Keystone logo
UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Invoering

De UDIMA

De Distance University of Madrid ( UDIMA ) is de eerste particuliere online universiteit in Spanje. Erkend in Wet 1/2006 van 14 juni van de Gemeenschap van Madrid. Samen met het CEF.- Centre for Financial Studies vormt het de CEF.- UDIMA Educational Group. Het is de CEF.-, een instelling die in 1977 werd opgericht en met de goedkeuring van meer dan 500.000 oud-studenten, het embryo van UDIMA .

UDIMA heeft een positieve verificatie verkregen van de officiële bachelor-, master- en doctoraatsstudieplannen die zijn gepresenteerd aan het Nationaal Agentschap voor Kwaliteitsbeoordeling en Accreditatie (ANECA) en is geautoriseerd door de Algemene Directie van Universiteiten voor de implementatie van de graden; de Stichting Madrid + d is de entiteit die verantwoordelijk is voor het toezicht hierop.

De methodologie is gebaseerd op online training, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste informatie- en communicatietechnologieën. Op deze manier draagt het ertoe bij dat de leerling zich ondanks de afstanden altijd begeleid voelt door de leerkracht en zijn klasgenoten. Het is niet verrassend dat in zijn dna het idee circuleert om tijdens het leerproces "de dichtstbijzijnde universiteit" te zijn voor de student.

De campus en het hoofdkantoor van de universiteit bevinden zich in de stad Collado Villalba in Madrid.

UDIMA , de rust van studeren altijd begeleid

missie

In overeenstemming met de constitutieve normen van de erkenning ervan door wet 1/2006 van 14 juni en decreet 38/2014 van 14 april, die de organisatie- en werkingsnormen (NOF) van de Distance University of Madrid ( UDIMA ) goedkeurt, en haar eigen statuten, UDIMA is een particuliere instelling voor hoger onderwijs waarvan de specifieke doelen de volgende zijn:

 • Opleiden en toegang bieden tot universitair onderwijs en continuïteit van studies aan al diegenen die gekwalificeerd zijn om hogere studies te volgen in overeenstemming met de staatswetgeving.
 • Verbeter onderwijsmethoden op basis van informatie- en communicatietechnologieën (ICT).
 • Stimuleer het gebruik van ICT met behulp van de meest geschikte technieken en ervaringen voor online afstandsonderwijs, en test nieuwe onderwijsmodellen ten dienste van studenten en ook van universiteiten, instellingen en bedrijven waarmee samenwerkingsovereenkomsten en programma's zijn gesloten.
 • Draag met alle middelen binnen handbereik bij aan de opbouw van een meer rechtvaardige, ondersteunende, vreedzame en democratische samenleving.
 • Prioriteit geven aan de ontwikkeling van de menselijke waardigheid en de implementatie van effectieve gelijkheid tussen vrouwen en mannen, met name door het uitbannen van alle discriminatie op grond van geslacht.

uitzicht

In overeenstemming UDIMA wil UDIMA in de toekomst erkend worden als:

Een maatstaf voor de kwaliteit van hoger bachelor-, postdoctoraal en doctoraatsonderwijs dat zijn inspanningen richt op persoonlijke aandacht voor de student en de follow-up ervan om ons doel te bereiken: " UDIMA , de nabijgelegen universiteit."

Een universiteit die wordt gekenmerkt door het gebruik van een «gepersonaliseerde methodologie», door de «nabijheid» van het onderwijzend personeel en het «al doende leren» van onze studenten.

Een instelling die zich richt op de verbetering en continue verbetering van op ICT gebaseerde leermethoden.

Een flexibele en toegankelijke instelling voor haar studenten, gekenmerkt door een eigen en inclusieve onderwijs- en managementmethodologie die voortdurend werkt voor en bijdraagt aan het bereiken van de leer- en professionele doelstellingen van onze studenten.

Een universitaire gemeenschap die excellentieonderzoek ontwikkelt, met als doel deze kennis over te dragen naar de samenleving en de concurrentiekracht van bedrijven te bevorderen.

waarden

De waarden die de UDIMA beheersen zijn:

 • Personalisatie en professionaliteit. Het gaat om het leveren van een persoonlijke, geïndividualiseerde, professionele en verantwoordelijke dienstverlening, aandacht voor de behoeften en suggesties van de universitaire gemeenschap en het aanvaarden van fouten en verantwoordelijkheden met een verlangen naar continue verbetering.
 • Toewijding en vasthoudendheid. Het impliceert het aangaan van de dagelijkse werkzaamheden en uitdagingen met enthousiasme en doorzettingsvermogen.
 • Vertrouwen. Het bepaalt de betrokkenheid en zekerheid in de relaties tussen al diegenen die deel uitmaken van de universitaire gemeenschap, en van daaruit met de samenleving.
 • Effectiviteit. Het omvat de ontwikkeling van trainingsprogramma's waarmee onze studenten de professionele vaardigheden kunnen verwerven die vereist zijn op de arbeidsmarkt, en zo bijdragen aan een hogere productiviteit, economische ontwikkeling en sociaal welzijn.
 • Gelijke kansen. Het houdt de verbintenis in om bij te dragen aan de bevordering van een democratische samenleving, aanjager van vrijheid en gelijkheid, en in het bijzonder bij te dragen aan de opleiding en opleiding van die groepen die om professionele of persoonlijke redenen, handicap of afstand, geen toegang hebben gehad tot universitaire studies.

strategie

Een natuurlijke en toekomstige evolutie van een jonge universiteit

De " UDIMA strategie" is de routekaart die is opgesteld om de actielijnen te ontwikkelen die zijn opgevat als oriëntatie- en organisatieactiviteiten van de universiteit. Een strategisch kader ontwikkeld als gevolg van de natuurlijke en toekomstige evolutie van een jonge universiteit die haar bestaan wil verbeteren en consolideren. Deze strategie bevat daartoe verschillende ruggengraat en actielijnen onder leiding van de Algemene Directie en het Universitair Rectoraal Team.

De vier ruggengraat van de " UDIMA strategie" zijn:

 • inzetbaarheid.
 • Educatieve uitmuntendheid.
 • Aantrekken en behouden van talent.
 • Internationalisering.

Locaties

 • Madrid

  Carretera de La Coruña, KM.38,500 Vía de Servicio, nº 15 28400 Collado Villalba MADRID , 28400, Madrid

Vragen