We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

The University of Manchester Middle East Centre

The University of Manchester Middle East Centre

The University of Manchester Middle East Centre

Invoering

De Universiteit van Manchester Midden-Oosten Center Geopend in Dubai Knowledge Park in 2006 en heeft meer dan 2.000 deeltijdse MBA studenten ondersteund. Het is het grootste en snelst groeiende centrum in het internationale netwerk van de universiteit.

De business school van de universiteit van Manchester is een van 's werelds top gerangschikte handelsscholen en The Universiteit van Manchester Midden-Oosten Center In Dubai is het grootste en snelst groeiende uitvoerende centrum in het internationale netwerk van de universiteit, met ondersteuning voor meer dan 2.000 wereldwijd MBA-studenten in de hele regio.

De business school heeft ook een regionale gemeenschap van ongeveer 2.500 alumni en werkt actief om professionele netwerkmogelijkheden te creëren om het bredere bedrijfsleven te verrijken.

In het Midden-Oosten biedt de Universiteit van Manchester zijn wereldklasse MBA voor ervaren vakbeoefenaars, naast een scala aan MSc en Executive Education programma's, en onderzoeks- en consultancyprojecten onder leiding van de faculteit van de Universiteit.

De universiteit werkt in een reeks samenwerkingen met professionele organisaties zoals CIMA, ACCA, IMA en PMI, evenals Britse organisaties, waaronder UKTI, British Business Group en British Centers for Business. Daarnaast heeft de Universiteit van Manchester een reeks partnerschappen met openbare en particuliere organisaties gesmeed via haar Strategisch Talent Partnership programma.

Naast haar academische programma's, host de Universiteit van Manchester masterclasses die een reeks zakelijke gerelateerde thema's omvatten, als onderdeel van de 'Guest Speaker Series', geleid door de top faculteit, gratis en open voor het publiek.

De Business School of The University of Manchester heeft het eerste onderzoek naar creativiteit en innovatie in het GCC gestart, om in 2016 het 10-jarig bestaan ​​van het Midden-Oosten te markeren.

Economisch groei gebied

Dubai en de regio blijven een gebied van economische groei, met een solide bedrijfsinfrastructuur, een gezond en ontwikkelend bedrijfsklimaat, gebieden van vaardigheidsontwikkeling die door de overheid worden ondersteund en bedrijven die de uitdagingen ondervinden om de economische groei te handhaven over een periode Van economische verandering.

robert-bock-87041

Dynamische en levendige stad

Dubai deelt veel overeenkomsten met Manchester; Beide zijn dynamische en levendige steden die zich hebben omgevormd tot een grote invloed op de wereld. Manchester was in het hart van de eerste industriële revolutie en is vandaag nog steeds een centrum voor onderzoek, innovatie en leren; En Dubai staat in de voorhoede van de nieuwe golf van de 21ste eeuw, kennisgebaseerde economieën.

Executive educatieve faciliteiten

Het centrum van het Midden-Oosten, gevestigd in Block 2B op de kenniscentrum, het Dubai Knowledge Park, biedt studie-, bibliotheek- en klaslokaalfaciliteiten aan voor studenten en bezoekende faculteiten aan de Universiteit van Manchester, evenals kantoorruimte voor het regionale team van de Universiteit van Manchester, welke Coördineert en ondersteunt alle studentenactiviteiten, met inbegrip van zeer interactieve en intensieve workshops die door de faculteit van de universiteit van de universiteit worden uitgevoerd. Een recente expansie in het centrum heeft ook het aanbod van faciliteiten voor studenten verhoogd.

Onze afgestudeerden en alumni

We zijn verheugd om MBA-afgestudeerden uit het Midden-Oosten te hebben. Sinds onze eerste batch afgestudeerd in 2009 hebben ze de universiteit van Manchester Alumni Association-Middle East gelanceerd.

29 FEB: Informatiesessie Executive Education

Deze online sessie belicht de komende Executive Education-cursussen in Manchester, VK, we leggen uit hoe u zich voor de cursussen kunt inschrijven.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

  • Dubai

    The University of Manchester Middle East Centre Office F116 , Block 2B, Dubai Knowledge Park, PO Box 502907, , Dubai

    Vragen