Keystone logo
UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Invoering

UCD Michael Smurfit Graduate Business School is de toonaangevende business school en onderzoekscentrum van Ierland. We bieden een breed scala aan postdoctorale bedrijfsprogramma's die studenten toerusten om de zakelijke leiders van de toekomst te worden.

Ons succes is te danken aan een niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid. Wij zijn een van de minder dan 90 scholen wereldwijd met een drievoudige accreditatie van de accreditatie-instanties in de VS, Europa en het VK.

Wie we zijn

Het succes van UCD Smurfit School wordt toegeschreven aan een niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid. We zijn wereldwijd gerangschikt en hebben de prestigieuze drievoudige accreditatie van de Amerikaanse, Europese en Britse accreditatie-instanties.

Een van de hoekstenen van onze reputatie als een van 's werelds toonaangevende business schools is de kwaliteit en expertise van onze faculteit. Bij UCD Smurfit School rekruteren we vooraanstaande academici van over de hele wereld en creëren we een diverse en stimulerende onderwijs- en onderzoeksomgeving. We hebben de beste mix van mensen, studenten, docenten en professionele medewerkers om je verbeelding te prikkelen en je creativiteit op de best mogelijke manier te stimuleren.

Waarom Smurfit?

UCD Michael Smurfit Graduate Business School is een dynamische onderwijs- en onderzoeksgemeenschap met wereldberoemde academici, medewerkers en studenten van over de hele wereld die bijdragen aan de levendige handelshoofdstad van Ierland in Dublin. Van het beïnvloeden van internationaal zakelijk beleid tot het creëren van innovatieve algoritmen om het dagelijkse bankieren veiliger te maken, onze faculteit en onderzoekers lopen voorop in bedrijfsinnovatie.

Een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het onderzoeken van een afgestudeerde business school is kwaliteit. Kwaliteit komt tot uiting op UCD Smurfit School via gebieden zoals onze accreditaties, internationale ranglijsten, inzetbaarheid van afgestudeerden, faculteit, onderzoek, alumni en onze studentenorganisatie. We rekruteren studenten van de hoogste kwaliteit van over de hele wereld die de kern van onze gemeenschap vormen en de spannende educatieve reis op de UCD Smurfit School ondersteunen.

Wereldwijd gerangschikt

Onze programma's staan consequent in de top 100 van de wereld door de Financial Times en The Economist Intelligence Unit. Deze ranglijsten vergelijken ons met 's werelds elite business schools en dragen bij aan een uitstekende internationale reputatie bij academici, werkgevers en bedrijfsleiders.

Triple geaccrediteerd

Wij zijn de enige business school in Ierland en maken deel uit van een elitegroep van scholen over de hele wereld die de drievoudige kroon van accreditatie hebben van drie centra voor zakelijke en academische excellentie - AACSB (VS), AMBA (VK) en EQUIS (Europa). Minder dan 1% van de business schools wereldwijd is drievoudig geaccrediteerd. Onze accreditaties zijn een signaal van kwaliteit van internationale onafhankelijke peers en zijn een garantie dat studenten een internationaal erkend diploma van topkwaliteit ontvangen.

Academische uitmuntendheid

Een van de hoekstenen van onze reputatie is de kwaliteit en expertise van onze 100 man sterke faculteit, bestaande uit vooraanstaande onderwijsspecialisten in onderwerpen die de kerndisciplines van zaken en management bestrijken, gerekruteerd uit de hele wereld. Hun invloedrijke stemmen en expertise zijn gewild en onze faculteit levert regelmatig bijdragen aan nationale en internationale mediakanalen. Ze zijn internationale leiders: 20% van onze faculteit publiceerde in FT50-tijdschriften en 10% publiceerde 3x of meer in FT50-tijdschriften. Bovendien is 30% van onze faculteit vrouw, maar ze zijn verantwoordelijk voor 65% van alle publicaties.

Onze mensen

Met een divers cohort van meer dan 1.100 studenten uit meer dan 70 landen, bieden we onze studenten de mogelijkheid om te werken met en te leren van de beste en slimste van over de hele wereld. Onze toegewijde medewerkers bieden ondersteuning en begeleiding aan studenten en zorgen ervoor dat hun educatieve reis rijk en bevredigend is.

Global Alumni Network

Betrokkenheidsinspanningen hebben geresulteerd in een van 's werelds beste alumnigemeenschappen van business schools met meer dan 98.000 professionals over de hele wereld, in meer dan 40 internationale afdelingen, die actief betrokken zijn bij onze studenten en programma's. Veel van onze alumni zijn bedrijfsleiders, niet alleen in hun gemeenschap, maar over de hele wereld in 's werelds beste bedrijven. Onze alumni profiteren van een scala aan middelen en ondersteuning van ons toegewijde alumniteam en hebben de mogelijkheid om hun wereldwijde netwerk op te bouwen met mede-alumni en het bredere bedrijfsleven.

Loopbaanimpact

Er is veel vraag naar onze afgestudeerden, met gemiddeld 84% van onze MSc-studenten die binnen 6 maanden na hun afstuderen werkzaam waren (bron: First Destination Report) en 86% van onze fulltime MBA-afgestudeerden werkte binnen 3 maanden na afstuderen. (Bron: FT Global MBA Ranking 2020). Afgestudeerden van het MBA-programma zagen hun salaris gemiddeld met 68% stijgen binnen drie jaar na het behalen van de MBA (Bron: FT Global MBA Ranking 2020).

Onze prachtige campus

UCD Smurfit School ligt naast de badplaats Blackrock, op minder dan 10 km ten zuiden van het stadscentrum van Dublin. Onze unieke en prachtige campus biedt eersteklas faciliteiten voor onze studenten om te studeren, te ontspannen en te socializen in de omgeving van een prachtig historisch landgoed.

Bereik van programma's

Als leidende business school en onderzoekscentrum van Ierland bieden we een wereldwijd gerankte MBA, een breed scala aan gespecialiseerde business masters, een toonaangevend PhD-programma en een reeks internationaal erkende Executive Development-programma's. We evalueren onze programma's voortdurend om aan de behoeften van een snel veranderende wereld te voldoen.

Onderwijzen en leren

We streven ernaar om onze studenten een holistische opleiding te geven, hen een verlangen bij te brengen om te leren en te creëren, om vragen te stellen en te redeneren, om te innoveren en om bij te dragen aan de samenleving op alle niveaus. We cultiveren goed geïnformeerde, behendige, kritische en ethische denkers en doeners en creëren kansen om te leren vanuit verschillende perspectieven in verschillende omgevingen, door middel van een rijke verscheidenheid aan programma's, onderwijs en onderzoek. Door dit te doen, maken we transformationele lessen mogelijk voor onze studenten.

Wereldwijde focus en internationale diversiteit

Als lid van het Global Network of Advanced Management (GNAM) -netwerk van 30 business schools, waaronder Yale, INSEAD en LSE, biedt UCD Smurfit School studenten een uniek wereldwijd perspectief. Ongeveer 50% van onze studenten zijn internationaal en vertegenwoordigen meer dan 70 landen over de hele wereld, wat een welkome en belangrijke interculturele dimensie toevoegt aan het leven en leren op de UCD Smurfit School.

Dublin, Ierland

Ierland is een wereldwijd georiënteerde, open economie. Onze Engelssprekende, vriendelijke en goed opgeleide bevolking heeft internationale bedrijven aangetrokken in ICT, sociale media, farmaceutica en financiën, waaronder bedrijven als Google, Facebook, Intel, Apple en Microsoft, die met ons samenwerken en onze afgestudeerden in dienst hebben. We zijn er trots op een van de beste onderwijssystemen ter wereld te hebben en een internationaal vermaarde reputatie voor academische kwaliteit.

148202_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Onze missie en visie

UCD is lokaal, nationaal en internationaal sterk betrokken en de visie van UCD is om over de hele wereld bekend te staan als Ireland's Global University; in termen van ons uitgebreide scala aan disciplines, in het bereik en de impact van ons onderzoek en innovatie, in onze holistische educatieve ervaring, in de diversiteit van onze gemeenschap en in onze betrokkenheid bij alle sectoren van de samenleving en met alle regio's van de wereld.

Onze missie: opvoeden, ondersteunen en inspireren

  • De ontwikkeling van de Ierse en internationale samenleving ondersteunen door toekomstige bedrijfsleiders op te leiden volgens de hoogste internationale kwaliteitsnormen.
  • Studenten inspireren en faciliteren om hun volledige potentieel te bereiken en hun positieve bijdrage aan het bedrijfsleven en de samenleving te maximaliseren, zowel in Ierland als wereldwijd.
  • Bedrijven helpen de samenleving wereldwijd beter van dienst te zijn door middel van innovatief en impactvol onderzoek.

Onze visie - een toekomst op het wereldtoneel

  • Een wereldleider zijn in bedrijfseducatie en onderzoek, consequent de hoogste internationale kwaliteitsnormen leveren en erkend worden als een van 's werelds top 50 business schools.
  • Excelleren en innoveren met een onderscheidende internationale voorsprong op de wereldwijd relevante gebieden zoals digitaal zakendoen en de toekomst van financiële dienstverlening.
  • Om continu opnieuw te definiëren hoe zaken worden onderwezen en geleerd om de volgende generatie leiders in de wereld en voor de wereld te inspireren.

Rankings en accreditaties

UCD Smurfit School is de enige business school in Ierland en een van een elitegroep van scholen wereldwijd die de 'drievoudige kroon' van accreditatie heeft van de drie centra voor zakelijke en academische excellentie, EQU IS, AACSB en AMBA. De afgelopen vijftien jaar zijn onze programma's consequent gerangschikt volgens de prestigieuze wereldwijde Top 1. Financial Times en Economist Rankings.

Onze ranglijsten en accreditatie zijn het bewijs van kwaliteit en vergelijken ons met de beste business schools ter wereld.

Locaties

  • Blackrock

    Carysfort Avenue, , Blackrock

Opleidingen

Vragen