendelijke benadering heeft geleid tot een ongelooflijk rijke campusgemeenschap die grote ideeën omzet in echte oplossingen.

UC Davis is een vooraanstaande onderzoeksuniversiteit. Verschillende van onze programma's behoren al tientallen jaren tot de beste van het land. We hopen dat u ons zult helpen deze nalatenschap voort te zetten en enkele van 's werelds grootste uitdagingen op te lossen. UC Davis staat hoog aangeschreven in het land en in de wereld, volgens invloedrijke universitaire ranglijstpublicaties zoals U.S. News & World Report (nationaal en wereldwijd), QS World University Rankings, de Times Higher Education World University Rankings en The Princeton Review.

De Wall Street Journal erkende UC Davis als de vijfde beste openbare universiteit in de Verenigde Staten in zijn 2022 Wall Street Journal/Times Higher Education College Rankings.

Accreditaties

Geaccrediteerd door AACSB

Locaties

  • Davis

    540 Alumni Ln, 95616, Davis

    Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen