Keystone logo
The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

Invoering

Lissabon

Dean's welcome message

Het is met grote trots en enthousiasme dat wij u verwelkomen in de The Lisbon MBA.

De Lissabon MBA is een joint venture tussen Católica-Lissabon en Nova SBE - twee toonaangevende handelsscholen in Europa.

Dit partnerschap omvat een tweejarige Executive Part-time MBA en een International Full-time MBA, in samenwerking met MIT's prestigieuze Sloan School of Management.

Volgens de 2017 Financial Times Top 100 Global MBA Ranking is de Lissabon MBA International Full Time het 20e beste MBA-programma in Europa. We staan ​​ook bekend als de 1e MBA in Europa in International Course Experience, een van onze sleutelprioriteiten.

De Lissabon MBA Executive werd beschouwd als de 52e beste Executive MBA in Europa, volgens de 2016 Financial Times European Business Schools Ranking.

De Lissabon MBA vormt een platform waar talentvolle, ambitieuze en hoogvliegende studenten uit de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten en actief leren, interactief met de hoogste faculteit.

Waarom zou u het Lissabon MBA-platform moeten overwegen als uw keuze voor een MBA:

  • Beide programma's hebben een prestigieuze faculteit, getraind in de beste scholen ter wereld, diep betrokken bij kwalitatief hoogwaardig onderzoek en in overeenstemming met de laatste ontwikkelingen in managementteorie en -praktijk;
  • Beide programma's zijn de hoogste gerangschikte Portugese MBA's in de Financial Times MBA Rankings;
  • Beide programma's beschrijven een innovatief curriculum, stimuleren van nauwkeurige analyse, het gebruik van emotionele intelligentie vaardigheden, maatschappelijk verantwoord gedrag en hands-on leren. Een curriculum dat een brug is tussen de academie en de bedrijfswereld, tussen theorie en praktijk, tussen winst en mensen, tussen de linker en rechter hemisfeer van de hersenen en tussen de geografische gebieden van de wereld.
  • Wij zorgen voor sterke banden met de bedrijfswereld, met grote bedrijven die nauw betrokken zijn bij het bestuur en sponsoring van een netwerk van stages en verbindingen.
  • Beide programma's worden aangeboden in de gezellige en toch kosmopolitische omgeving van het mooie en aangename Lissabon. Hier kunnen studenten werk en plezier vermengen zoals op zeer weinig plaatsen in de wereld.

Daniel Traça - Dean Nova SBE en Francisco Veloso - Dean Católica-Lissabonbedrijf

De Lissabon MBA Voordeel

Als u overweegt een MBA te doen in Portugal, heeft u waarschijnlijk de belangrijkste handelsscholen in het land aangepakt en u bent ervan bewust dat Católica en Nova niet meer aparte MBA-programma's aanbieden.

Laten we delen hoe het allemaal begon ... Het project begon in 2006 toen de MIT Sloan School of Management Portugal bezocht heeft om een ​​partnerschap te vestigen en een internationale MBA te starten. De Lissabon MBA is in 2007 geboren als een joint venture tussen Católica-Lissabon en Nova SBE, de twee top b-scholen in Portugal. Beide hebben zich inzet om mee te concurreren op de wereldmarkt, door te beginnen met een deeltijdprogramma op hetzelfde jaar. Later, op januari 2009, verwelkomt de Lissabon MBA International, met het partnerschap van MIT Sloan, zijn eerste klas.

Hier kun je van de Lissabon MBA:

Waar Talent en Markt elkaar ontmoeten

De Lissabon MBA zal je professioneel en persoonlijk transformeren. Wanneer u de MBA van Lissabon streeft, maakt u deel uit van een dynamische gemeenschap die gelooft in een positieve impact in de wereld via doordacht leiderschap en innovatieve ideeën. Onze MBA-programma's zijn ontworpen voor getalenteerde professionals die de volgende stap in hun carrière willen nemen en wij helpen u bij uw carrière ambities omdat we ons inzetten voor uw succes.

Je wordt lid van een elite MBA-programma

Onze joint venture tussen de twee voornaamste handelsscholen in Portugal - Nova SBE en Católica-Lissabon - is internationaal erkend en we maken deel uit van een elite groep business schools - minder dan 1% in de wereld - die de Triple Accreditation (AACSB) bezit , EQUIS en AMBA).

Het volledige MBA-programma van Lissabon werd beschouwd als een van de beste MBA-programma's in Europa door de 2016 Financial Times Top 100 Global MBA Rankings - 20e beste in Europa - en 1e wereldwijd in de categorie 'International Course Experience'.

U wordt opgemerkt en deel uitmaken van onze familie

In de MBA van Lissabon is u geen "andere tandwiel in de machine" - ons unieke boutique MBA-concept is ontworpen om uw MBA-ervaring immersief en persoonlijk te maken.

Klassen in de MBA van Lissabon zijn afgestemd om uw leerervaring te maximaliseren, een intieme klaslokaal te creëren waar de studenten in staat zijn om met de beste faculteit te communiceren en een diepe verbinding met collega-klasgenoten, de MBA-medewerkers en de gasten die we brengen van de corporate Wereld naar onze lessen en evenementen.

Wij geven u praktische en relevante kennis

De Lissabon MBA-programma's zijn in samenwerking met de twee top business schools in Portugal - Católica-Lissabon en Nova SBE - en in samenwerking met de MIT Sloan School of Management - samengebracht in een prestigieuze faculteit, getraind in de beste scholen ter wereld , Met een sterke real-world business acumen, het aanbieden van een innovatief, compleet en transformatief onderwijs dat je voorbereidt op succes.

U zult kunnen oefenen wat u leert met echte bedrijfsprojecten, omdat wij van mening zijn dat onze hands-on benadering de beste manier is om nieuwe academische vaardigheden te verwerven en nog steeds verbonden te zijn met de bedrijfswereld. U wordt ook blootgesteld aan verschillende internationale perspectieven, diverse industrieën en herkennen persoonlijk de voortgang van uw transformatie, de opbouw van uw kennis, analytische expertise en kritische redenering in de loop van het programma.

Wij maken uw leidinggevende ontwikkeling innovatief en persoonlijk

Wij geloven dat leiders een diepgaand begrip van zichzelf moeten hebben en we werken voortdurend aan de meest innovatieve, creatieve en inspirerende methoden om u te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die u nu en in de toekomst zullen slagen. Focus en personalisatie zijn belangrijk, dus we werken nauw samen met u om u te helpen bij het ontwikkelen van uw carrièreontwikkelingsplan, uw zelfbewustzijn te vergroten, uw potentieel te begrijpen en te bereiken.

Wij vergemakkelijken uw netwerken

Wij verzekeren dat de MBA van Lissabon sterke banden heeft met de bedrijfswereld en die verbindingen verder gaan dan de gestructureerde aanwezigheid van bedrijven die direct betrokken zijn bij de MBA-programma's. Wij leveren diverse exclusieve leidersessies met externe gasten, bevorderen van regelmatige evenementen met ondernemers en senior executives uit diverse industrieën, en creëren netwerkmogelijkheden voor alle The Lisbon MBA Community - studenten, alumni, faculteit en medewerkers.

De mensen die je ontmoet tijdens je MBA op de MBA in Lissabon, hebben een sterke invloed op je leven en we investeren in het selecteren van onze studenten uit diverse professionele, academische en internationale achtergronden, mensen die u zullen uitdagen en waardevolle peer-to-peer-ervaringen mogelijk maken.

Van de collega's in uw klas, Fulltime International en Executive studenten, verspreiden ons alumni netwerk over de hele wereld en werken in een breed scala van industrieën, onze faculteit en zakelijke relaties, zullen wij u een netwerk van zakelijke verbindingen bieden die u zullen helpen Je komt vooruit in je professionele leven.

Wij verwelkomen u in een geweldige stad, om van te genieten en geïnspireerd te zijn

Lissabon is de gaststad voor beide programma's. Als u het weet, dan weet u hoe gastvrij het is en als u dat niet doet, daagden we u uit om ons te bezoeken!

Vanuit het dynamische ritme van het moderne stadscentrum tot de inspirerende trilling van onze historische bezienswaardigheden, is Lissabon een stad vol energie en spannende mogelijkheden, waarbij tradities uit Europa, Amerika, Afrika en Azië worden samengebracht. En met meer dan 200 dagen zon per jaar en minuten van prachtige stranden en een van de beste surfplekken ter wereld, is er geen andere plaats in Europa zoals Lissabon! In feite heeft de Lissabon MBA de eerste plaats behaald voor de locatie, kwaliteit en kosten van verblijven in de laatste Financial Times alternatieve MBA-enquête.Waar uw doelstellingen u ook kunnen, is Lissabon de perfecte omgeving om uw toekomst te laten gebeuren!

Locaties

  • Lisbon

    Campus de Carcavelos Rua da Holanda, n.1 2775-405 Carcavelos, Portugal, , Lisbon

Vragen