Keystone logo
The Lisbon MBA Internationale fulltime MBA
The Lisbon MBA

Internationale fulltime MBA

Lisbon, Portugal

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 38.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Business

Waarom The Lisbon MBA International?

The Lisbon MBA International is een 1-jarig full-time intensief programma dat is gebouwd om u de managementcompetenties te geven die vereist zijn voor de internationale zakenwereld van vandaag.

Niets verandert sneller dan verandering zelf. Dit betekent dat managers bereid moeten zijn om te reageren op verschillende veranderingen, die zich in verschillende tempo's voordoen.

De problemen van vandaag zijn anders dan de problemen die je gisteren moest oplossen, en dat geldt ook voor de oplossingen! Je moet verschillende sets vaardigheden beheersen en combineren, om creatief en flexibel te zijn. Kortom, je hebt een holistische bedrijfseducatie nodig, waarin je je cognitieve, uitvoerings- en emotionele vaardigheden kunt ontwikkelen.

Er zijn verschillende redenen waarom u The Lisbon MBA International zou moeten overwegen:

JOINT DEGREE CATOLICA

The Lisbon MBA is een samenwerkingsverband tussen de twee belangrijkste business schools in Portugal - Católica-Lissabon en Nova SBE. Beide scholen werden beschouwd als de 30e beste Europese alt = "Business School door de Financial Times 2018. Na het afstuderen ontvangen onze studenten een MBA-diploma van beide scholen en ze hebben ook de mogelijkheid om een masterdiploma te behalen in alt =" Bedrijfskunde .

PARTNERSCHAP MET MIT SLOAN:

Volg lessen en ontwikkel nieuwe netwerken op de MIT Sloan School of Management tijdens een onderdompeling van 1 maand in Boston. Je hebt toegang tot de hoogleraren van MIT, productieve bibliotheken en leercentra, terwijl je cursussen volgt die specifiek gericht zijn op wereldwijde kwesties in management. Daarnaast bezoeken leden van de MIT-faculteit onze campus om speciale cursussen en workshops te geven. Na zijn afstuderen hebben studenten toegang tot de MIT Affiliate Status.

ACTIEF LEREN:

Volg na je MBA-kerncursussen een actieperiode van 2 maanden die aansluit op je carrièreambities in Portugal of in het buitenland. U kunt ofwel een aanvraag indienen om een zomerproject in een bedrijf te doen, deel uitmaken van een adviesgroep in een internationaal laboratorium, of uw onderneming opstarten via Startup Lisboa.

ZACHTE VAARDIGHEDEN

Het doel van het vrijdagforum is om u de mogelijkheid te bieden uw potentieel en de vaardigheden te gebruiken om uw toekomstige leiderschapsrollen op een flexibele en aanpasbare manier te leiden. De workshops van het vrijdagforum stellen je in staat jezelf bewust te worden van je identiteit, overtuigingen en gewoonten, je te realiseren hoe het jou uitkomt wanneer je omgaat met uitdagende contexten en situaties, en je tools, concepten of gewoon "uit de wereld" te bieden. box "ervaringen die je eigen keuzes voeden met betrekking tot wie je bent en wie je als leider wilt worden. Nu, en in de toekomst, zul je de eigenaar zijn van je eigen leven en veranderingsprocessen.

GLOBALE MBA BEREKEERT FINANCIËLE TIJDEN 2017:

The Lisbon MBA International Full Time werd beschouwd als de 21e beste wereldwijde MBA in Europa, 80e in de wereld, en de 1e wereldwijd in de categorie "International Course Experience", volgens de 2018 Financial Times Global MBA ranking ..

VERBINDING MET DE BEDRIJFSWERELD:

Een van de belangrijkste doelstellingen van ons Career Management Center is om het scala aan carrièremogelijkheden dat voor u open staat te verbreden. Om dit te bereiken, ontwikkelen we voortdurend contacten met de bedrijfswereld. Collectieve inzichtsessies, ontbijten met CEO's, oneigenlijke interviews, alt = "Business Case Competition, Consulting Projects en Stages zijn enkele van de initiatieven die u als student kunt ervaren. Aan het einde van de MBA heeft u een netwerk ontwikkeld van contacten die cruciaal zijn voor levenslang carrièrebeheer.

AAN HET STUDEREN

De romantische en bruisende Portugese hoofdstad zal je thuisbasis zijn voor verschillende maanden van het programma ... Met heerlijk eten, fantastisch weer en gastvrije mensen, is het een koud kunstje om even te ontspannen na een les. Welkom in Lissabon!

BOUTIQUE MBA CONCEPT:

The Lisbon MBA lessen in The Lisbon MBA zijn klein om het leren te maximaliseren en een zeer intieme klas te creëren waarin studenten kunnen communiceren en leren van de beste faculteit, maar ook sterkere relaties en netwerken kunnen opbouwen tussen hun collega's, MBA-medewerkers en zakelijke gasten die worden uitgenodigd voor lessen en evenementen. Maak deel uit van dit unieke concept. Plaatsen zijn beperkt, dus begin vandaag nog met uw aanvraag!

Business

Het MBA-programma

EERSTE EN 2E TERMIJNEN: KERNCURSUSSEN (VAN JAN TOT MEI)

Van januari tot en met mei concentreer je je op de kernvaardigheden en kennis van internationale zakelijke administratie via cursussen in marketing, organisaties, economie, strategie, boekhouding en financiën.

Je zult deze periode ook gebruiken om je reis van zelfontdekking en ontwikkeling tijdens de vrijdagforums te beginnen.

Om de basis te leggen voor het bereiken van je carrièredoelen, ga je naar verschillende workshops en werk je samen met ons Career Management Centre.

We zijn ook van mening dat om echt een wereldleider te worden en op internationaal niveau te concurreren, naast het vloeiend zijn in het Engels, het erg belangrijk is om competenties in andere talen te hebben en om die reden eisen we dat we aan het einde van het programma onze studenten hebben op zijn minst een basiskennis van een andere praktische taal dan het Engels. Voor internationale studenten bieden we Portugese lessen die een fantastische manier zijn om deze taal te leren, die de eerste meest gesproken taal is op het zuidelijk halfrond en een van de meest gesproken talen ter wereld.

Portugese lessen

Naast je kerncursussen, tijdens de 1ste periode, heb je de mogelijkheid om je echt onder te dompelen in de Portugese cultuur en deel te nemen aan Portugese lessen (gemiddeld of beginnersniveau), als onderdeel van het collegegeld. Deze lessen vinden drie keer per week in de middag plaats en zijn optioneel.

Inductieweek

Tijdens de eerste week zullen er verplichte activiteiten zijn als onderdeel van het Career Management-programma, dat in de loop van de middag zal plaatsvinden.

3E TERMIJN: MIT-IMMERSIE (JUNI)

Over vier weken in de maand juni, zal je mondiale problemen in management en technologische innovatie aanpakken op de Sloan School of Management. Terwijl je op de MIT-campus bent, kun je de steden Cambridge en Boston verkennen en het leven op MIT ervaren. Je krijgt ook de kans om te communiceren met totaal verschillende lesmethoden en om innovatieve bedrijven in het gebied te ontmoeten.

ACTIE LEREN: ZOMERSTATION, INTERNATIONALE LABS OF ONDERNEMERSCHAPSNAAF (JULI TOT AUGUSTUS)

Gedurende de maanden juli en augustus, zal je het actie-leertraject integreren: je zult in contact komen en oefenen met wat je hebt geleerd met echte projecten en bedrijven om je professionele ambities het beste te dienen.

Zomerstage:

Realistische ervaring en extra netwerkmogelijkheden binnen een bedrijf of organisatie op uw interessegebied. Ons Career Management Centre zal individueel met u samenwerken om de juiste stageplaats voor u te identificeren en uw carrièredoelen te realiseren.

International Lab:

Als u in plaats daarvan een internationale integratie zoekt op Braziliaanse, Chinese of Mexicaanse markten, dan wordt u geïntegreerd in ons laboratorium Portugal-Brazilië, Portugal-China of Portugal-Mexico. Deze twee maanden durende ervaring brengt studenten samen uit The Lisbon MBA , de Fudan Universiteit in Shanghai, Insper in São Paulo of EGADE in Mexico, die aan een project voor een echt bedrijf zullen werken.

Hub voor ondernemerschap:

Als u ondernemersambities heeft en een eigen bedrijf wilt starten, biedt het ondernemerschap u de kans om ondernemende ideeën te verkennen en praktische ondernemersvaardigheden te ontwikkelen, terwijl u profiteert van de vele leermogelijkheden, netwerkevenementen met bedrijven uit het veld en gespecialiseerde coaching met collega's. ondernemers.

4E EN 5E ALGEMENE VOORWAARDEN: VERDER UW KENNIS EN FOCUS OP UW DOELSTELLINGEN (VAN SEP TOT DEC)

Terugkomend op Lissabon eind augustus, krijgt u de gelegenheid om u te concentreren op een specifiek managementgebied of om uw vaardigheden te diversifiëren door uw keuzevakken te selecteren. Daarnaast zul je een integrerende cursus volgen waarmee je kunt kiezen tussen het werken aan een live consultingproject of het ontwikkelen van je eigen businessplan. Met deze keuzes kom je steeds dichter bij je carrièredoelen, werk je en verbeter je een heel specifieke set vaardigheden en talenten. Het Career Management Centre zal met u samenwerken om de perfecte strategie te ontwikkelen en zal u de laatste training geven om uw carrièreplannen te realiseren.

Je leiderschap en persoonlijke ontwikkeling gaan door tijdens de Friday Forum Series.

De 5e termijn brengt je ook de alt = "Business Case Competition, waarin je in teams werkt aan het oplossen van een real-life probleem voor een organisatie met de kans op speciale awards .Eendere zakelijke cases kwamen van EFACEC, Grupo Pestana, UNICRE, Saphety , EDP, PT, Novabase, ES Contact, Sportzone.

 • ACADEMISCH CURRICULUM. Het programma presenteert een innovatief curriculum, het stimuleren van rigoureuze analyse, het gebruik van emotionele intelligentie vaardigheden, sociaal verantwoord gedrag en hands-on leren. Een curriculum dat een brug vormt tussen de academische wereld en het bedrijfsleven, tussen theorie en praktijk.
 • VRIJDAG FORUM. Wij zijn van mening dat je MBA-ervaring een reis van zelfontdekking moet zijn, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Ons vrijdagforum stelt je in staat je talenten en vaardigheden op de meest creatieve en onconventionele manieren te verkennen.
 • MIT ONDERDOMPELING. Door onze samenwerking met MIT Sloan, biedt The Lisbon MBA International u de kans om de cultuur en zakelijke praktijken van het snelle noordoosten van de Verenigde Staten te ontdekken.
 • CARRIÈREMANAGEMENT. Het belangrijkste doel van het Career Management Centre is om studenten te helpen hun carrièredoelen te begrijpen, te identificeren en te bereiken. We werken samen om het scala aan carrièremogelijkheden voor studenten te verbreden en we ontwikkelen workshops en activiteiten die erop gericht zijn studenten alle tools te geven die ze nodig hebben voor levenslang carrièrebeheer.MBA

HET alt = "MBA-TOELATINGSPROCES

De Lissabon-alt = "MBA kent een rollend toelatingsproces, wat in de praktijk betekent dat aanvragen het hele jaar door worden ontvangen en dat onze toelatingscommissie elke aanvraag nauwlettend doorneemt.

Het toelatingsproces heeft de volgende stappen:

 1. Ingave aanvraagformulier
 2. Applicatie analyse
 3. Persoonlijk interview
 4. Toelating

Hoog potentiële kandidaten worden uitgenodigd voor interviews ongeveer 2 weken na het indienen van hun aanvragen.

De besluiten van Lissabon tot besluit van de toelatingscommissie worden binnen 1 week na het persoonlijk onderhoud bekendgemaakt.

COLLEGEGELD

De alt = "MBA als een investering

Kiezen om deel te nemen aan een kwalitatief alt = "MBA-programma vereist een aanzienlijke investering van zowel tijd als geld." De managementtraining, leiderschapsontwikkeling, netwerken en internationale mogelijkheden aangeboden door The Lisbon alt = "MBA International Full Time-programma zullen van onschatbare waarde zijn. naarmate je verder komt in je carrière.

Collegegeld voor The Lisbon alt = "MBA International Full Time 2020-programma bedraagt € 38.000, deze investering omvat cursussen, vereiste cases en ander educatief materiaal, evenals vluchten en gedeelde accommodatie aan het MIT, Boston. studieboeken, woonkosten en visa.

Na afronding van de alt = "MBA kunnen onze studenten de master joint degree behalen door een projectwerk uit te werken en te verdedigen onder leiding van één professor. De masterproef heeft een meerprijs van € 4.000.

Prodigy Finance is een alternatief om het programma te financieren. Het innovatieve model biedt alumni gefinancierde leningen met concurrerende tarieven tot meer dan 150 nationaliteiten van studenten.

BEURZEN

Er zijn ook een aantal beurzen beschikbaar om u te helpen bij het financieren van The Lisbon alt = "MBA International Full Time Program.

Naast de specifieke vereisten van sommige beurzen, houden we rekening met de academische en professionele verdiensten van de aanvragers, het vermogen om een bijdrage te leveren aan het programma en, ook, de haalbaarheid van hun carrièredoelen na de alt = "MBA.

BELANGRIJKSTE FEITEN

PROGRAMMA: The Lisbon alt = "MBA International Full Time 2020

Geschikt voor: professionals die 1 jaar willen stoppen en zich exclusief willen inzetten voor het alt = "MBA-programma.

Vereisten:

 • Minimaal 3 jaar professionele ervaring (voltijd)
 • Bachelor's degree in elk gebied
 • GMAT of GRE
 • Engels Proficiency Proof

Duur: 12 maanden

Plaats:

 • Católica-Lissabon Campus en Nova SBE Carcavelos Campus in het gebied van Lissabon, Portugal
 • MIT Sloan School of Management in Boston, VS.

Collegegeld: € 38.000

Aanmeldingsdeadlines

 • 30 september 2019 (1e ronde)
 • 8 november 2019 (2e ronde)

Planning

 • Maandag tot en met donderdag van 9:30 uur tot 12:45 uur. Soms hebben studenten ook lessen in de loop van de middag.
 • Vrijdag de hele dag.

Voorwaarden

 • 1e termijn: januari-maart
 • 2e termijn: april-mei
 • 3e termijn: juni
 • Action Learning: juli-augustus
 • 4e termijn: september-oktober
 • 5e termijn: november-december

Keuzevakken: 4e en 5e voorwaarden

Carrièrebeheer: Ondersteuning wordt het hele jaar door verleend

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen