Keystone logo
© Domus Academy
UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Invoering

De andere kant van het toerisme

UET - De Europese Universiteit voor Toerisme werd in 1993 opgericht met het doel professionals in de toeristische sector op te leiden.

De toerismesector, die meer kans maakt op plotselinge veranderingen dan welke andere sector dan ook, heeft grote behoefte aan hooggespecialiseerde professionals die gewend zijn om in een internationale context te handelen.

117161_36872034_1907980502594386_8389518494412046336_o.jpg

Visie

UET Italia is de leider die een wereldwijd rolmodel aanbiedt dat in Italië is gemaakt en dat nieuwe grenzen heeft gesteld aan toerisme en voorlichting en training in de horeca.

Missie

UET biedt een unieke leerervaring, vaardigheden en competenties voor studenten en organisaties over de hele wereld. In overleg met de sector, ontwikkelen we educatieve en training Pathways en programma's die ontvankelijk zijn voor het dynamische karakter van het toerisme en de horeca en het creëren van werkgelegenheid en loopbanen vervullen studenten aspiraties, lifestyle en kwaliteit van leven. In samenwerking met de industrie en de overheid bieden we uitstekende stagemogelijkheden, veiligheidsprojecten, netwerkmogelijkheden en wereldwijd leren en professionele ervaringen voor onze studenten en onze partners. We stimuleren een innovatiecultuur die het nemen van risico's, ondernemerschap en flexibiliteit bij onze medewerkers en studenten bevordert. We engageren ons om een divers team te rekruteren en ontwikkelen dat onze diverse studenten en partners promoot, weerspiegelt en ondersteunt.

waarden

UET is toegewijd aan:

 • De hoogste normen van uitmuntendheid en verantwoordelijkheid
 • De studentervaring en inzetbaarheid
 • Wereldwijde trends omarmen
 • Innovatie en creatief denken bevorderen
 • Teamwerk, partnerschap en synergieën
 • Transparantie en eerlijkheid
 • Eerlijkheid, rechtvaardigheid en elkaar met respect behandelen
 • Een stimulerende, collegiale, zeer professionele en ontvankelijke omgeving
117211_fotoTPSTI_Amadeus.jpg


Belangrijke thema's voor verbetering

Gemeenschap: we zullen meerdere gemeenschappen ondersteunen, ondersteunen en creëren waarbinnen onze studenten kunnen leren en zich verder kunnen ontwikkelen.

Betrokkenheid: we zullen ervoor zorgen dat onze studenten zich bezighouden met hun studies en met de vele mogelijkheden die binnen en buiten UET , waardoor zij afgestudeerde attributen en inzetbaarheid kunnen ontwikkelen.

Ondersteuning: wij bieden u tijdige en nuttige ondersteuning, proactief en reactief om uw potentieel te kunnen benutten.

Feedback: wij zullen u snelle en nuttige feedback geven

Erkenning: we zullen goede onderwijspraktijken ondersteunen en erkennen

Hoog percentage van baan voor cursussen en Master's Degree in Tourism

Met de cursussen en de Master's Degree hebben studenten een echte kans om aan het einde van hun studieprogramma en stage te werken. UET meldt een zeer hoge post-course job placement, die afhankelijk van de sector tussen 75% en 82% ligt. De stages van onze studenten vinden zowel in Italië als in het buitenland plaats.

117215_UETweb-277.jpg

Accreditaties

UET is goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs op grond van presidentieel decreet 389/1994 OM 13.01.99. Het is ook gecertificeerd in overeenstemming met UNI ENI ISO 9001: 2008.

UET heeft afspraken gemaakt met nationale en internationale universiteiten voor een wetenschappelijke en educatieve samenwerking.

Locaties

 • Milan

  Via Privata della Torre, 18, 20127, Milan

Vragen