Keystone logo
Tongji University, School of Economics and Management Tongji internationaal mba programma
Tongji University, School of Economics and Management

Tongji internationaal mba programma

Shanghai, China

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Tongji International MBA Programma

Een Tongji International MBA krijgen: een unieke ervaring

Stel je voor dat je ingeschreven bent in een MBA-programma in een van de meest dynamische en levendige steden van de wereld - Shanghai. Welkom bij Tongji MBA. We hebben op je gewacht.

Het Tongji International MBA programma is bedoeld om deelnemers uit te rusten met een uitgebreid, theoretisch en praktisch begrip van het moderne management in een multiculturele omgeving. Op basis van de disciplinaire voordelen van de Tongji University, heeft het MBA-programma geleidelijk zijn eigen professionele eigenschappen ontwikkeld, met name in projectmanagement, onroerend goed, service en operations management en financiën.

International MBA programma

 • Studenten krijgen de MBA-graad van de Tongji University na succesvolle afronding van het 2-jarige programma.
 • Het programma begint in september elk jaar en wordt in het Engels geleerd.
 • Controleer de website voor de laatste update van het collegegeld.

Wat maakt ons anders?

 1. PLAATS. We zijn in Shanghai, waar mensen die verschillende talen spreken barsten met creatieve inspiratie. Shanghai is bestemd om binnenkort de nieuwe poort naar Azië en de wereld te worden.
 2. Curriculum. Een intensief, integratief programma combineert case studies, ervaringsprojecten, studiereizen en een breed scala aan activiteiten. De cursus combineert Chinese ervaring met wereldwijde kennis.
 3. FACULTEIT. Naast onderwijs onder leiding van senioren van de Tongji faculteit, selecteert het IMBA-programma professoren uit de beroemdste handelsscholen ter wereld, met de nadruk op hun leervaardigheden en hands-on ervaring.
 4. Internationalisering. De school is geaccrediteerd door AACSB, AMBA en EQUIS en biedt uitwisselingsprogramma's tot 50+ van de beroemde handelsscholen van de wereld.
 5. NETWERKEN & LOOPBAAN. 500 IMBA afgestudeerden en 5500 MBA-afgestudeerden delen een energiek, magnetisch alumni netwerk over de hele wereld. Het MBA Career Development Center vergemakkelijkt diverse activiteiten om studenten voor te bereiden op hun toekomstige werkgelegenheid.
 6. LEVEN. De universiteit ligt in het stadscentrum en er is gemakkelijk toegang tot het handige openbaar vervoer. Daarnaast zijn er verschillende samenlevingen waar u graag mee wilt doen.

Klasse Profiel

 • Klasse Grootte: 30-40
 • Vrouwelijk tarief: 52%
 • Internationale Studentenprijs: 17%
 • Gemiddelde leeftijd: 30 jaar oud
 • Studenten Werkervaring: Gemiddeld 7,5 jaar
 • Post MBA Werkgelegenheidsgraad: 99%

Enkele hoogtepunten

 • Meer dan 60% faculteitsleden van het IMBA-programma zijn buitenlandse professoren.
 • Bijna 100% faculteitsleden van het IMBA-programma hebben internationale en praktische ervaring.
 • SEM is gerangschikt naar top 5 in toegepast onderzoek in business schools in China.
 • 200+ faculteitsleden in SEM. Veel van hen houden functies in nationale academische en overheidscommissies.
 • 2700+ publicaties (gebaseerd op CNKI, EI, EBSCO, FT45, UT Dallas 24 zoekresultaten) door SEM faculteit werden over de afgelopen vijf jaar (2011-2015) opgenomen.
 • SEM heeft nauwe samenwerking met een aantal toonaangevende bedrijven op het gebied van consulting projecten over de hele wereld, zoals BAOSTEEL, Disney, Honeywell, HSBC, IBM, Volkswagen.

Leerplan

Andere Module: Master lessen & seminars; Bedrijfsonderzoeksprojecten, studiereis, internationaal uitwisselingsprogramma, afstudeeropdracht. * Onder voorbehoud van wijziging volgens de feitelijke situatie.

Life @ Tongji

Tongji campus is een groene oase in het hart van Shanghai met doelgerichte faciliteiten en een netwerk van woonruimten, zowel op de campus als in de hele stad. Met Tongji Station gelegen op Metro Line 10, kunt u gemakkelijk en economisch rond Shanghai reizen.

De campus is uitgerust met de nieuwste technologie om leer en communicatie mogelijk te maken en te verbeteren, met multimedia klaslokalen, bibliotheekdatabase en op maat gemaakte online communicatiesystemen voor studenten en faculteiten, en projectstations met handels- en management simulatiesoftware.

Tongji heeft een uitgebreid aanbod aan restaurants, clubs en sportlocaties, waaronder een eigen natatorium, gymnasium en meerdere gerechten voor basketbal, tennis en voetbal.

"Ik vond het Tongji IMBA-programma perfect in mijn behoeften en verwachtingen: fantastische mix van Chinese en buitenlandse leraren met uitstekende kennis en ervaring, een solide en uitstekend programma gebaseerd op echte gevallen die zich richt op de interactie tussen studenten en wat belangrijker is Naar mijn mening, fantastische vriendschappelijke mensen, waaronder mijn collega's, docenten en MBA-medewerkers, die mij altijd in elke situatie helpen. '
--Jordi Picazo Spanje IMBA 2009

"Deelname aan het IMBA-programma van Tongji University was uitdagend, verhelderend en leuk! Het verrijkte mijn kennis niet alleen grondig, maar liet me ook goede vrienden en fantastische zakelijke contacten maken. Ik ben er van overtuigd dat de ervaringen die ik heb getekend, in mijn toekomstige carriere van waardevolle waarde zal zijn. "
--Kaan Fabian Kekec Duitsland Inbound Exchange Student 2010

Hoe aanvragen?

Voor internationale aanvragers: Online applicatie> Inzendingen van kopieermaterialen> Interview op uitnodiging> Toelatingsbesluitvorming> Inschrijvingsbevestiging Controleer onze website voor de checklist.

Neem contact met ons op

MBA Admissions Office
School of Economics and Management, Tongji University
7 / V, Tongji Gebouw A, 1500 Siping Road, Shanghai 200092

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen