Keystone logo
© Eva Dang
The School of Management and Research

The School of Management and Research

The School of Management and Research

Invoering

OVER ONS

De School of Management & Research (TSMR) is trots op haar streven naar uitmuntendheid. Deze verbintenis weerspiegelt de missie van TSMR: het aanbieden van hoogwaardige programma's voor haar studenten, uitzonderlijke service aan de gemeenschappen en baanbrekend onderzoek dat beleid en praktijk informeert. TSMR engageert zich ook om samenwerkingsverbanden aan te gaan met verschillende onderwijs-, service- en bedrijfsentiteiten om onderzoek en innovatieve werkwijzen in een breed spectrum van beroepen en maatschappelijke organisaties te bevorderen.

TSMR is uniek in zijn combinatie van academische en professionele programma's die mensen voorbereiden op een breed scala van rollen in de industrie. TSMR bereidt niet alleen hooggekwalificeerde studenten, maar ook professionals voor op spannende en hoognodige gebieden voor management. We moedigen je aan om onze academische programma's te verkennen om het brede scala aan mogelijkheden te ontdekken.

Onze programma's worden geleid door het conceptuele raamwerk van de TSMR, dat de ontwikkeling van studenten beschrijft als Inquirer-Professionals. Vrager-Professionals hebben een positieve invloed op de leerervaringen van studenten door hun kennis en toepassing van professionele kennis, leerprocessen, educatieve contexten, leren van studenten, interpersoonlijke vaardigheden en professionele relaties. Wij zijn van mening dat Inquirer-Professionals zeer bereid zijn om te voldoen aan de opwindende eisen van het hedendaagse onderwijs en leren, naast onze hoogwaardige academische programma's. TSMR streeft er ook naar studenten, alumni en de gemeenschap te betrekken bij verschillende activiteiten. Als student kun je deelnemen aan een reeks professionele organisaties die langdurige vriendschappen aangaan met studenten die jouw interesses en professionele passie delen.

We hopen dat je geniet van je studie bij TSMR. We kijken uit naar de mogelijkheid om onze inzet voor uitmuntendheid met u te delen.

66458_image1.jpg

ONZE MISSIE

De missie van London School of Management & Research is het bieden van nationaal concurrerende en internationaal erkende mogelijkheden voor het leren en engagement van diverse studenten in een real-world setting. Als een kennisbron voor het publiek, bouwt London School of Management & Research partnerschappen op met andere onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties, overheidsinstellingen en de privésector om de regio's te dienen die het bedient en de wereld beïnvloedt.

ONZE VISIE

De London School of Management Research (TSMR) streeft ernaar een academische leider te zijn die erkend is voor innovatie en kwaliteit in onderwijs en leren, internationale reputatie en inzet voor hulpverlening en dienstverlening aan de gemeenschappen en samenlevingen die het bedient.

ONZE KERNWAARDEN

TSMR waardeert het volgende als centraal in zijn visie:

  • Integriteit: We hebben hoge normen van karakter en integriteit als de basis waarop TSMR is gemaakt.
  • Excellentie: we streven naar uitmuntendheid binnen de TSMR-gemeenschap door middel van kansen om te slagen in onderwijs, onderzoek, studiebeurzen, creatieve activiteiten en service.
  • Learning-Centeredness: We koesteren intellectuele flexibiliteit, kennis en vaardigheden door onderwijs, onderzoek, evaluatie en leren te integreren om continue verbetering van onze wetenschappelijke gemeenschap te bevorderen.
  • Studentgerichtheid: we zijn toegewijd aan onderwijs, onderzoek en service om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van studenten. We bevorderen levenslang leren, maatschappelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid, leiderschap en individuele groei en groei van de loopbaan.
  • Diversiteit: we omarmen diversiteit in al zijn dimensies en beseffen dat wederzijds respect voor individualiteit en de inclusie van iedereen van vitaal belang zijn voor zowel persoonlijk als institutioneel succes.
  • Service: we ondersteunen en herkennen service op alle niveaus binnen TSMR. We streven ernaar bij te dragen aan het voordeel van TSMR en de wereld.

Locaties

  • Cardiff

    292 North Road, Cardiff, Wales, CF14 3BN, Cardiff

Vragen