Keystone logo
The University of Notre Dame, Mendoza College of Business Een jaar mba
The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Een jaar mba

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

één jaar mba

Gerangschikt onder de beste MBA's in de natie en de wereld door gerespecteerde publicaties zoals Bloomberg Businessweek en US News & World Report, de Notre Dame de eenjarige MBA biedt een krachtige strategische business onderwijs en maakt u deel uit van een van 's werelds meest loyale en actieve alumni netwerken.

De eenjarige MBA begint mei met een intensieve, 10-weekse zomer sessie die u voorziet van een grondige basis in fundamentele zakelijke disciplines van de boekhouding, economie, financiën, leiderschap en gedrag in organisaties, marketing, statistiek, en strategie. In het najaar, voegt u zich bij het tweede jaar cohort van het tweejarige MBA-programma-een geweldige kans om uw netwerk nog meer te verruimen - en beginnen om je diploma te specialiseren door te kiezen voor een concentratie spoor. Concentraties omvatten: Business Analytics,
Zakelijke leiding,
Overleg plegen,
Bedrijfsfinanciën,
ondernemerschap,
Beleggingen, of
marketing.

Met eenjarige MBA van de Notre Dame, zult u worden erkend als een zeer capabele zakelijke strateeg die kan oplopen tot de uitdagingen van een concurrerende, voortdurend veranderende zakelijke omgeving. Net zo belangrijk als de vaardigheid en kennis die je zult krijgen, dan heb je wereldwijd netwerk van Notre Dame hebben en wereldwijd gerespecteerde merk om deuren te openen.

Voor wie is het?

Eerste vereisten voor de Notre Dame programma van een jaar

Om te solliciteren, moeten aspirant-studenten hebben:

  • Een bachelordiploma in het bedrijfsleven van een geaccrediteerde universiteit waar Engels de voertaal
  • OF een bewezen vaardigheid in fundamentele zakelijke kennis en vaardigheden (meestal opgedaan door aanzienlijke werkervaring)
  • Drie credit-uren van Financial Accounting
  • Drie credit-uren voor de Statistiek

Opmerking: Inschrijving is niet aangemoedigd voor degenen die op zoek zijn naar een drastische of aanzienlijke carrière verandering. De Notre Dame MBA programma van een jaar volgt een mei-to-mei schema en biedt een curriculum dat een evenwichtige beheersing van alle functionele gebieden van het bedrijfsleven biedt. Tijdens de 10 weken durende zomer semester, studenten wonen intensieve sessies in de kerndisciplines, wordt dan lid van het tweede jaar van het tweejarige programma in het eerste semester. Gedurende het programma worden studenten blootgesteld aan de complexiteit van de global business door middel van een reeks opdrachten met zakelijke leiders over de hele wereld.

Eenjarige curriculum overzicht

Te beginnen met een intense, afgekort de zomer semester, studenten wonen sessies in de kerndisciplines die normaal worden onderzocht tijdens het eerste jaar van het tweejarige programma. Na de zomer semester, studenten gaan direct in het tweede jaar van het tweejarige programma, de toetreding tot degenen die zijn terug voor hun tweede jaar.

Aan het einde van de zomer sessie, elke eenjarige MBA-student kiest een concentratie spoor en cursussen voor die track. Tijdens de herfst en de lente semesters van de tweede jaar, eenjarige MBA-studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de MBA International Immersions of Live Gevallen met Fortune 500-organisaties.

Studenten zijn verplicht om 46 krediet uur te voltooien.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen