Keystone logo
Tongji University, School of Economics and Management Tongji-Manchester Dual Degree MBA-programma
Tongji University, School of Economics and Management

Tongji-Manchester Dual Degree MBA-programma

Shanghai, China

30 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Tongji-Manchester Dual Degree MBA-programma

Programme Overview

Tongji University en de Universiteit van Manchester zijn strategische partners. Het Tongji-Manchester MBA Dual-Degree Programma werd gelanceerd in 2009 en combineert de MBA-cursussen van het hoogste niveau van de Manchester Business School en de gespecialiseerde cursussen van Tongji University in projectmanagement.

Na succesvolle afronding van het 2,5-jarige deeltijdprogramma ontvangen de studenten een dubbele MBA-graad, respectievelijk van Tongji University en de Universiteit van Manchester, en een postdoctoraal certificaat van Tongji University.

Partner

De Universiteit van Manchester, opgericht in 1824, is de grootste universiteit van Groot-Brittannië. Met de hoogste score van haar onderzoeksactiviteiten in de Britse Government Research Assessment Exercise (RAE) en een trotse geschiedenis van academische en onderzoeksprestaties van 25 Nobelprijswinnaars, behoort de Universiteit van Manchester niet alleen tot de beste in Europa maar ook ter wereld. .

Na 50 jaar ontwikkeling beschikt Manchester Business School (MBS) over zes overzeese centra, waardoor het een gerenommeerde en vooraanstaande business school over de hele wereld is. De originele Manchester-methode van MBS geniet een reputatie die net zo hoog is als de Case-based Teaching van de Harvard Business School op het gebied van managementwetenschappen.

Volgens het onderzoek van de Financial Times uit 2017 is de MBA nummer 3 in Groot-Brittannië, de top 10 in Europa en de top 30 wereldwijd. Volgens de FT kunnen MBA-studenten drie jaar na hun afstuderen een salarisverhoging van 108% verwachten.

Programme Features

  • Kleine klasgrootte (30-35 studenten per klas), met cursussen volledig in het Engels .
  • TOP Wereldwijde MBA-cursussen + gespecialiseerde cursussen in projectmanagement . Cursussen worden ook gegeven in de vorm van bedrijfssimulatie, bedrijfsprojecten en mobiele lessen enz.
  • Topfaculteit en experts van beide universiteiten: De faculteit bestaat uit prestigieuze professoren en experts van beide scholen met een academische topstandaard en rijke ervaring. De nadruk wordt gelegd op de ontwikkeling van zachte vaardigheden in een mondiale context.
  • Flexibele buitenlandse studiereizen: studenten worden aangemoedigd om hun ervaringen te verrijken door deel te nemen aan workshops in een van de internationale centra (Manchester, Hong Kong, Singapore, Dubai en Brazilië). Aanvragen kunnen worden ingediend volgens hun schema zonder extra collegegeld, en de accommodatiesubsidie wordt aangeboden door de MBS.
  • Uitstekende loopbaanontwikkelingsservice: We hebben een professioneel team dat op beide scholen overvloedige middelen biedt voor loopbaanontwikkeling (online en offline), zoals één-op-één coaching en advies, workshops en wereldwijde online seminars en maandelijkse webinars.
  • Rijke bronnen voor alumni: Elke student heeft toegang tot de bronnen en activiteiten voor alumni van beide partneruniversiteiten.

Curriculum

53392_Skjermbilde_2017-06-30_kl._17.03.11.png

Stem van onze alumni

CHEN Jiao: Prijs voor uitmuntende afgestudeerde

Het Tongji-Manchester Dual Degree MBA-programma is de beste toewijding die we in ons professionele leven hebben gedaan. Het heeft netwerken opgeleverd met even ambitieuze professionals. De praktische aanpak zorgde voor een grondige basis in de bedrijfstheorie, en de mogelijkheid om de theorieën op onze werkplek te testen. Ik werd bang als workshops of examens dichterbij kwamen en ik heb nog nooit in mijn leven zo snel zoveel kennis opgedaan. Maar nu, aan het einde van deze reis, heb ik ontdekt dat al deze angsten verdwenen zijn. Ik heb een sterkere wil en ben meer gedisciplineerd dan ooit verwacht. Ik geloof dat dit 'persoonlijke groei' wordt genoemd, het pijnlijke proces van uit je schulp breken en beter worden.

Hoewel we geen pauze hebben genomen in de samenleving, zijn we nu beter voorbereid om deze onder ogen te zien. Wij geloven dat we vrij zijn om te slagen, maar er zijn ontberingen en een droom voor nodig om succes te behalen. Onderwijs is een levenslange reis en we zijn bereid om de conventies uit te dagen, nieuwe ideeën aan te dragen en onophoudelijk naar verbetering te streven. En we zullen ons altijd herinneren waar we vandaan kwamen, dat is de Tongji Universiteit, de plek die ons heeft helpen vormen.

Application Process

53540_Skjermbilde_2017-07-05_kl._00.33.28.png

Contact Us

MBA-toelatingsbureau
School voor Economie en Management, Tongji Universiteit
7/F, Tongji-gebouw A, Siping Road 1500, Shanghai 200092

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen