Keystone logo
The University of Manchester Middle East Centre De Manchester Global Parttime MBA
The University of Manchester Middle East Centre

De Manchester Global Parttime MBA

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

18 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Jul 2024

GBP 39.585 *

Blended

* inclusief 5% btw, te betalen in 4 termijnen

Invoering

Verhoog je aspiraties met dit internationale deeltijd MBA-programma van wereldklasse, met het Middle East Centre in Dubai, VAE, dat zich vanaf het begin richt op jou als leider. Van ondernemerschap tot internationale financiën profiteer je van de nieuwste denkwijzen en verfijn je de vaardigheden waarmee je je onderscheidt op de concurrerende markt van vandaag.

Er is maar één Manchester MBA. Welk traject van de Manchester MBA je ook kiest en waar je ook studeert, je krijgt dezelfde internationaal gerenommeerde faculteit, dezelfde innovatieve onderwijs- en leermethoden en, cruciaal, dezelfde kwalificatie - een MBA van een van de meest prestigieuze business schools ter wereld.

Elk van onze drie deeltijd MBA-programma's is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals in verschillende stadia van hun carrière en met verschillende eisen en ambities. Sommige elementen van de Manchester MBA hebben alle programma's echter gemeen. Dit zijn de fundamentele zaken waardoor de Manchester MBA zich onderscheidt, waar en hoe je ook kiest om te studeren.

toelatingen

Accreditaties

leerplan

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Ideale studenten

Programma levering

Over de school

Vragen