Keystone logo
Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Invoering

Kwaliteit Unaerp

• Eerste universiteit in de regio van Ribeirão Preto, opgericht op 1 juni 1924 • Erkend door het MEC als University in december 1985. • Campus gevestigd in Ribeirão Preto campus en in Guaruja met een diploma, bachelor graden en technologie hoger onderwijs in de klas en afstandsonderwijs en didactisch infrastructuur, onderzoek en laboratoria, apparatuur, bibliotheek en technologische middelen. • 500.000 oproepen naar de gemeenschap in meer dan 30 outreach-programma's, klinieken, laboratoria, ziekenhuis zelf en in ziekenhuizen, UPA en UBDS de stad en de regio.

Missie

Genereren en verspreiden van kennis te bevorderen en bijdragen aan de ontwikkeling van het individu en de samenleving, op basis van ethische en christelijke principes, met de vrijheid van onderzoek, onderwijs en innovatie uitbreiding met behoud van een constante interactie met de nationale en internationale context.

Geschiedenis

De UNAERP - Universiteit van Ribeirão Preto was de eerste instelling voor hoger onderwijs in de regio Ribeirão Preto. Opgericht in 1. Juni 1924 als Society School Pharmacia en Ribeirão Preto Dental School, een groep idealistische gezondheidswerkers, intellectuelen en opvoeders, omdat de uitvoering ervan was bedoeld om de sociale, educatieve en culturele ontwikkeling van zo rijk koffie kapitaal te bevorderen vandaag belangrijkste suikerriet Polo País.Daquele visionair eerste project, het traject van UNAERP had sterke groei sinds het einde van de jaren 1950, toen professor Electro Bonini (1913-2011), nam het management.

Organisatiestructuur

De administratie van de Universiteit van Ribeirão Preto bestaat uit entiteiten die actief zijn in de geïntegreerde, de coördinatie van alle activiteiten van onderwijs, onderzoek en uitbreiding. Zijn de Hoge Raad, bondskanselier, Dean, Group Manager, directeuren, coördinatoren en collegiale.

Infrastructuur

De Unaerp heeft twee campussen: de campus hoofdkantoor in Ribeirão Preto, op Ribeirânia Quarter geïnstalleerd, en de tweede campus in Guaruja, de buurt Cove. De campussen zijn gepland en uitgerust met klinieken, laboratoria, bibliotheek, klaslokalen, service en vergaderzalen, academische en administratieve sectoren aan het onderwijs, onderzoek en uitbreiding, alsmede service gebieden te ondersteunen, wonen en vrije tijd die het mogelijk maken en in aanmerking komen studentenleven.

Dus, mensen die hier wonen zijn meer dan academische infrastructuur, onderzoek en uitbreiding. Campus Ribeirão en Campus Guaruja zijn gepland ruimtes en de zorg voor het welzijn van duizenden mensen te bevorderen die voor hun doorvoer het hele jaar door, want naast de faculteit, medewerkers en studenten, leden van de gemeenschap bij te wonen ook campussen in zoekopdracht diensten en voorzieningen.

Locaties

  • São Paulo, Brazilië

Vragen