Keystone logo

Universidade Lusófona do Porto

A logo

Invoering

De keuze voor een cursus of een school is een belangrijk moment in het leven van een student. Bij de Universidade Lusófona do Porto (ULP), Geloven wij dat onze school en de opleidingen hebben veel relevante aspecten die al degenen die op dit moment worden geconfronteerd met deze keuzes uit te nodigen, om uit te kiezen om te studeren aan de Universidade Lusófona do Porto.

Laten we dit eens: al onze cursussen zijn geaccrediteerd door de A3ES, een entiteit die verantwoordelijk is voor de evaluatie en kwaliteitsborging van het hoger onderwijs in Portugal; al onze opleidingen hebben werkgelegenheidscijfers boven het nationale gemiddelde in de opleiding gebieden waarin zij actief zijn; We hebben een hoog gekwalificeerde docenten samengesteld uit vele mensen van erkende verdienste en prestige in hun gebied; we zijn gevestigd in het universitair centrum van Lissabon, met een uitstekende bereikbaarheid en locatie; Wij bieden een grote en goed georganiseerde campus, die hoogwaardige apparatuur en laboratoria omvat; Wij zijn onderdeel van een educatief project met een unieke internationale profiel, dat aanwezig is in alle Portugeestalige landen, het aanbieden van een unieke culturele en educatieve ervaring.

Om al deze redenen zijn wij van mening dat wij de beste optie. Wij geloven dat wij geven u redenen om ons te kiezen en te delen met ons deze unieke ervaring van het zijn onderdeel van een groot project, het educatieve project van de Universidade Lusófona do Porto.

Locaties

  • Rua Augusto Rosa, no 24 4000-098 Porto - Portugal, , Porto

Vragen