Keystone logo
UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

Invoering

Topmanagers uit de sector geven de Merage School voortdurend input over hoe zij hun respectievelijke bedrijfstakken zien veranderen door de impact van technologie. Onze getransformeerde leerplannen weerspiegelen nieuwe zakelijke behoeften in de hedendaagse wereld, gericht op bruikbare ideeën en het opbouwen van een nieuwe reeks competenties die geschikt zijn voor het digitale tijdperk. Op ervaring gebaseerde besluitvormingsvaardigheden zijn geïntegreerd in het curriculum met datagestuurde besluitvorming op de voorgrond. Ervaringslerende componenten blijven real-world onderwijs bieden, waardoor teams van studenten zich kunnen onderdompelen in waardevolle projecten met bedrijven in de regio.

Gelegen in het hart van de "Tech Coast" van Orange County, wordt de Merage School omringd door een netwerk van geavanceerde bedrijven in een evoluerend ecosysteem van technologiebedrijven, waaronder Amazon, Google en Western Digital, plus digitaal onderlegde bedrijven, waaronder Capital Group, Disney, Experian, Hyundai, Pacific Life en Taco Bell. Het is in deze omgeving dat de Merage School studenten voorbereidt op de disruptieve technologische krachten die ze als toekomstige bedrijfsleiders zullen tegenkomen.

Strategisch plan

Wendbaarheid is de sleutel tot overleven in onze snel veranderende wereldeconomie. De Paul Merage School of Business ontwikkelt en rust leiders uit met cruciale zakelijke en leiderschapsvaardigheden die nodig zijn om te slagen door middel van programma's die voortdurend worden aangepast om de steeds veranderende sociale, technologische en economische kansen en uitdagingen in onze digitaal gedreven wereld aan te pakken. We bieden drie dynamische MBA-programma's, een Master of Professional Accountancy, Master of Finance, Master of Innovation and Entrepreneurship, MS in Business Analytics, MS in Biotechnology Management, MS in Engineering Management, PhD en niet-gegradueerde bedrijfsdiploma's die zich richten op creatieve en kritische denkvaardigheden, strategische besluitvorming, leiderschap, innovatie en samenwerking door in-class en on-site ervaringen met echte zakelijke problemen. Hoewel de Merage School relatief jong is (opgericht in 1965), is ze snel uitgegroeid tot een vaste plek in de top 5% van alle AACSB-geaccrediteerde programma's dankzij uitzonderlijke werving van studenten, docenten van wereldklasse, een sterk alumninetwerk en nauwe relaties met beide. individuele bedrijfsleiders en internationale bedrijven. We combineren de academische sterke punten, diversiteit en beste tradities van de University of California met de hypermoderne, ondernemersgeest van Orange County in het hart van de Tech Coast van Zuid-Californië.

Visie

Een voortrekkersrol spelen op het gebied van onderwijs en onderzoek bij wereldwijd vooraanstaande business schools.

Missie

Ontwikkel wereldwijd concurrerende transformationele leiders in een diverse, samenwerkende, studentgerichte gemeenschap waar academische excellentie en praktische toepassing samenvloeien.

Onze Strategische Identiteit

Wij zijn een business school die zich inzet voor onze studenten, alumni, zakenpartners en academische gemeenschappen. Samen delen we een strategische kernidentiteit.

 • Wie we zijn: We zijn ambitieus. We hebben intellectueel honger. We hebben een roeping om onderwijskwaliteit te leveren waarbij diversiteit, samenwerking, inclusiviteit en respect worden gewaardeerd. We vieren zowel de academische traditie van de Universiteit van Californië als onze innovatieve geest als een van de jongste campussen.
 • Wat we doen: we bieden thought leadership en leiden professionals op om een leven lang waarde te creëren - voor de toekomst van het bedrijfsleven en de samenleving, lokaal, nationaal en wereldwijd.
 • Waar we het doen: we zijn het hart van de zakengemeenschap van Orange County, Californië; een levendig ecosysteem met wereldwijd bereik. Als zodanig zijn we uniek gepositioneerd om wetenschappers, studenten en partners aan te trekken, in binnen- en buitenland.
 • Hoe we het doen: we stimuleren de samenwerking tussen onze studenten, faculteiten, universiteiten en gemeenschappen. We blinken uit door toegang te bieden tot en groei binnen onze programma's, docenten en personeel. We innoveren operationeel om ervoor te zorgen dat we relevant en kosteneffectief blijven in een snel veranderende wereld.

Ranglijsten

Jaar na jaar behoren de Merage School en haar programma's consequent tot de top van de ranglijst, zowel nationaal als mondiaal. Wereldwijd kiezen ambitieuze bedrijfsleiders voor de Merage School, in het besef dat deze unieke combinatie van curriculum, loopbaanontwikkeling, samenwerking en vooral – cultuur – bijna ongeëvenaard is in vergelijkbare instellingen.

Meest recentelijk stond ons bachelorprogramma op nummer 30 in het land – het vierde jaar op rij dat de Merage School in de top 50 van programma’s staat – en dit alles voor een bachelordiploma dat minder dan tien jaar geleden werd opgericht. Maak deel uit van de opkomst van de Merage School naar de top en ervaar een jonge universiteit wiens naam elk jaar meer erkenning en meer prestige krijgt. Bekijk hieronder onze recente onderscheidingen. Wees hier voor wat hierna komt.

 • #8 Fulltime MBA bij openbare instellingen
 • Salarisstijging van 117% gerapporteerd tussen pre- en post-MBA-banen
 • #1 wereldranglijst voor percentage vrouwelijke docenten
 • #8 voltijdse MBA bij openbare instellingen (Financial Times, 2021)
 • #21 fulltime MBA in de VS (Financial Times, 2021)
 • #8 Executive MBA onder Amerikaanse scholen en #58 wereldwijd (Financial Times, 2020)
 • #25 fulltime MBA in de VS en #40 wereldwijd (The Economist, 2021)
 • #26 Parttime MBA in de VS (US News & World Report, 2021)
 • #8 Public University (US News & World Report, 2021 beste hogescholen)
 • #1 ter wereld wat betreft percentage vrouwelijke docenten (Financial Times, 2021)
 • #17 Executive MBA in de VS en #27 wereldwijd (The Economist, 2020)
 • #30 Undergraduate Business-programma in de VS (US News & World Report, 2022)
 • Top 25 Master's in Accounting op scholen met 15 of minder voltijdse Accounting Faculteit (PAR Extra)
 • #16 - Masterboekhoudprogramma's (PAR hoofdnummer, 2019)
 • #3 ter wereld voor percentage vrouwelijke studenten (Financial Times, 2021)

Locaties

 • Irvine

  Irvine, CA 92697-3125, 92697, Irvine

  Chat with students

  Vragen